Szabó Szabolcs szerint az ellenzék is hazudik

Csepel.info

A Momentumhoz közeledő Szabó Szabolcs és a momentumos Dukán András: egyikük hazudik

Szabó Szabolcs ellenzéki politikus szerint Csepelen óvodabezárások történtek, és aki mást állít, az hazudik. Csakhogy olyan intézményfejlesztésről van szó, amit az ellenzéki képviselők is támogattak – vagyis Szabó a Momentum, az MSZP és a DK képviselőit is hazugsággal vádolja.

A csepeli önkormányzat még a januári testületi ülésén döntött az itt élő gyermekeknek nyújtott szolgáltatások fejlesztéséről. Ez alapján bővítették a városatyák az autista gyermekek óvodai és iskolai ellátását, és új bölcsődei férőhelyek is létesültek: így Királyerdőben ismét lesz bölcsőde. A döntés alapján óvoda-előkészítő csoportok is indulnak. Az óvodákban ugyanis rendkívül magas a 3. életévüket be nem töltött azon gyermekek száma, akik nevelésre-gondozásra szorulnak.

A fejlesztéseknek köszönhetően az önkormányzat hatékonyabban használja fel intézményrendszerét, több szolgáltatást tud nyújtani a családoknak, de továbbra is minden óvodás korú gyermeknek biztosítani tudja a megfelelő ellátást.

Egyetlen politikus, az ellenzéki Szabó Szabolcs támadta az autista gyermekek ellátásjavítását és a bölcsődei szolgáltatás bővítését

azzal a hamis állítással, hogy csak óvodabezárás zajlik, vagyis a csepeli óvodásoknak nem jut ellátás. Az előterjesztés januári vitáján megszólaló szakértők egyöntetűen cáfolták Szabó vádjait, és

az ellenzék képviselői közül sem értett egyet senki Szabó Szabolccsal.

Végül 17 igennel, tartózkodás és ellenszavazat nélkül szavazták meg a szolgáltatásbővítést (egy képviselő beteg volt).

Nem képes elviselni

Szabó azóta többször visszatért az óvodabezárásos hazugságára, de nem akárhogy. Legújabb hírlevelében már azt állítja, hogy csak Borbély Lénárd polgármester döntött az óvodák – nem létező – bezárásáról. Arról nem ír, hogy valójában fejlesztésről van szó, és rajta kívül mindenki, vagyis az ellenzéki képviselők is támogatják a fejlesztést.

Az óvodabezárásos álhír legújabb változata Szabó “hírlevelében” – valójában semmiféle botrány sem volt, csupán egyetértés

A 17 igennel megszavazott határozat vitája jegyzőkönyv formájában a Csepel.hu oldalon, itt tekinthető meg (a 22. oldalon kezdődik a javaslat tárgyalása). A durva hazugság után már-már viccesnek tűnik, de Szabó rendszeresen a gyűlöletpolitizálásra akar nemet mondani. Nem lenne rossz, ha magával kezdené, legújabb hírlevelének cikkei ugyanis nem csak csúsztatnak vagy hírt hamisítanak, de gyűlöletet is gerjesztenek.

Csepel.info

10 hozzászólás “Szabó Szabolcs szerint az ellenzék is hazudik” bejegyzésre

  1. Babika szerint:

    Nem unjátok még ÁA ezt a hazudozást, a mellébeszélést, a másra mutogatást? Ha valamilyen intézmény másféle funkcióban működik tovább, az nem óvoda, onnan az óvodás gyerekeket másik óvodába irányítják az ÓVODA BEZÁRÁS minden értelmes ember számára ezt jelenti.

  2. Ábel Attila szerint:

    A szolidaritás elveit előszeretettel hangoztató Szabó Szabolcs azonnal beletörli a lábát az autista gyermekekbe, ha a politikai érdekei éppen úgy kívánják. Mennyire gondolja komolyan más esetekben is a szolidaritást? Annyira, hogy az egyik “etetése” során azt kérte az ételért cserében, hogy ne menjenek el szavazni a hajléktalanok. Arról itt olvashatnak bővebben: http://csepel.info/?p=74990

  3. Ábel Attila szerint:

    Babika, maga szerint Szabó miért hazudik már sokadjára ebben az ügyben? Mert, hogy hazudik, és az MSZP, a DK és a Momentum képviselői is megszavazták az intézmányfejlesztést, elég egyértelmű.

  4. Betke szerint:

    A Szarka utcai óvoda március óta zárva és, ha egyszer megnyílik, nem óvodaként fog működni! Akkor ez miért nem bezárás? Miért hazugság?

  5. Tonyó szerint:

    Ha így lenne Betke, az RTL klubon minden nap öt bejelentkezés lenne az ellátásból kimaradt síró ovisokkal és a szüleikkel.

  6. Babika szerint:

    Nincs kimaradt gyerek, ugyanis őket már régen átirányították. Én már nagyon unom, hogy állandóan magyarázni kell, mint a debileknek és így sem értik.

  7. Tóth kati szerint:

    Szeged összes szabadstrandját felszámolta Botka Lászlo!És ezek ugatnak.Bolsevik tempó.

  8. Tóth kati szerint:

    Szegény elnyomott gyurcsány azórbáni diktatúra tíz éve alatt tízszeresére növelte a vagyonát.

  9. Tóth kati szerint:

    Mondjatok csak egy valamit ,amit ez kisbuzi szabó elintézett Csepelnek!Ha jól tudom Csepel országgyűlési képviselője.Tett már valami érdemlegeset Csepelért?Már a státusza is hazugság,hiszen Csepelt sehol nem képviseli.

Itt lehet hozzászólni !