Baleset történt a Széchenyi István utcában

Mr.Gabee, Csepel.info

Foto: K. Attila

Mr.Gabee és K. Attila információi szerint két személygépkocsi ütközött össze hétfőn este Csepelen, a Széchenyi István és a Táncsics Mihály utcák kereszteződésében. 

A balesetben egy Peugeot és egy Suzuki Wagon R+ ütközött össze. Az eset következtében a Suzuki a felborult. Mr.Gabee információi szerint a Peugeotban utazó két utazó az eset után elhagyta a helyszínt.

A baleset időpontjában a jelzőlámpa megfelelően működött. Szerkesztőnk a helyszínen van, amint bővebb információval rendelkezünk, a frissítjük a bejegyzést.

A 71-es autóbusz terelt útvonalon közlekedik a műszaki mentés és a helyszínelés idejére.

Update: a Peugeotban utazó két embert a Béke tér környékén sikerült megfogni. Az alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

4 hozzászólás “Baleset történt a Széchenyi István utcában” bejegyzésre

  1. concept szerint:

    Elhagyták=kirúgták az kocsiajtót és a másik járműre rá sem nézve tucatnyi házban lakó szeme láttára a Hév végállomás felé egymást nógatva leléptek…
    Két nagydarab hapsi egyik narancsága,másik fekete pulóverben.Az egyik még fel is akadt egy parkoló kocsi visszapillantóján ahogy átvágtak közöttük,úgy iszkoltak.

  2. Fazekas Elvira szerint:

    Köszönöm a gyors segítséget mindenkinek ,zuzodásokkal megusztam ,hálás vagyok mindenkinek ,köszönöm szépen

  3. Drago szerint:

    Úgy iszkoltak mint a nyúl. Nem a hév felé szaladtak. Bekergettük a Szabadság utcába a Béke tér felé, ott nyomuk veszett. Bementek valamelyik lépcsőházba. Pont addigra oda értek a rendőrök is. Sajnos addigra végleg eltüntek. Remélem meglesznek!

  4. lakos szerint:

    hihetetlen milyen patkány alakok vannak.

Itt lehet hozzászólni !