Megújulva várja vissza nézőit a KULTIK Csepel

KULTIK, Mr.Gabee, Csepel.info



Oldalunk egyik együttműködő partnere a KULTIK Mozi hatalmas átalakuláson esik át. Mr.Gabee szerkesztőnk az elmúlt napokban bekukkantott az átalakítási munkálatokba, melynek során természetesen képeket is készített.

Az alábbiakban a KULTIK mozi közleményét olvashatják:

Mint ahogyan azt tavaly ősszel mi is beszámoltunk róla, a KULTIK Csepel mozi felújítása az új mozis fotelek cseréjével nem ért véget. A mozi tervei szerint tavasszal indult volna a mozi előterének, és folyosójának felújítása, folyamatos működés mellett. Az üzemeltetők elképzelése szerint költözött volna a büfé, a munkaterületeket pedig vetítési időben kitakarták volna, hogy a mozizókat ez a lehető legkevésbé zavarja.

Végül azonban az élet mást hozott…
A KULTIK viszont igyekszik ezt az időszakot is lehetőségként kezelni, így átütemezte a felújítási munkálatokat. Az egyszerűbb bontási feladatok már múlt hét végén megkezdődtek, és ahogyan biztossá vált, hogy minden szükséges anyag és eszköz rendelkezésre áll, el is kezdődhetett a munka.
Sok meglepetéssel készülnek, de az biztos, hogy a jól ismert mozis hangulat megmarad. A belsőépítészeti iroda olyan új tereket álmodott meg a KULTIK Csepel moziba mely garantálja, hogy különleges és vibráló élménnyel gazdagodjon minden látogató.
Bízunk benne, hogy hamarosan mozizhatunk a tovább szépült csepeli moziban.

Itt lehet hozzászólni !