A gyermekalapellátás ideiglenesen átalakul

Mr.Gabee, Csepel.info

Az alábbiakban Dr Kolman Timea facebook bejegyzését közöljük:

A kialakult helyzetre való tekintettel szükségessé vált a gyermekalapellátás ideiglenes átszervezése kerületünkben.

Dr Grőber Katalin, Dr Póta György, Dr Altorjai Péter, és Dr Kolman Timea látja el 6 órás váltott műszakban a gyermekeket. Egyszerre csak egy rendelőben lesz rendelés és recepciós szolgáltatás, a másik rendelő zárva tart abban az időben! Minden héten a rendelők bejárati ajtajára függesztve megtalálják az aktuális beosztást.
Az éppen rendelő orvosok minden csepeli gyermekorvoshoz bejelentkezett gyermeket ellátnak. Minden esetben hozzák magukkal a gyermek TAJ kártyáját és lakcím kártyáját!!!

A betegrendelés KIZÁRÓLAG telefonon előre egyeztetett időpontban, indokolt esetben történik!!! Kérjük, hogy éljenek a telemedicina lehetőségével, telefonon, emailen igyekszünk a rendelkezésükre állni. A fertőzésveszély minimalizálása érdekében a váróterembe családonként engedjük be Önöket. Várakozás a rendelő udvarán történik. Kérjük, hogy csak a vizsgálatra szoruló gyermeket hozzák el, lehetőség szerint csak egy felnőtt kísérje.

Az oltások beadása egyelőre folyamatos. Az Egészséges Tanácsadóban kizárólag egészséges gyermeket egy kijelölt gyermekorvos, a már korábban kapott időpontjaikban beoltja. Kérjük, hogy csak egészséges, panaszmentes szülő hozza el a gyermeket oltásra!!!

A rendelési időpontokban továbbra is lehetőségük van receptek, igazolások kérésére, illetve átvételére.

Köszönettel,
Dr Kolman Timea

Egy hozzászólás “A gyermekalapellátás ideiglenesen átalakul” bejegyzésre

  1. Hemzö-Czine Natasa szerint:

    Tisztelt Orvosi csapat!
    Hogy lehet felvenni az orvosokkal mert a telefont vagy nem veszi fel senki vagy foglat?
    Az ikreim kozul a kislanyom (7.5 honapos) belazasodott. Volt itthon meg kupunk amit beadtam neki. Szuksegunk lenne receptre hogy vegyunk ismet mert mar nincs tobb.
    Nem tudom mitol lazasodott be ezert is szerettem volna telefonon tajekoztatast kerni. A jelenlegi helyzet miatt nem szivesen mennek veluk barhova!
    Koszonettel:
    Hemzö-Czine Natasa
    Aggodo anyuka

Itt lehet hozzászólni !