Online petíció indult az új Nemzeti alaptanterv mellett

888, Csepel.info

Támogatod, hogy a magyar gyerekeket hazafias szellemben neveljék az iskolákban? Ha igen, írd alá!

Szüntelenül sivalkodnak a balliberálisok, mióta az új Nemzeti alaptanterv terítéken van. A „fasiszta” írók és a hőskultusz mellett főleg azt kifogásolják, hogy a NAT-ban a hazafias nevelés gondolata is megjelent.

Azonban nemcsak az új Nemzeti alaptanterv ellenzői, hanem a támogatói is akcióba lendültek, a Számok – A baloldali álhírek ellenszere nevű Facebook-oldal online petíciót indított, melyet a következő leírással látott el:

„Kérjük mindazokat, akik egyetértenek azzal, hogy jó dolog, ha a magyar gyermekeket hazaszeretetre nevelik, aláírásukkal támogassák az új NAT-ot.

Tanárok, szülők, diákok, kutatók, a minőségi oktatás minden elkötelezettje mellett intézmények, szervezetek csatlakozását is várjuk.

Mutassuk meg, hogy többen támogatjuk, mint ahány magyarellenes liberális és baloldali ellenzi! Legyen ez egy otthoni Békemenet a hazáért, a keresztény értékekért, nemzeti önazonosságunkért!

MEGMARADNI MAGYARNAK!

ÁLLJUNK KI A HAZASZERETET MELLETT!

TÁMOGASD A NAT2020 szellemiségét!”

 

16 hozzászólás “Online petíció indult az új Nemzeti alaptanterv mellett” bejegyzésre

  1. Lili Züllig szerint:

    Szerintem a legjobb az lenne, ha mindenki maga döntené el, milyen nemet, állampolgárságot, nevet, és milyen útlevélszámot akar.
    Hagyni kéne mindenkit kibontakozni a maga szellemiségében.
    Amúgy Karakterhez kell tudni alkalmazkodni, úgy könnyebb minden.

    90-es években is volt magyar társadalomismeretóra
    Márc.15,máj.1,aug.20,okt.23 kipipálva
    IGEN márc.15 hurkapálcikás magyar zászlót ragasztunk óvodában, azt az OTI előtti Petőfi szobor elé szúrkáltuk….
    suliban meg IGEN Kokárdát kell kitűzni márc.15-én, különben Erzsike néni szaktanári intőt ír be,
    Gimiben meg IGEN minimum fehér ing tanárúr, meglesz, hogyne, …menjünk cigizni csajok…
    egyetemen, IGEN menjünk tüntizni,
    Felnőttként meg “na gyere komám munkaszüneti nap, rúgjunk be, vagy menjünk zászlót lengetni szomszédokkal, családdal együtt. ”
    Nyugdíjasként meg, “naahhh…csak a himnusz után mondjon már konkrét számot, mennyivel emeli a nyugdíjam?”

  2. pl szerint:

    A szokásos… Már a kérdés is hazug! A hazaszeretetet nem kérdőjelezi meg senki, hanem azt, h 19-ik századi ismereteket közvetítünk az ifjúság felé, egyes esetekben még a tájékozódást is lezárva, vagy a 21-ik század kihívásaira készítjük fel őket!
    Ezt olyanokkal fogjátok aláíratni, akik még írni olvasni sem tudnak, majd körbehordozzátok véres kardként, mint a hazaszeretet ékes bizonyságát?

  3. Nagyapó szerint:

    Vannak “időszerű” bolsi jelszavak! “A múltat végképp eltörölni!”, “Világ proletárjai egybesűljetek!”, valamint újabban zászlónk nem trikolór hanem, szivárvány színű legyen! Ezen jelszavak, szimbólumok alapján képzelik el a NEMZETI ALAPTANTERVET?
    A Nemzeti Alaptanterv az ifjúság oktatására szolgál, nem pedig szocialista, nemzeti szocialista, genderista elvek terjesztésére.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. Nagyoroszi Zsigmond szerint:

    A nevelés olyan tevékenység, mellyel valaki(k) úgy kívánnak hatni másokra, hogy azok optimálisan fejlődjenek, erősödjenek abban amit a nevelők kívánatosnak tartanak és maradandóan változzanak abban, amit nem.

    Üdv.

  5. Gary Ridgway szerint:

    Nagyapó ismét sarkít, de ez megszokott tőle. Ez nem hazaszeretetről szól, semmi köze hozzá, hanem a feltétel nélküli lojalitásról, ami nem biztos, hogy egészséges, de feszültséget gerjeszteni meg kiváló.

  6. pl szerint:

    Szarfröcsögő nem sarkít, hanem hazudik.

  7. Marika szerint:

    Sajnos túl sok itt a liberós féreg!

  8. pl szerint:

    Marika, nem az lehet inkább h túl sokan jártak iskolába?

  9. pusssh szerint:

    Egy nemzeti alaptanterv nem kommentháború vagy pártpolitikai vita kellene legyen, hanem közmegállapodás. Éppen ezért minden új NAT rossz felfordulás és felesleges papírmunka.
    Rossz tanáron semmit sem segít, jó tanárt nem tudja elrontani. Mindenki úgy tanít, ahogy képes, illetve ahogy jónak látja. Ha ezért kirúgják, megkönnyebbülten elmegy végre pénzt keresni. Tévedés azt hinni, hogy nem tud élni tanítás és örökös pocskondiázások nélkül.

  10. Nagyapó szerint:

    Kik tiltakoznak a NAT ellen? Egy töredék kisebbség. Magyartanárok Egyesülete akiknek hetvenhét tagja van, a Történelemtanárok Egylete, amely százharmincegy tagú, a pécsi Janus Pannonius Gimnázium harmincegy tanára, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének tagjai közül pedig eddig tizenöten írták alá, PDSZ „giga-szakszervezet” (hivatalos taglétszáma 2690 fő), no meg a kockásingesek. Ezek a „bolsevikok”, a többség, akikkel szemben áll több, mint száznegyvenezer fős hazai tanártársadalom.
    Röhej! De, hogy még fokozzák, csatlakozott hozzájuk a rendkívül művelt Kunhalmi Ágnes, a szocialisták oktatáspolitikusa is (l. Nyírő Gyula fasiszta 😉).

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  11. Gary Ridgway szerint:

    Nagyapó mindig a számok mögé bújva csúsztat, máskor pedig azokat bírálja?
    Az nem jut eszébe, aki közel áll a nyugdíjhoz, már nem fog ugrálni és ellene lenni, nemcsak egy netes petícióban, ami mitől is lehetne anonim??? Személyesen meg inkább hallgat. Ez a kor jött vissza.

  12. pl szerint:

    Szarfröcsögő, megint az aranyhalaknak írtál…
    “Ezek a „bolsevikok”, a többség, akikkel szemben áll több, mint száznegyvenezer fős hazai tanártársadalom.” egyrészt már biztos említettem, h a kurva anyád bolsevik, másrészt csak az én több mint tíz éves érintettségem okán (csak én) tudok két suliról ahol fideszes igazgatóterror van. Ha kérdeznél másokat, ők is tudnának kapásból sokkal, sokkal többet.
    Ez volt a területfoglalásotok, törvények módosítgatásának értelme…
    Ugye azért nincs (pedagógus, vasutas, köztisztviselői, rendőr, tűzoltó) sztrájk az országban, mert azok oly jól élnek… Ugye nem kell tartani a tüntetőknek a kamera felvételektől sem?

  13. Nagyapó szerint:

    Gary Ridgway! Ha én hazudnék is (nem teszem!), a számok akkor sem hazudnak!
    Gary Ridgway a ~140 ezer pedagógus közül hány fő a nyugdíj előtt álló, aki “már nem fog ugrálni “? (Megjegyzem van egy nyugdíj előtti védettség is!)

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  14. Gary Ridgway szerint:

    140 ezer, OK…
    Rosszul fogalmaztam, most ott egy pont! 🙂
    Azonban, aki meg akarja tartani az állását, mert nincs más választása, korra, nemre való tekintet nélkül, nem fogja bírálni. Aki be meri vállalni a bírálatot, nyilván van “B terve”, ha kivágnák.

  15. pusssh szerint:

    Nagyapó!
    A számok nem hazudnak. Te hazudsz. Aki olvassa a sajtót, végigolvasta a nyilatkozatokat, és van haolvány segédfogalma arról, amit olvasott, az tudja, és annak hiába fröcsögtök.

    Azért az maga a nemzeti alávalóság, hogy szemrebbenés és gondolkodás nélkül, szakmányban mocskoljátok szembe tisztességes, hozzáértő, becsülettel dolgozó emberek tömegeit IS az alpárian ostoba, ferdítő és gyűlölködő szervilis pártpolitikai mocskolódásaitokkal.

    A legelkötelezettebb, legbecsületesebb, legokosabb hazafit is képesek vagytok magatok ellen hergelni. A régi Fideszesek nagy része már lassan úgy utálja a stupid, korlátolt, karaktergyilkos böllérbicskás árvalányhajaitokat, mint a Ferenc páter csapatait. És nem mind birka, akit a becsületében rendszeresen rágalmazva az egzisztenciájával zsaroltok.

    Egy ponton túl nincs többé párbeszéd.

Itt lehet hozzászólni !