Egy vágányon halad a H7-es HÉV

Mr.Gabee, BKK, Csepel.info

16:38-tól visszaállt a forgalom

A BKK és Mr.Gabee információi szerint október 31 16:12-től A H7-es (csepeli) HÉV a teljes vonalon egy vágányon közlekedik járműhiba miatt. A Boráros tér és a Szent Imre tér között pótlóbusszal is lehet utazni.

A Szent Imre tér és Csepel végállomás között a 38-as, a 138-as vagy a 238-as autóbusz igénybevételét is ajánljék.

6 hozzászólás “Egy vágányon halad a H7-es HÉV” bejegyzésre

  1. Borostyán szerint:

    Szóval ma egy ideig nem járt, hétvégén meg hosszabb ideig nem fog. Tök jó ez a marhára korszerűsített, modern, Jászai-ig kimenő hév! Japánban nem csinálnak ilyen pöpec járművet, jó ha ott 30év alatt készítenek el valamit, nem úgy mint idehaza! Csak így tovább srácok! 🙂

  2. v39endre szerint:

    A HÉV-szerelvényelet a DDR-ben gyártották. Diktált KGST-beszerzés ! A hazai vaút-szerelvények gyártását az elvtársak megszüntették !
    Ne feledjétek !

  3. pusssh szerint:

    A DDR-ben gyártott gépészeti termékek emlékezetem szerint nem a hitványságukról voltak híresek. Biztos, hogy az el-nem-lészült magyar szerelvények időtállóbnak bizonyultak volna?
    (Jut eszembe: milyen strapabíróak lesznek majd a diktált kínai buszaink… És mi lett az Ikarusszal… Meg egyebek.)

  4. Nagyapó szerint:

    “Ismétlés a tudás anyja” Az Ikarus villamos buszokat is gyárt, melyeknek hajtásláncát Kínából importálják. (Talán importálhatnánk a nagy sebességű vonataikból is.)

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. pusssh szerint:

    Nem értem. Akkor egy éve, tavaly ősszel mit számoltak föl? Amiért nem tudta szállítani a BKK-nak azt a 180 csuklást? Nem ők hagyták így szervíz-háttér nélkül az elektromos hajtásláncokat? – Persze, lehet, hogy Nagyapó másik Ikaruszra gondol. Annyi van – meg főképp volt – mióta kinyiffantották a nyolcvanas években, hogy én már nem is tudom követni ezt a csodát…

  6. Nagyapó szerint:

    pusssh! Igaza van, másról beszélünk, maga az Ikaruszról (hol van?), én az Ikarusról!😀😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !