Új választást követel az ellenzék Csepelen, mert nem hétfőn, hanem kedden tettek esküt

Csepel.info

Bangóné Borbély Ildikó szerint több gyanús esemény is történt a XXI. kerületben. Például hétfőn tették le az esküt a fideszes és kedden az MSZP-s bizottsági tagok. Úgy tudjuk abból is baj lett, hogy az egyik bizottsági tag vállalta, hogy elmegy mozgóurnázni, ám később meggondolta magát. Ez akkora sokkot okozott neki, hogy jegyzőkönyvet vetetett fel az esetről, és választási csalásra gyanakszik.

Bangóné szerint szerepelt a nyilvántartásban egy halott ember is, és az ő nem létező szavazata miatt érvénytelen az összes többi létező.

Az MSZP-s politikus szerint az egyik leggyanúsabb az, hogy a szavazókörök fideszes delegáltjai hétfőn tettek esküt, az ellenzékiek pedig kedden. Azt is furcsállja, hogy 1620 érvénytelen szavazat volt a kerületben, ami az összes leadott szavazat hat százaléka.

„Attól függetlenül szeretnénk újraválasztást, hogy több helyet mi nyertünk meg, és polgármester-választást is szeretnénk. Annyi csalásra utaló jel volt, hogy muszáj megtenni. Ott volt az idősek otthonában látott eset is, ahol demens és mozgásképtelen betegeket szavaztattak mozgóurnával, nekik ott mondták el, kire kell szavazni. De szerepelt a nyilvántartásban 2013 óta halott ember is, egy nénihez pedig úgy vittek ki mozgóurnát, hogy ő sehol nem is kért ilyet. Visszaéltek a nevével és az adataival, meghamisították a nevét, ezt pedig egy fideszes jelölt felesége vitte be”

– nyilatkozta az Azonnalinak Bangóné Borbély Ildikó.

Lapunk úgy tudja, hogy a mozgóurnát egy főként idős apácák által lakott otthonba kérték. Így nem meglepő, hogy a Fidesz szavazóit patkányozó, zombizó politikus csak demens betegeket látott idős emberek helyett.

Az ellenzék kétségbeesett kapkodásának az oka a csepeli vereség, valamint az, hogy egy hajszállal a civilek is bejutottak az önkormányzatba, megfosztva ezzel Szenteczky Jánost a listás képviselőségtől.

Csepel.info

28 hozzászólás “Új választást követel az ellenzék Csepelen, mert nem hétfőn, hanem kedden tettek esküt” bejegyzésre

  1. werthan szerint:

    Nem tudtam, hogy Szenteczky nem jutott be. Hurrrráááááááá!
    Végre valami jó hír hétfő óta!!!

  2. Csepeli Kérdező szerint:

    Idióta MSZP

  3. nekünk ment el az eszünk szerint:

    ostoba, szánalmas és nevetséges is ez a nő

  4. Balos szerint:

    Ha igazak lennének a vádak, már régen konkrét nevekkel olvashatnánk. De ha egy MSZP-s pártdelegált meggondolja magát, az mitől a Fidesz választási csalása, könyörgöm?

  5. Csepeli Kérdező szerint:

    Kedves Ábel Attila,

    Nagyon szépen kérlek, hogy ilyen MSZPs idiótasággal a továbbiakban ne fárassz minket, kérlek.
    Én nem tudom elképzelni, hogy van mögöttük valós támogatottság. A többi jelölt mögött lehet, de MSZPs mögött kizárt.
    Köszönöm!

  6. worm szerint:

    Most már igazán lenyugodhatna minden képviselő és politikus a következő választásokig és inkább azzal foglalkoznának, hogy miben tudnának az emberek gondjain segíteni. Ha betömnek egy kátyút, akkor annak minden épeszű ember örül és nem azt nézi, hogy jobbról, vagy balról került bele az aszfalt. Szóval kedves képviselők, inkább az emberek életét napi szinten nehezítő dolgokkal foglalatoskodjanak, ne azon marakodjanak, hogy ki hova nem jutott be, meg kit kire kell lecserélni. Már az is meglepő eredmény amit elértek, azok után, hogy a választás előtt egy-két hónappal csereberélték a jelölteket.

  7. Borostyán szerint:

    worm: Így van!

    Egyébként mikor kezdik el felújítani végre a Csepeli HÉV-et?

  8. Ajkai szerint:

    Az 1620 érvénytelen tényleg soknak tűnik, de nagyon fontos kérdés, hogy kinek érvénytelen?

  9. Kérdés szerint:

    Orbán 2015-ben: „Stabil kurd régió nélkül Európában sem lehet stabilitást teremteni”
    Négy éve még a stabil Kurdisztán volt jó nekünk menekültszempontból, most meg az, ha a törökök megtámadják a stabilizálódó kurd régiót. Világos.

  10. quwick szerint:

    Bangóné menjen haza a falujába PATKÁNYOZNI ! Ne rontsa itt Csepelen a levegőt és a közhangulatot ! Nekünk – csepelieknek nyugalom kell és a további fejlesztések, amelyeket Polgármesterünk megígért a következő interjúkban :
    Szep.18. “Csepel új utakkal és híddal gazdagodik” ; Okt.3. “AHÉV fejlesztésével nagyot lépünk előre” ; Okt.11. “Folytassuk közösen !”
    Például a HÉV-re bemutatóként ide lehetne hozni a MÁV-tól egy szép új szerelvényt. Vagy el lehetne kezdeni a Gubacsi vasúti pót-hidat építeni. Vagy a terveket – ha már vannak, közszemlére tenni. (A Szegedi leendő Új Hídról már mutattak egy makett-videót.) Vagy kezdjék el a Corvin csomópont átépítését !
    MINDEZEKET NAGYON VÁRJUK !
    Most már itt a lehetőség, bizalmat adtunk Polgármesterünknek, lássuk a kezdeteket !
    HAJRÁ CSEPEL, HAJRÁ LÉNÁRD !

  11. Qqriq szerint:

    Ha Bagóné szerint csalás történt, tegyen feljelentést. A rendőrség és az ügyészség úgyis mindent rendben fognak találni az ügyben, azt garantálom. Azért kerülhetett be halott ember a névjegyzékbe, mert a hatóság nem értesült a haláláról, ennyire egyszerű a történet. Az viszont tény, hogy Bagóné egyetlen percet NEM DOLGOZOTT még életében és csak mindenféle hülyeségeket képes összevissza pofázni. A határon túli magyarok elleni úszítással sikerült az akkori hatalom közelébe kerüljön. A Munkásotthon pedig csak addig volt fontos számára, amíg a politikai (vagy személyes?) érdekei megkívánták. Szenteczky is menjen el végre DOLGOZNI, rendes, becsületes munkahelyre! DOLGOZNI KÉNE MÁR!

  12. pusssh szerint:

    Oké, ismételjük meg a szavazást, akkor legalább meglesz az elsöprő Fidesz-többség, a szociknak meg egy árva helyük se marad.

  13. pusssh szerint:

    Mellesleg ezt az elmebajt is a Fidesz kezdte a IX. kerületben, ahol hatalmasan megverte őket az ellenzéki jelölt – akit így most nem hagytak hivatalba lépni.
    Kell az idő a bűnjelek eltüntetésére, iratmegsemmisígtésre, védelmi helyezkedésre, az új polgi indulásának megnehezítésére.
    A feljelentést egyébként az eszközül használt félszázalépkos diverziós erő, a Munkáspárt tette, olyan gyanús szavazószállítások alapján, amelyeket a később győztes ellenzéki jelölt fedezett föl és jelentett be már a szavazás előtt.
    A IX. kerület után jött a többi, I., IV., VIII. X., stb. Mindenütt a sok érvénytelen szavazat a fő hivatkozás.

    Csakhogy!!! Puzsérék nem tudván mindenütt képviselőjelölteket is állítani, a kerületek zömében, így Csepelen is azt kérték a támogatóiktól, hogy SZAVAZZANAK ÉRVÉNYTELENÜL a helyi képviselőjelölti listán. A kerületi polgármesterjelöltek közül is csak egy párat támogattak (köztük magasan a IX. kerületi Baranyai Krisztinát, és a VII. meg I. kerületi győztes ellenzékit.
    A sok érvénytelen szavazat tekintélyes része így valószínűleg Puzsért támogató protesztszavazat.

  14. pusssh szerint:

    javítás! elütöttem: VIII. kerület, Pikó
    “…(köztük magasan a IX. kerületi Baranyai Krisztinát, és a VIII. meg I. kerületi győztes ellenzékit)…”

  15. pusssh szerint:

    Kérdés!
    A Közel-Kelet válságát nem Orbán idézte elő és nem ő oldja meg. A meccset az USA-Izrael-Oroszország-Törökország- Irán-UAE-Szaud-Egyiptom csapatok játsszák változó dominanciával. Nekik egyelőrre még nem parancsolunk.

    Elképesztő egyébként, hogy a kommentelők zöme abszolut magabiztossággal azt hiszi, Magyarországon kívül nem létezik politikai világ, vagy ha létezik, akkor arra tojhatunk. (Ez a korlátoltagyú ostobaság ősi magyar vonás, de ilyen mélységekbe, mint most, még sose zuhantunk.)

  16. abc123 szerint:

    Qqriq#Azért összehasonlíthatnád a Bangóné szakmai életútját a Lénárdéval mielőtt ilyet állítasz A Lénárd fel tud mutatni egy 9 éves irodista munkatapasztalatot a katasztrófavédelemnél-és ennyi- a politikusi munkán kívül,az ő kezét sem törte fel a munka 9-17 óráig az irodában…

  17. Horváth János szerint:

    És Németh sem szakadt bele a melóba!

  18. pusssh szerint:

    HJ! Dehogynem! Ő főz mindenkire. Már ez magában is izzasztó.

  19. Gyula szerint:

    Kedves Önkori!

    Mi is kérünk a Majorba abból a csilli-villi kukatárolóból, amit ma a Kiss János altb. utcában láttam.
    Valami hasonlóval kellene foglalkozni, mert a következő 3 évben, gyanítom senki nem kíváncsi a “24/7 / 0-24”-című szardobálásra, de ez mindkét oldalnak szólt.

  20. pusssh szerint:

    Gyulának ebben természetesen mélységesen igaza van.

  21. abc123 szerint:

    Azok a beton kukatárolók minden más t.háznak pénzbe fognak kerülni-bár állítólag az önkori átvállalja az ár 50%-át-a Lénárd arra nem válaszolt a Fb-on hogy mennyi a teljes ár,100e v.500e Ft/db…

  22. abc123 szerint:

    Megtaláltam a kukatárolót,Kubio XXL,588.010Ft /db.
    A mi házunkhoz is kellene 12db,ki is jönne úgy~7millából…

  23. Gyula szerint:

    abc123!
    Nettó ár ez, de a snassz, “csak” 391.000,- + ÁFA.
    Véleményem szerint korrekt ár, vagy lehet építeni. 🙂
    Gondolom, hogy ha valakiknek járt 12 db, akkor másnak is jár?
    Mint megtudtam, ott, ők ingyen kapták!

  24. Volt már ilyen szerint:

    Nettó 700.000! Hogy ez mi?

    Ennyit kínáltak navajonkik az egyik megválasztott ellenzéki képviselőnek! Havi jövedelemként, a Fidesz melletti szavazásért! +ÁFA helyett +alpolgármesteri címet!

    Jó rendőri szokás szerint még azt is mondták neki, egy másik ellenzéki politikus maga jelentkezett be alpolgármesteri pozícióért! Tetszenek tudni, a rendőrök úgy próbálják vallomásra bírni a kihallgatott személyt, hogy a tettestársa már mindent bevallott! 😉
    Oszd meg és uralkodj!

  25. pusssh szerint:

    És az ellenzék mennyit ígér?

  26. Guriga szerint:

    Mikor szedik már le az oszlopokról ezt a sok GYÖNYÖRŰSÉGET!!!!!!!!!
    Ki kíváncsi még rá??:(((
    Jelezze itt…………

  27. Guriga szerint:

    Választások előtt piszkos gyorsan felrakták.
    De leszedni már nem sürgős,milyen érdekes.
    Vagy esetleg elrettentés miatt hagyták fent?

  28. abc123 szerint:

    Kiss János altb. utcában eddig 19db-ot tettek le 11.172.000 Ft értékben beetetésként + még párat az Erdősor-Völgy utca környékén.

Itt lehet hozzászólni !