Díjazták a Rákóczi Kertben készült legjobb fotókat

Csepel.hu

A Rákóczi Kert Közösségi Házában fotópályázati díjakat adtak át, ahol Borbély Lénárd, Csepel polgármestere méltatta a Rákóczi Kert közösségi életét.

A Rákóczi Kert – a Családok parkja fotópályázatot hirdetett  „A parkban megélt legjobb pillanatok” címmel. Borbély Lénárd, Csepel polgármestere az ünnepélyes díjátadón elmondta, a Rákóczi Kert nemcsak Budapest, de az ország egyik legjobb parkjai közé tartozik. – Legyünk büszkék arra, hogy a Rákóczi Kert országos hírnévre tett szert, ahol igazi közösségi élet alakult ki – fogalmazott a polgármester.


A pályázatra mintegy 50 pályamű érkezett, amelyek között a zsűri olyan sokat talált színvonalasnak, hogy önkormányzati kezdeményezésre a két fődíj mellett 23 különdíjast is jutalmaztak. Ők 5 ezer forint értékű vásárlási utalványt nyertek, amelyet egy játékboltban válthatnak be. A Like-ok száma alapján választott nyertes Uicz-Juhász Vivien, aki egy 20 ezer forint értékű ajándékcsomagot nyert. A fődíjat Bordás Orsolya nyerte. Nyereménye a Hunguest Hotel Pelion szálloda jóvoltából egy két fő részére szóló két éjszakás szállás Tapolcán.
A díjnyertes képen egy nagymama látható kisunokájával, amelyet az édesanya készített. A zsűri indoklása szerint azért ez a fotó tökéletesen kifejezi, hogy a Rákóczi Kert több generáció számára nyújt élményeket. A zsűri által kiválasztott legkreatívabb 30 fotót egy hónapig kiállítják a Közösségi Házban.
Szuhai Erika, a városrész önkormányzati képviselője lapunknak a Közösségi Házban zajló tudatos közösségfejlesztést, közösségépítést emelte ki. – Hamarosan jön a hidegebb idő, mégis érdemes lesz idelátogatni, mert a Közösségi Ház is számos programot kínál. Minden generáció megtalálja a maga szórakozását: a gyerekeknek élményfestést szerveznek, a szülők részt vehetnek angol nyelvi képzésben, míg az idősebbeket megtanítják az internethasználatra. Példás közösségi élet alakult ki, amiért köszönet illeti Zubor Mónikát, a Rákóczi Kert vezetőjét, aki tyúkanyó gondosságával gyűjti maga köré a családokat – mondta a képviselőasszony.

Csepel.hu

 

 

 

Itt lehet hozzászólni !