Bohócforradalom: nyolcszoros bűnözővel ölelkezik Karácsony és Gyurcsány

Csepel.info

Tudták, hogy Hazafi Attila többszörösen elítélt bűnöző

Nyolcszor ítélték el politikai hatalommal való üzérkedés miatt azt a Hazafi Attilát, akinek az előéletét az MSZP pontosan ismerte. Ennek ellenére vehetett részt az MSZP és Karácsony Gergely központi és kerületi kampánycsapatainak munkájában, ölelgette végig a teljes balliberális felsővezetést.

Hazafi Attila a csepeli ellenzéki kampánycsapatban is besegített: így lopta meg egyik szövetségesüket, aki rendőrségi feljelentést tett.

Hazafi Attila Gyurcsány Ferenccel (képgalériánk itt látható)

Lendvai Ildikóval (képgalériánk itt látható)

Hazafit 2013-ban négy év börtönre büntették politikai befolyással való üzérkedés miatt. Visszaesőként ez volt a nyolcadik alkalom. Az ok: MSZP-s tanácsadóként bemutatkozva kenőpénz fejében ígért vállalkozóknak pályázati támogatást, kedvező hiteleket. Azt mondta, azért van „ügyintézési díjra” szüksége, mert „kenni kell az utat”.

Bangónéval…

…holott Bangóné közleménye szerint semmilyen kapcsolatban sincs Hazafi Attilával (képgalériánk itt látható)

Amikor Hazafi az MSZP és Karácsony Gergely kampánycsapatába került, aktivistaként és „szakértőként” is dolgozott. Legalábbis ezt mondták Csizek Csabának, amikor az MSZP központjából hívták és kérték, hogy találkozzon vele. Az ellenzéki civil vezető ezt meg is tette. Ám Hazafi egy óvatlan pillanatban lefényképezhette a bankkártya-adatait, mert egy internetes társkereső oldalon használta online fizetésre. Amikor Csizek ezt számon kérte, a Hazafi azt ígérte, hogy megadja a pénzt. Nem így történt, és a csepeli szocialisták pedig azt mondták erre, hogy magánügy.

Baranyi fideszbérenc roncs, Magyar György jó elvtárs

Hazafi nem csak közös fotók tucatjait készítette a kampánykörutak során. Beszámolókat is írt. Ezekből látszik, milyen gyűlölet izzik a szocialistákban még a saját a „szövetségeseikkel” szemben is. A ferencvárosi MSZP-s Pál Tibor társaságában például írt így: „Baranyi Krisztina sem több, mint fideszbérenc, aki nem az ellenzék, hanem a saját érdekeit nézi. Számomra szégyen, hogy ilyen emberi roncsok mondják magukat politikusnak, akik még a politika fogalmától is messze állnak.”

Számos kerület mellett Csepelen is tanácsadóként és aktivistaként segített. „Volt egy kis problémánk, mert nem igazán volt világos, hogy hol lehet a törvény szerint szavazatot gyűjteni. Felhívtam a politikailag megbízható dr. Magyar György barátomat, aki felvilágosított minket, hogy közintézményekben és iskolákban nem lehet szavazatot gyűjteni. Hiába, a régi, politikailag megbízható elvtársak vasárnap is rendelkezésre állnak!” – írta csepeli tapasztalatairól.

Ilyen a csepeli „bűnszövetség”

A csepeli DK-Momentum-MSZP-Jobbik-LMP összefogás kampányfőnöke Szenteczky János, akit aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, felbujtóként elkövetett rágalmazás bűncselekménye miatt ítéltek el jogerősen. Ő több rendbeli hűtlen kezelés vádjával áll még büntetőeljárás alatt. Takács Krisztiánt, az ellenzéki pártok másik MSZP-s közös jelöltjét a csepeli önkormányzat – vagyis az adófizető polgárok – elleni korrupciós bűncselekmény miatt, becsületsértés miatt, valamint magánokirat-hamisítás miatt is elítélték jogerősen. Horváth Gyulát, az ellenzéki pártok listavezetőjét – a DK helyi elnökét – egyelőre első fokon ítélték el rágalmazás miatt.

Kunhalmi Ágnessel és Török Zsolttal (képgalériánk itt látható)

Az elhíresült csepeli szocialista politikusok között volt az elmúlt években pedofil bűnöző és ügyfeleit átverő ügyvéd is. A leghírhedtebb mind közül Deme Gábor, akit kettős emberölés miatt ítélték életfogytiglani börtönre. A csepeli baloldal segítőin is látszik, mennyire tartják fontosnak a törvények betartását és a közpénzt. Egyiküket szintén a közelmúltban ítélték el sikkasztás miatt, amit közös képviselőként követett el.

Csepel.info

A témához kapcsolódó cikkek a Csepel.info oldalon:

Újabb bűnöző segítheti a csepeli ellenzéket

Szövetségesét is meglophatta az ellenzéki pártaktivista

Az MSZP szerint semmi közük az aktivistájukhoz

Csepelen is lophatott, csalhatott az ellenzéki kampánycsapat tagja

Ezek a cikkek is érdekelhetik:

Migránsokkal erőszakolnák meg a Fidesz szavazóit: így tolja a kampányt Bangóné csapata

2019. október 7.

Csepel.info

Bangóné Borbély Ildikó és Takács Krisztián, miután betörtek az önkormányzatba és a Fidesz irodájába

„Figyelj! Amikor patkányt találok, akkor azt meg kell filmesítenem. Nem tudom, mi bajotok van a patkánnyal. Az egy értelmes, okos állat, gyorsan szaporodik, mindent túlél. Olyan, mint egy fideszes, nem? Szerintem a patkányok (ezt) már kikérték maguknak.”

– ezekkel a szavakkal támadta meg a csepeli önkormányzat egyik dolgozóját Takács Krisztián, az MSZP-DK-LMP-Jobbik-Párbeszéd-Momentum egyik csepeli jelöltje. Folytatás »

Most sikkasztás miatt emelhettek vádat Takács Krisztián ellen

2019. október 8.

Csepel.info

A szórólap, ami igazat állít, de amit alig pár házba dobtak be: az biztos, hogy ha a Fidesz terjesztené, nem maradt volna ki egyetlen postaláda sem Csepelen

Nem a szórólap áll Takács Krisztián ellenzéki képviselő hisztérikus támadásai és patkányozása mögött, hanem egy vádemelési szakaszban lévő újabb sikkasztási ügy – állítja a Csepel.info forrása. Amennyiben ez igaz, valóban börtönbe kerülhet a politikus, mivel visszaeső bűnelkövetőként fogják kezelni.

Takács Krisztiánt eddig becsületsértés, magánokirat-hamisítás és hűtlen kezelés miatt ítélték el. Utóbbit bűnsegéd minősítésben követte el. A korrupciós bűncselekményben általa a csepeli adófizetőknek okozott kár megtérítése érdekében az önkormányzat pert indított. Könnyen megjósolható, hogy ezt a pert is leállítaná az ellenzék, amennyiben sikerülne visszaszerezniük az irányítást az önkormányzatban. Folytatás »

22 hozzászólás “Bohócforradalom: nyolcszoros bűnözővel ölelkezik Karácsony és Gyurcsány” bejegyzésre

  1. Gálházi László szerint:

    Hazafit kb. 20 éve ismerem! Az Arató discóban találkoztunk. Odajött hozzám gratulálni egy bűvész fellépésem után. Majd levakarhatatlanná vált. Be akart csapni, hogy szponzori autót szerez nekem, mint magának is. Később kért is pénzt, de egy karórát is, amit Olaszországból hoztam. Egy nagy verés után mindent visszaszereztem tőle. . .. Augusztusban bejelölt a Facebookon. Arról és a disznóságairól egy posztot tettem ki, a privát üzenetváltásunkkal. . . Íme: . 2019. aug. 14. 18:59
    Gálházi: Nem jelöllek vissza!
    Régen szélhámos voltál, sok embert becsaptál, hitegettél.
    Horn Gyula kidobatott a Parlamentből, mert a hamis belépőddel is visszaéltél.
    Érdemes művészként és jobboldali érzelmű biztonságpolitikai újságíróként számomra felvállalhatatlan ember vagy Attila! A hazám ellensége.
    Gálházi László – Magyarország Érdemkeresztjével kitüntetett Érdemes Művész

    Hazafi: “Lacikám amit ès ahogy te tudsz az a valóságnak nem felel meg az újságírót aki a cikket lehozta azóta is körözik rágalmazásèrt ès becsületsèrtèsèrt! A másik dolog engem az öreg soha nem fobatott ki a parlamentböl mivel 2010 ig jártam be a többi rágalmazás! A jobboldali mivoltotad tiszteletben tartom üdv Attila

  2. Balos szerint:

    Hogyan akarnak ezek várost vezetni, ha egy kibaszott kampánycsapatot sem tudnak rendben tartani?

  3. Horváth János szerint:

    Mit vagy úgy oda? Ez csak egy perifériális emberke, a Fideszben a képviselők ilyenek
    /Mengyi,Simonka,Boldog/!

  4. Nagyapó szerint:

    Főtroll Horváth János! A cikkben a nyolcszoros bűnöző Hazafi Attiláról van szó! Ne próbáljon kavarni. Hazafi Attila az emberük, vagy nem?
    A Fidesz kilöki a nem megfelelő embereket, a zellenzék indítja őket, l. Csepel!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. Borostyán szerint:

    Nagyapó: zsocikáról nem rég derült ki, hogy kokózott és a feleségét is megcsalta, a családapa, a keresztény, hogy hogy nem kapott legalább egy ejnye-bejnyét sem a párttól? És ő is csak 1 a sok közül. Nem bírom ki, hogy ne hagyjam ki a fidesz legokosabb emberét, farkas flórikát, aki bebizonyítottan 20év alatt végezte el a 8általánost! 😀 😀 😀 Aztán még sikkasztott is, csak a főügyész bácsi, fideszes haver polt petike nem számoltatja el, de aki lop az lop és aki lop az bűnt követett el, ilyen egyszerű. 🙂

  6. Horváth János szerint:

    Nagyapó!
    Miért kellene tudnom, hogy kinek az embere? A felsorolt képviselők nagyságrenddel nagyobb
    kárt csináltak egy tételben, mint ez az ürge. Elég sokáig tartott mire a Fidesz “kilökte” őket.

  7. Nagyapó szerint:

    Borostyán, Horváth János eetásak! Nem akarok tippet adni, de indítsák a csepeli választáson Deme Gábor és Kun Tamás elvtársakat, mint ahogy indították Czeglédy eeásat nemrég egy kis szabad levegőért.
    “Testvér, segítsd a lebukottakat.”

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. Jobban szerint:

    Üléspontjuk meghatározza az álláspontjukat…

  9. Jobban szerint:

    “Hivatalos: bűnözőket indít az ellenzék országszerte
    Elítélt politikusok szálltak ringbe a polgármesterségért” mindenszo.hu

  10. Kitiltott szerint:

    “A fidesz kiloki a nem megfelelo embereket”
    Nem is inditjak ujra nagyapot.

  11. Jobban szerint:

    Kitiltott, “éhes disznó is makkal álmodik”….”nagyformátumú” következtetése, mondanivalója sántít…ön is tudja…Münchausen is “nagyokat” mondott…

  12. Kitiltott szerint:

    Ezert nem kell onnek sem nagyokat mondani.

  13. Horváth János szerint:

    Nagyapó!
    Ebből nem tud jól kijönni!

  14. Horváth János szerint:

    Jobban!
    Értelmes ember, értelmes hírforrást használ!

  15. Csepeli Kérdező szerint:

    Szeretnék Borkai polgármester úrról is olvasni itt legalább egy bejegyzést, ami hetekig a fő oldalon szerepel

  16. Jobban szerint:

    Horváth János, igyekszem, de nem az ön mércéje szerint…semmiképp sem….

  17. Jobban szerint:

    “A stílus maga az ember.”

  18. Volt már ilyen szerint:

    Mi egy közös fotózkodás egy gruppenhez képest!

  19. Jobban szerint:

    “Összenő, ami összetartozik…”

  20. Horváth János szerint:

    Hozzád legfeljebb egy szamár f… nőhet.

  21. […] Bohócforradalom: nyolcszoros bűnözővel ölelkezik Karácsony és Gyurcsány […]

  22. […] Hazafi Attila a csepeli ellenzéki kampánycsapatban is besegített: így lopta meg egyik szövetségesüket, aki rendőrségi feljelentést tett. Folytatás » […]

Itt lehet hozzászólni !