Kisvakond is megjelent a fekete kampányban Csepelen

Csepel.info

Kisvakond került a fideszes plakátok helyére Csepelen. De ha Kisvakond mögé nézünk, kiderül, hogy miért.

Hétvégén lettek arra figyelmesek a Fidesz-KDNP csepeli képviselőjelöltjei, hogy eltűnnek a plakátjaik a közterületekről. A helyükön rendre “Kisvakond” jelent meg. Pontosabban egy gyerekműsort hirdető tábla, ami a Csepeli Munkásotthonban lesz október 12-én, egy nappal a választás előtt.

A történethez tartozik, hogy a Csepeli Munkásotthont sok éve “Pártmunkás Otthonnak” gúnyolják, mivel lényegében a helyi MSZP és DK pártházaként működik. Még Tóth Bertalan MSZP-elnök első útja is ide vezetett a megválasztása után, hogy valamilyen segítséget ígérjen az intézménynek. De valamiért mosolyszünet lett, és a közelmúltban Bangóné Borbély Ildikó is kiköltözött innen. Ő bosszúból. A Kisvakond plakátok is adnak egy tippet arra, hogy miért. Csak az biztos, hogy az intézmény balliberális elkötelezettsége megmaradt.

Kisvakond valódi arca – leleplező videó 😉

A “Pártmunkás Otthon” dolgozói vagy vállalkozói az EP-választást a DK (Dobrev Klára) oldalán dolgozhatták végig. Klára asszony arcképét Kisvakonddal letakarni pedig – mindenki érzi – nagyon gáz lenne egy elkötelezett baloldalinak. Talán olyan, mint egy Lenin szobor fejét letörni.

Így aztán Klára asszony megmaradt. Csak a hátát hasznosították újra. Kisvakond most kívülre került, és mivel október 12-én lesz a bábelőadás – nyilván fatális véletlen az időpont – egészen a választás előtti napig lehet suttyomban levadászni a fideszes plakátokat. Ez esetben talán még október 13-án, hajnalban is elfogadható a szorgos aktivista vakondmunka.

Csepel.info

6 hozzászólás “Kisvakond is megjelent a fekete kampányban Csepelen” bejegyzésre

  1. Ilyen is volt szerint:

    Ne röhögtessétek ki magatokat! Qui prodest. A napnál is világosabb hogy ti ragasztottátok felül a plakátjaitokat, aztán “megtaláltátok”! A Munkásotthon sohasem vett részt a kampányban, Takács Mónikát meg az MSZP kirúgta! Miért tolná a szekerüket?

  2. admin szerint:

    Dobrev nem MSZP-s, a plakátot pedig a Munkásotthon tette ki.

  3. Dórika szerint:

    Én rá fogok szavazni az tuti xD

  4. Gyula szerint:

    Rányalták Mészáros új tábláira is. Fájdalmas lehet.

  5. SASE szerint:

    Semmi újdonság ebben nincs, már 90-ben is leragasztották az MDF plakátjait” DUGULÁS ELHÁRÍTÁs ésegy kamu telefonszámmal!
    Egy egyszerű fekete-fehér fénymásolással A4 formátumban! Most legalább a szines plakátokra költöttek, és tudni kinek az érdekében történt, ezért rongálásért annak felelni kell!
    Jogi eljárást kell indítani Ovatosan fel kiell tárni az alsó FIDESZES plakátot és a rongálást le kell fényképezni, minél több helyen és ezt beadni bizonyítékként!

  6. SASE szerint:

    Ja és még egy A választási bizottságot is meg kell keresni, hogy szólítsa fel az elkövetőt, hogy tevékenységét, a plakát átragaszttást fejetzze be !

Itt lehet hozzászólni !