Időst és gyereket sem kíméltek

POLICE, MR.gabee, Csepel.info

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi és egy nő 2019. szeptember 27-én reggel 7 órakor a csepeli Szent Imre parkban először egy padon ülő idős férfit próbáltak meg kirabolni, a pénzét és a telefonját követelték, de végül zsákmány nélkül távoztak. Ezután odamentek három fiúhoz, közülük kettőt a férfi ököllel megütött és elvették tőlük a pénzüket.

A páros ezt követően a közeli buszmegállóban várakozó 11 és 14 éves testvérpárhoz ment oda, akiket veréssel fenyegettek meg. A kislányok megijedtek és odaadták a pénzüket. A testvérek bementek a kerületi rendőrkapitányságra és segítséget kértek.

A rendőrök rövid időn belül azonosították a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható 20 éves B. Norbertet és a 22 éves R. Elizát, akiket egy szállón fogtak el. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a budapesti nő és a férfi ellen. Mivel gyanú merült fel arra, hogy a R. Eliza és B. Norbert követett el hasonló bűncselekményeket, a rendőrség kéri, hogy akik sérelmére hasonló bűncselekményt követtek el, azok jelentkezzenek a BRFK XXI. kerületi Rendőrkapitányságán, vagy a 01210/1492/2019.bü. ügyszámra hivatkozva tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

8 hozzászólás “Időst és gyereket sem kíméltek” bejegyzésre

  1. Borostyán szerint:

    Tán csak nem rejtetterőforrásék próbálnak beilleszkedni eltérőkultúrájukkal?

  2. PU szerint:

    Az inettigens, előrelátó és alapos tervezést elnézve – péntek reggeli 7-kor csúcs időben a Rendőrség orra elútt – valószínűleg igen.

  3. abc123 szerint:

    Ezek szerint reggel 7-kor még nincs ott közteres parkőr?

  4. PU szerint:

    Intelligensen intelligens. (Mentségem, hogy lassan már én is mamuba rejtett erőforrás vagyok.)

  5. PU szerint:

    Parkőr? Miért, máskor van?

  6. Borostyán szerint:

    Komolyan mondom, szabad kezet kéne adni a rendőröknek! Hiába kiskorúak, ha lopnak és ártalmatlan embert bántalmaznak, minimum 1 ütést a pofájukra gumibottal, na majd abból tanulnának, ha már az ilyeneket a szüleik nem nevelték meg… Na meg persze az is csoda, ha mindkettő szüleiket ismerik az “ilyenek”. 😀

  7. Lennox szerint:

    A két tetű… Melózni igyekezzetek reggel 7- kor ne fosztogatni, másokat bántalmazni és az értékeiket elvenni! Az a baj, hogy ezekből sosem lesz kultúrált, dolgozó ember, maradnak a többivel együtt bajnak, a társadalom szemetének.

  8. abc123 szerint:

    PU#Igen,amióta megépült a szökőkút télen-nyáron egy közteres védi-ezek szerint csak ~8óra után.

Itt lehet hozzászólni !