Thürmer Gyula: párbeszéd kell az emberekkel

Csepel.hu

Thürmer Gyula vagyok, a Munkáspárt elnöke és főpolgármester- jelöltje. Csepelen jól ismernek, hiszen ahogyan az elmúlt években olyan sokszor, úgy most is gyakran találkozhatnak velem a piacnál, a rendelőnél vagy éppen a sétálóutcán.

Az elmúlt harminc év nehézségei ellenére Csepelben van méltóság, Csepel megérdemli, hogy megfelelően érvényesíthesse az érdekeit.

 

Tisztaságot mindenütt! – így szól a programom első pontja. Ahogy egész Budapestnek, úgy Csepelnek is jár, hogy lakói tiszta, rendes környezetben élhessenek. Szükség van ügyeletes, nyilvános illemhelyekre városszerte, ez az alapvető probléma jól ismert a kerületben is, mégis kevés szót ejtenek róla a döntéshozók.

Rendet a városban! Csepelen sokszor hallottam, hogy késő esténként élhetetlenné válik például a sétálóutca, kosz, zaj keseríti meg a lakók életét, akik saját és tulajdonuk biztonságát is veszélyben érzik, nem ok nélkül. Megfizethető bérlakásokat! Rendes utakat! A csepelieknek is járnak a kulturált, elérhető lakhatási lehetőségek, nem beszélve a hatékony közlekedésről a kerület és a város többi része között. Csepel versenyképessége, lakóinak életminősége szempontjából is kulcsfontosságú ez az ügy. A probléma fontos része az utak minősége, a még mindig meglévő földutak, valamint a tömegközlekedés gondjai is. Ha már életminőségről ejtünk szót: örülünk, ha Csepel új sportlétesítményekkel gazdagodik, de nem lényegtelen, hogy mindehhez hozzáférjenek maguk a csepeliek is. Harmóniát a közéletben, párbeszédet az itt élőkkel! Ha bent leszünk az önkormányzatokban, erőt és támogatást kapnak azok, akik ma az önkormányzaton és a parlamenten kívül próbálnak változtatni az életükön.

Akik biztonságra, jobb fizetésre, tisztességes nyugdíjra, rendes életre vágynak. Ma Magyarországon a dolgozóé csupán az, amiért megharcol. Gondolják csak végig, hogy mit ígértek Önöknek a pártok és a valóságban mit kaptak tőlük! Miért remélhetnénk, hogy majd a gazdagok, a milliárdosok pártjai nekünk akarnak jobb életet teremteni? Miért és meddig várunk még ajándékot másoktól ahelyett, hogy sorsunkat saját kezünkbe vennénk? Ellenőrzést a közkiadások felett! A budapestieknek, a csepelieknek joguk van tudni, hogyan és mire költik az önkormányzatok a pénzt.

Elegünk van a mutyikból, a korrupt politikusokból! A korrupció elleni harc azonban nem merülhet ki abban, hogy az éppen hatalmon levők elődeik körmére néznek – az embereknek kell ellenőrizniük a kiadásokat. Hiszen miért arra szavazzunk, hogy kinek jusson a nagyobb falat? A változás az lenne, ha az ország kenyerét mi osztanánk el, vagy legalábbis beleszólhatnánk abba, hogy kinek mennyi jusson. Támogassák a Munkáspártot!

Azért indulok a főpolgármesteri székért, mert úgy látom, hogy többet tudnék az emberekért tenni, mint az eddig ismert jelöltek. Kellenek az új épületek, kell Budapestnek a múzeumi negyed, sőt parkok, fák és virágok is kellenek. De mindez nem elég! Az embereknek érezniük kell, hogy ez értük van. Jogot és lehetőséget kell kapniuk a város jövőjének eldöntésében.

 

 

Csepel.hu

4 hozzászólás “Thürmer Gyula: párbeszéd kell az emberekkel” bejegyzésre

  1. Hozzászóló szerint:

    Fantasztikus ember vagy, Gyuszi!

  2. kiss istván szerint:

    Becsülöm Thürmer Gyulát.

    Kommunista volt, kommunista és vszínűleg az is lesz élete végéig.

    De legalább nem köpött a levegőbe és nem állt alá.

    Ám az Isten mentsen tőle,hogy hatalomra kerüljenek.

  3. kiss istván szerint:

    Mire?
    erre a nagymellű nőre?

Itt lehet hozzászólni !