Október első napján nyílik a BKK új ügyfélszolgálata a Szent Imre téren

Mr.Gabee, Csepel.info

Fotó: Mr.Gabee

Fotó: Mr.Gabee

Mr.Gabee információi szerint október 1-jén nyílik a BKK második ügyfélszolgálati irodája a Szent Imre téren.

A BKK korábban beszámolt arról, hogy a Fővárosi Önkormányzat elkötelezett a közösségi közlekedési háttérszolgáltatások fejlesztése mellett, ezért nagy hangsúlyt fektet a modern építészeti megoldások mellett az ügyfelek komfortérzetének és az ott dolgozók munkakörülményeinek javítására, illetve az akadálymentesítésre. A mozgáskorlátozottakat megfelelő magasságú pult, a látássérülteket taktilis sávok, a siketeket és nagyothallókat pedig az előírásoknak megfelelő audiórendszer segíti az akadálymentes ügyintézésben.

Update: az ügyfélszolgálat nyitásával együtt bezár a HÉV végállomáson üzemelő bérletpénztár, ugyanis a végállomáson lévő személyzet fog a Szent Imre téren dolgozni.

Az ügyfélközpontnál jegy- és bérletkiadó automatát is telepítettek, amely a nap 24 órájában, az ügyfélközpont nyitva tartási idején kívül is biztosítja a jegy- és bérletvásárlási lehetőséget.

Az új ügyfélközpontban lehetőség van közösségi közlekedési jegyek-és bérletek megvásárlására, kapcsolódó információkérésre és bejelentésre, pótdíjak rendezésére, MOL Bubi ügyintézésre, közúti szolgáltatásokkal (behajtási engedélyek, parkolás) kapcsolatos információkérésre, illetve taxiszolgáltatással kapcsolatos bejelentésekre.

A BKK-nál a már működő 12 ügyfélközpontban korábban bevezetett szolgáltatás, amely szerint soron kívüli kiszolgálásban részesülnek a kismamák és a kisgyermekes szülők, az új BKK ügyfélközpontban is elérhető lesz. Az előírásokat betartva az ügyfélközpontba kutya is bevihető.

25 hozzászólás “Október első napján nyílik a BKK új ügyfélszolgálata a Szent Imre téren” bejegyzésre

  1. Betke szerint:

    Micsoda logika?

  2. Potter szerint:

    Nagyon fognak örülni az emberek ha szokás szerint a végállomáson lévő automaták nem fognak működni és a pénztár már nem lesz mert elköltözött.
    🙂

    Utána legalább meglincselik az ellenőrt ha kéri a jegyeket.

  3. csak úgy szerint:

    “az ügyfélszolgálat nyitásával együtt bezár a HÉV végállomáson üzemelő bérletpénztár, ugyanis a végállomáson lévő személyzet fog a Szent Imre téren dolgozni.”

    Remek, kitűnő megoldás! Gondolom kötelezően áttelepítették őket, hogy nagyobb legyen a bódék kihasználtsága.

  4. Forward szerint:

    Csak gratulálni tudok, de valóban! Annyira de annyira kib@szás ez jó sok emberrel, hogy ezt elmondani nem lehet! Amikor hosszú sor állt kint még pár napja a végállomáson lévő jegypénztárnál, gyönyörűen ment is az anyázás evégett! 😀 Tényleg az vagy azok, akik ezt kitalálták, hogy a végállomástól költöztessék a Szent Imre térre, minimum egy hatalmas pofont érdemelnének érte! Nuku logika. És igen, ahogy Potter is írta, az autómata ha sz@r, mert gyakori és a jegypénztárnál vagy hatalmas sor van vagy már nyitva sincs, akkor aztán lehet magyarázkodni az ellenőrnek/köztesnek! Vagy direkt erre ment ki a játék? Mert akkor jól csináltátok! FELHÁBORÍTÓ!!!

  5. kapjatokbe szerint:

    A Királymajorban fél éve, az agitproppark felújításakor, a Szent Imrén meg nemrég szerelték le az automatát, tehát marad a “free shipping”? 😀
    Ügyes gyerekek vagytok ti, az egy év alatt két buszmegálló cseréitekkel együtt. 😛

  6. Betke szerint:

    Ez jól jött a választás előtt! A Szent Imre téri pavilonsorra se lehet büszke a kerületi vezetés!

  7. Lili Züllig szerint:

    Mondjuk eddig mindig elnyelte a pénzem az automata. Azt hittem velem történik ennyiszer ez a többezer Ft-os kár. Szívesen olvasnék hasonló eseteket,én még videófelvételt is készítettem,hogy visszakapjam a pénzem,de …semmi eredménye nem lett sajnos.
    Előre kell vásárolni egy 10-es tömböt, aztán 1 héten csak egyszer kell sorban állni,mert én többet nem használom ezeket az automatákat.

  8. Borostyán szerint:

    Nincs semmi gond emberek! Akinek hírtelen van elintézni valója, és nem lakik közel a Szent Imretérhez csak a végállomáshoz, de héveznie kell és nincs nála se jegy se bérlet, pattanjon fel nyugodtan rá és mondja, hogy az autómata sz@r, és nincs a közelemben más opció! Ennyi! Elmehetnek a büdös fr@ncba akik ezt kitalálták, hogy elköltöztetik a pénztárt 2megállóval arrébb!!!

  9. PU szerint:

    A végállomás környékére kimondták a fatvát? – a Pick Pack is ki van innen zsuppolva, lassan már semmi sem marad.
    Egyébként a HÉV-végállomás már e nélkül is, eddig is a nagy magyar abszurd csúcsa volt. A két sín közti járdasziget végébe telepített szemafor és ezáltal a járda blokkolása, mely ahhoz vezet, hogy évek óta a sínek között a köveken és talpfákon át töri a nyakát a környező lakosság, egyetlen civilizált európai országban se volna elképzelhető. Az pedig pláne nem, hogy a magyar zombinép ez ellen még sose tiltakozott, hanem teljes mértékben, végélegesen és azonnal elfogadta.
    Úgy kell nekünk. És ezt nagyon jól tudják, akik ebből élnek.

  10. keménylegény szerint:

    Hét közben ott van a pláza és az SZTK, mint közvécé.

  11. PU szerint:

    Ott… pontosan 420 meg 700 méterre. Ha nem sürgős, akkor jó neked, keménylegény.

  12. Kovács Anna szerint:

    Jó régen hitegetnek bennünket az ügyfélszolgálat átadásával. A HÉV végállomáson is szükség lenne jegy- és bérletvásárlásra (nem automatából).

  13. Borostyán szerint:

    Ezt tényleg nem értem, hogy miért nem lehet a végállomáson is egy helyiség, ahol lehetne venni jegyet a pénztárnál, nem pedig autómatázni. Szóval? Miért van ez? :S Vagy megvan szabva, hogy kerületenként csak és kizárólag egy jegypénztár lehet? Nem is tudtam, hogy ez is limitálva van. 😀

  14. PU szerint:

    Szóval: azért van az, amiért minden más szolgálati ablak bezár. És minden iskola, egytem, akadémia, kulturális, egészségügyi meg más szolgáltatás lerohad. Nincs elég munkatárs. Azoknak tudniillik fizeti kellene (még ha éhbért is). Nyasgem. Közigazgatás: minek?! Menjenek kapálni a versenyszférába. Kell az EU- és állami pénz reklámra, plakátra, kampányra, stadionra, Lölőnek.
    Borostyán meg kússzon el oda, ahol még kaphat jegyet bérletet – mert megbüntetve, persze, lesz, ha nem teszi. Arra ügyelnek.

  15. Dórika szerint:

    Na végre b+… csak aztán legyen is nyitva!

  16. PU szerint:

    NB. Mára virradóan a Keletiben nem volt nyitva éjszaka jegypénztár. Mert az egyetlen szem éjszakás pénztáros beteg lett. – Ez egy nemzetközi pályaudvar. Magyarországon.

  17. kiss istván szerint:

    PU!

    Mert itt minden sz@r.

  18. kiss istván szerint:

    PU!

    orvos látott?

  19. kapjatokbe szerint:

    kiss istván!
    A faszt! Itt a világon a legjobb! Én komolyan szívből örülök, ha Neked eljött a kánaán, az én káromra. 😛

  20. PU szerint:

    Aztán este az adatbázist kezelő rendszer leállása miatt még kedd déletőtt sem működtek sehol a jegykiadó automaták, és az online jegyvásárlási rendszerből sem lehet menetjegyet váltani, sem a korábban megvásárolt jegyeket nem lehet átvenni az automatákból, közölte a MÁVinform….
    De mivel így minden a lehető legnagyobb rendben van, sőt – lám csak – egyre tökéletesedik, kiss istván elmeorvoshoz küldi az utazni vágyókat, és nem kapja be, nem és nem kapja be kapjatokbe szíves ajánlatát, még akkor sem, ha nem marad már neki sem más bekapható falat ebben a minden kánaánok legkánaánabb Kánaánjában.

  21. Csepeli Kérdező szerint:

    A Puli sétányról lassan két éve hiányzik az automata, a Királyerdei Művelődés háztól pedig másfél éve.
    Bercsik Karcsi tegyen már javaslatot a pótlásukra, vagy Ábel Accsi szavazza már meg, esetleg Rezsi Sziszi állíthatna egy-egy katonát is az automata mellé, hogy őrizzék, nehogy megint szétverjék…

  22. Nagyapó szerint:

    Megint a szoci ferde információ. PU elhallgatja a MÁV következő javaslatát: “A hiba helyreállításáig az utasok a vonatokon is pótdíjmentesen vehetik meg menetjegyüket.”
    Ugye milyen más?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  23. PU szerint:

    Igen, más. És mekkora nyereség ez így a MÁV-nak! – Az utazók pedig valahogy mehetnek továbbra is az ideggondozóba örvendezni. Ferdén.
    Két hónap káosz után hadat üzentek az utasok a MÁV-nak. A vezérigazgató helyettese már lemondott. – Minden a legnagyobb rendben halad.
    h.v.g.hu/kkv/20190911_MAV_Vac_CegledSzolnok_
    kaosz_tuntetes_szemelyzethiany_mi_a_hiba

  24. PU szerint:

    Pardon. Már megint a Nyugati tárolóvágányaira vitt egy vonatnyi utast a MÁV kedden reggel. Minten ötven embert toltak ki minden értesítés és információ nélkül a mellékvágányra, ahonnan hosszú tanácstalan várakozás után visszabotladoztak a sínek között az állámásra, továbbra sem tudván, mi történt. Volt, aki 9 hónapos gyermekét tolta a köveken babakocsiban…
    Ismét sikerült elkövetni tehát ugyanazt a hibát, amit már júniusban is. Ezúttal a Nyugati pályaudvar csomópontvezetőjének állásába került.
    Nagyszerű! Így fejlődünk, napról-napra.

    —————————————
    Félreértés ne essék: ennek – és még rengeteg háborgásnak – semmi köze a helyi ügyekhez és egy önkormányzati választáshoz. Csak hát az a helyzet, hogy a mindennapos frusztrációink összeadódnak, és együttesen adják az indulati befolyásoltságot és dühös motivációt minden szavazáshoz. Ezt erősíti a védekezés igazságtalan, indulati módja is (mint pl. Nagyapó generális köpködései).

  25. Váradi Gáborné szerint:

    Nyitvatartás hol található?
    Hétköznap?

Itt lehet hozzászólni !