Bosszút állt Szenteczky és Bangóné Takács Mónikán és a Munkásotthonon

Csepel.info

Felmondta bérleti szerződését a Csepeli Munkásotthonnal Bangóné Borbély Ildikó, hogy ezzel is megnehezítse az intézmény fenntartását. Pedig a Munkásotthon egészen június 25-ig a csepeli MSZP második otthonaként működött. Vezetője, Takács Mónika az MSZP polgármester-jelöltje volt, akit az összes ellenzéki párt támogatott.

Információink szerint az MSZP-s országgyűlési képviselő csendben, ám sértődötten távozott. Bangóné azért haragudott meg az intézmény vezetőjére, mert Takács Mónika komolyan vette, hogy ő az MSZP hivatalos polgármester-jelöltje, és ebben a hitben tárgyalt a DK-val, LMP-vel, Momentummal és a Jobbikkal.

Takács Mónika programjának alapja ráadásul az volt, hogy új és tiszta jelöltekkel kell indulni a választásokon. Olyanokkal, akik nem érintettek a csepeli szocialisták 2010 előtti botrányaiban. Ezzel azonban szembe került Bangónéval és a több bűncselekménnyel vádolt Szenteczky Jánossal, a csepeli szocialisták vezetőivel.

Bosszúállók

Bangóné távozása nem sokkal az után történt, hogy bejelentették, milyen sokat segítenek Takács Mónikának az intézmény fenntartásában. A csepeli MSZP pártlapjában ezt írták július 3-án: “Bangóné Borbély Ildikó és az MSZP csak tavaly óta mintegy 3 millió forinttal segítette a XXI. kerület nagy múltú kulturális intézményét.”

Most már nem.

Takács Mónikát, az MSZP csepeli polgármester-jelöltjét botrányos körülmények takarították el az útból. Előbb Bangóné és Molnár Zsolt, az MSZP fővárosi vezetője megtiltották neki, hogy nyilatkozatokat tegyen, majd június 25-én le is váltották. A taggyűlésen Tóth Mihály, Csepel korábbi MSZP-s polgármestere is felszólalt, és Takács Mónika mellett állt ki. A volt polgármester szerint Takács Mónika leváltásával a csepeli szocialisták a saját sírjukat ássák meg.

De még valaki volt, aki kiállt Takács Mónika mellett, és a leváltása ellen szavazott: Dobák István. A több évtizede az MSZP-ben politizáló Dobák ezzel viszont szintén aláírta a párton belüli halálos ítéletét. Dobákot úgy váltották le, hogy nem is szóltak neki erről. Éppen indult volna kampányolni, amikor az ismerősei figyelmeztették, hogy már nem ő az MSZP jelöltje.

A szocialisták a teljesen ismeretlen Erdősi Évát választották meg a párt új polgármester-jelöltjének, aki azonnal hűségnyilatkozatot tett Szenteczky és Bangóné mellett.

A bűnszövetség

A szocialistákról mindenki tudja, hogy a csepeli kettős gyilkosság belső leszámolás volt. Ismert, hogy az MSZP egyik csepeli politikusa pedofil bűncselekményeket követett el. Szenteczky Jánost aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, felbujtóként elkövetett rágalmazás bűncselekménye miatt ítélték el jogerősen. Ő több rendbeli hűtlen kezelés vádjával áll még büntetőeljárás alatt.

Takács Krisztiánt korrupciós bűncselekmény, becsületsértés valamint magánokirat-hamisítás miatt is elítélték jogerősen. Horváth Gyulát, az ellenzéki pártok DK-s listavezetőjét – igaz még csak első fokon – szintén elítélték rágalmazás miatt. Az ellenzéki pártok közül csak a Momentum idegenkedett az erkölcsileg felvállalhatatlan jelöltek miatt, de csak addig, amíg kaptak egy jobb listahelyet. Ráadásul a kampányban a csepeli ellenzékhez csapódott az a Hazafi Attila is, aki nyolcszorosan büntetett előéletű, és a gyanú szerint meglopta Csepelen az egyik szövetségesüket is.

Csepel.info

8 hozzászólás “Bosszút állt Szenteczky és Bangóné Takács Mónikán és a Munkásotthonon” bejegyzésre

  1. Qqriq szerint:

    Mocskos szoci maffia, senki ne szavazzon rájuk!!!!!!!!!!!!

  2. Dagobert bácsi szerint:

    A történtekből látszik, a Munkásotthon valóban pártsemlegesen működik! Minden bérlőnek azonos feltételekkel ad használatba helyiséget! Bangóné egyébként sem a saját pénzét költötte a Munkásotthonra, az Országgyűlés Gazdasági Hivatala fizeti az állam kasszájából az országgyűlési képviselők által igényelt képviselői irodák bérleti díját! Hát vigye Bangóné a költségtérítést oda ahová akarja!

    A Munkásotthon 2010 óta nem kap önkormányzati támogatást, holott kötelező önkormányzati feladatokat lát el! 2016 második féléve óta állami támogatást sem kap! Az ország egyetlen művelődési intézménye amely jelenleg kizárólag a saját bevételeiből él! Ezért aztán szívesen látják az intézményben táncoktatáson Borbély Lénárd kislányait, és ősztől Ábel Attila gyermekét is!

    Kedves csepeliek, segítsék azzal a Munkásotthont, hogy igénybe veszik a szolgáltatásait!

  3. telepi szerint:

    Ideje a sportteleppel együtt visszavenni!

  4. pl szerint:

    Inkább örvendjetek:
    (a feljelentő)pontosítsa érvelését és vezesse le jogilag, hogy miben és mennyiben is ütközik szerinte jogszabályba Bangóné nyilatkozata. Kérték továbbá, hogy jelezze, szerinte Bangóné tényeket állított, vagy véleményt fogalmazott meg, illetve arra is, hogy jelölje meg, mely védett tulajdonságai miatt milyen hátrány érte.
    A feljelentő ezen annyira felháborodott, hogy inkább elállt a feljelentéstől…
    Személy szerint nekem ez tetszik:
    “mely védett tulajdonságai miatt”… mármint kinek? 🙂
    a patkányé, a feljelentőé, vagy (nem is merem ideírni) F…..

  5. Nagyapó szerint:

    A munkásotthon nem a csepeliek tulajdona. Az intézmény fenntartását intézze a tulajdonos. Az EU is tiltja közpénzek magáncégekre való költését.
    A szociknál, ha valaki megpróbált kiegyenesedni, azt régebben felakasztották (Rajk, …), később lelőtték (Takács István, Papp László), most más csak kirúgják (Takács Mónika, Dobák).
    Így nem véletlen a szocik mélyrepülése. Aki egyenes baloldali, az elhagyja az MSZP-DK bandát. Azt még nem tudják kit támogassanak.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. Dagobert bácsi szerint:

    Nagyapó, remélem holnaptól Ön nem rendelkezik admin jogosultsággal!

  7. […] és Szenteczky bosszút álltak Takács Mónikán, korábbi polgármester-jelöltjükön is. Most valószínűleg a Szabó Szabolcs és a Momentum […]

  8. […] mosolyszünet lett, és a közelmúltban Bangóné Borbély Ildikó is kiköltözött innen. Ő bosszúból. A Kisvakond plakátok is adnak egy tippet arra, hogy miért. Csak az biztos, hogy az intézmény […]

Itt lehet hozzászólni !