Baleset történt az Erdősor utcában

Mr. Gabee, Csepel.info

Fotó: POLICE

HawakerTornado olvasónk információi szerint baleset történt szerda hajnalban az Erdősor utca és a Szabadság utca kereszteződésben, ahol egy VW Tuareg és egy Opel Vectra ütközött össze.

A rendőrség közleményében olvasható, hogy 2019. augusztus 21-én 1 órakor két autó ütközött össze Budapest XXI. kerületében, az Erdősor utca és a Szabadság utca kereszteződésénél, mert az egyik jármű vezetője nem tett eleget elsőbbségadási kötelezettségének. A baleset következtében az autó kerítésnek csapódott.  A balesetben hárman könnyebben megsérültek.

5 hozzászólás “Baleset történt az Erdősor utcában” bejegyzésre

  1. Trooper szerint:

    Nem tudom, hogy ez az az autó e, de van egy tippem mi lehetett:
    Nos, tegnap hajnalban és ma hajnalban is a II.Rákóczi Ferenc úthoz közel, ahol sok panel is van ugye, egy idióta, barom, életképtelen izmozik a sportkocsijával, hosszasan és jó hangosan huzatja a kocsi motorját és ha ez még nem lenne elég csendháborításnak, még gyorshajtásba is belekezd fel-alá jó hangos farolásokkal! Szóval biztos, hogy jó sokan hallják ezt már napok óta, érdemes lenne megnézni a térfigyelőkamerákat úgy éjfél és hajnali 1között! Szóval ha valaki tud erről írja meg ide!

  2. PU szerint:

    Teljes mértékben alátámasztom azt, amiről Trooper hírt ad. Szerintem egész Csepel zeng éjszaka a barom motorbőgetésétől; kizárt, hogy a rendőrségig nem hallik el.

  3. Trooper szerint:

    Köszönöm! Remélem sokan jelzik majd még, de legjobb az lenne, ha a hatóságok felé, de az is jó lenne, ha itt is cikkeznének róla azért!

  4. Glami szerint:

    A gumicsikorgató autóhörgetőt mi is halljuk rendszeresen itt a Kossuth Lajoson pont a rendőrség mellett. Szerintem a háztömbünk felfogja ezt a hangot 😁
    Itt is szokott gyorsulási versenyeset játszani éjjelente

  5. Kinga szerint:

    Egy 22éves erősen ittas fiatalember okozta a belesetet. Fékezés nélkül száguldott a Szabadság utcán. Gratulálok ezúton is az összes ittasan vezető embernek👏🏻
    Összeteszem a kezeimet hogy éppségben kiszálltunk az autóból!

Itt lehet hozzászólni !