Csak a szokásos: baleset a Kassai kereszteződésben

Mr. Gabee, Csepel.info

Mr. Gabee informátorának információi szerint baleset történt Csepelen, a Kassai utca és a Széchenyi István utca kereszteződésben hétfőn dél körül. 

Szerkesztőnk helyszíni információi szerint egy Peugeot 206 és egy Renault Megane ütközött össze. Sajnos ebben a kereszteződésben rendszeres a baleset, ugyanis több autós figyelmen kívül hagyja a kereszteződésben található táblákat.

Foto: Mr. Gabee

22 hozzászólás “Csak a szokásos: baleset a Kassai kereszteződésben” bejegyzésre

  1. gab szerint:

    Van olyan irány, ahonnan rosszul belátható, akárcsak még elég sok kereszteződés a Széchenyin (új játszótérnél is).

  2. Tündér Ilona szerint:

    ,, több autós figyelmen kívül hagyja a kereszteződésben található táblákat.”

    Nem ezért, hanem azért mert rosszul belátható a kereszteződés.

  3. PU szerint:

    Mindenesetre a táblákat mindenki mindenütt figyelmen kívül hagyja. (Ott is, ahol látni lehet őket…)

  4. Dagobert bácsi szerint:

    A keresztező utcákból több helyen jó a belátás, viszont a Széchenyin legtöbben nem tartják be az 50 km/órát! Ha nem akarnak a Kassai-Széchenyi sarokra forgalomirányító lámpát, akkor legalább sebességjelző berendezéseket állítsanak fel a Kassai és a Kolozsvári utcáknál! A Kassai-Katona József kereszteződésnél van forgalomirányító lámpa, a Széchenyinél miért nincs?

  5. Johnny szerint:

    A kereszteződéssel semmi probléma nincs! Igaz az útburkolati jelek időszakosak, de a tegnapi KRESZ szerint azt felülírja a tábla! A táblákat én ma még láttam, mindkét irányból kint vannak a Kassain, az előjelzőkkel együtt. Egy pár tükör elférne, de én eddig mindig kiláttam. A Széchenyin néha döngetnek, ez tény, de nem mentsvár! A Kassaira egy sárga villogó, Veszprémben több helyen láttam ilyet.
    A lényeg, az emberi tényező hibázik, nem a kereszteződés mozog a kocsik alatt! 😛

  6. bhu szerint:

    Lényeg, hogy a Katona-Kassai sarkon van egy felesleges lámpa.

  7. Dagobert bácsi szerint:

    Ne viccelj Johnny! Volt ott már halálos baleset is! A Kassai utcán át hatalmas forgalom zajlik a Papírgyár mellett a Gubacsi-híd irányába és viszont! Szerintem több autó jár arra, mint a Széchenyin a Kossuth utca irányába, és viszont! A Kassaira nem véletlenül tettek közlekedési lámpát a Katona József utcánál! A Széchényin viszont van a Táncsics utcánál, amelyen szintén nagy az észak-dél irányú forgalom! Ideje lámpát építeni a Kassai-Széchenyi sarokra, még ha az zavarja is Németh Szilárdot hazafelé, vagy reggel befelé!

    A kereszteződés a Papírgyár felől jövet egyáltalán nem látható be egyik irányba sem! Jobbra a Széchenyire kilátást zavarják a járdaszélen parkoló autók, rendszeresen ott parkol egy zártkasznis árúszállító is, a tulaj jobban tenné, ha beparkolna a saját udvarára, árúszállítót TILOS KÖZTERÜLETEN PARKOLTATNI! Ezt Borbélynak üzenem, ne csak a saját háza előtti négy fekvőrendőrrel törődjön, hanem Csepel közlekedésével is!

    Balra a Széchenyire a kilátást évekkel ezelőtt vastagtörzsű fa zavarta, azt kivágták balesetvédelmi ok miatt, pont a szabad kilátás biztosítására! Erre a háztulajdonos több vékony fát ültetett, együttesen azok is gátolják a KILÁTÁST! Miért nem lehet neki megtiltani, hogy közterületre fát ültessen! Mert nem gondolom hogy az önkormányzat ültette azokat a fákat, amelyek gátolják a kilátást! Jobbra, balra legalább 20-20 méterre a sarkoktól NEM SZABADNA FÁT ÜLTETNI! Kilátás nélkül hogyan kanyarodjanak jobbra vagy balra az autók a Kassairól, vagy hogyan haladjanak át egyenesen a Széchenyin? Édeskevés hogy ki van táblázva a kereszteződés!

    A következő önkormányzat meg fogja oldani a Kassai-Széchenyi kereszteződés problémáját, HA MÁR A BORBÉLY VEZETÉS ERRE IS KÉPTELEN!

  8. Dagobert bácsi szerint:

    Ábel úr vagy a fidesznyik olvasók jól teszik, ha értesítik Borbély Lénárdot, BELE KÖPTEM A LEVESBE! TEGYEN VÉGRE VALAMIT!

  9. pitypang szerint:

    Daggobert: sunyiság helyett inkább felvállalhatná a tényleges nevét.

  10. Dagobert bácsi szerint:

    Pitypang: sunyiság helyett inkább felvállalhatná a tényleges nevét. 😛

  11. Dagobert bácsi szerint:

    Borbély úr, óvoda udvarok, játszóterek, futballpályák után VÉGRE AZ IGAZÁN FONTOS DOLGOKKAL KELLENE FOGLALKOZNIA!

    Javaslom, minél előbb foglalkozzon a MUNKÁSOTTHON TÁMOGATÁSA ÜGYÉVEL IS, MÁR HA EGYÁLTALÁN POLGÁRMESTER AKAR MARADNI!

    Én szóltam!

    Mit törődik Németh Szilárd elvárásaival? Garantált Önnek egy jó állást a honvédelmi minisztériumban, ha Csepelen megbukna? Törődjön Csepel dolgaival, ahogy az egy polgármestertől elvárható!

  12. Csóka szerint:

    Horváth úr! Ha maguknak 16 év kevés volt igazán fontos dolgokra, sőt semmit nem csináltak, most miért maga akarja megmondani, hogy mit kellene tenni?

  13. pitypang szerint:

    Nem Dagobert nem én vagyok a sunyi. Ha leírnám, hogy Kiss Erzsébet vagy Tóth Ubul vagyok azzal nem érne semmit, mert én csak egy egyszerű csepeli olvasó vagyok.

    De maga megtisztelhetné az olvasókat, ha leírná, hogy melyik párt nevében nyilatkozik, mikor ilyeneket ír: “A következő önkormányzat meg fogja oldani a Kassai-Széchenyi kereszteződés problémáját, HA MÁR A BORBÉLY VEZETÉS ERRE IS KÉPTELEN!”

    vagy mikor korábban azt írta, hogy “A Munkásotthon felújítására szánt összeget előteremtjük a sok csókos csatlósnak, egyesületnek, tanácsadónak a költségvetésben fenntartott keretből!”

    “A Rákóczi-kert ügyét meg majd eldönti a környék lakossága, mert mi bizony meg fogjuk őket hallgatni, s orvosoljuk a problémákat! ”

    Na melyik párt vagy kinek a nevében irogat Dagobert?

  14. Dagobert bácsi szerint:

    Dagobert bácsi a csepeli nép nevében írogat! Azoknak a nevében, akik nem merik elmondani a véleményüket, mert félnek a kirúgástól! Pártok nevében szóvivők vagy pártelnökök szoktak nyilatkozni! Gondolkodó emberek a saját maguk gondolatait közlik. Miért a többes szám? Mert Dagobert bácsi úgy véli, az igazságaival mások is egyet értenek, s azok majd kikövetelik a következő önkormányzattól a beavatkozást! Ilyen egyszerű! Jézus vagy Barabás! Én nem Nagyapó vagyok, aki KDNP-tagként képmutatásból jár templomba!

  15. pitypang szerint:

    Ja persze mert Dagobert annyira ismeri a csepeli népet. Hahaha.

  16. Nagyapó szerint:

    Dagobert bácsi régen szocializálódott. Megszokta, hogy a kisebbséget többségnek mondják, lásd bolsevik. De hasonlatos a komcsi utódpárt elnevezése is, Demokratikus Koalíció, hogy mitől demokrata és kiknek a koalíciója, nem tudni, így Dagobert bácsi is a csepeli nép nevében írogat.
    Ennyit az igazmondásról.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  17. Tóth Sándor szerint:

    Hatszáz Majorban elő írta alá azt a petícióm, hogy a létesítsenek jelzőlámpát ide, de a városvezetés ezt nem tartotta indokoltnak, és az előterjesztést nem vették napirendre. Mi kellene még, hogy indokolt legyen? 🙁

  18. PU szerint:

    Semmilyen peticióra nem reagál senki. Nemcsak Csepelen. Sőt, itt még enyhébb a helyzet.
    (Mindazonáltal kedves Tóth Sándor, tiszteletem.)

  19. Dagobert bácsi szerint:

    NYUGI, mire a Popieluszko utca kész lesz, belátják az egész felújítás szart sem ér a Kassai-Széchenyi kereszteződés lámpásítása nélkül! Borbélynak semmi esélye az újraválasztásra, ha az őszi választásra nem lesz ott közlekedési lámpa!

    Beszari, gyáva fideszesek nem mernek szólni Borbélynak, pedig a saját képviselőségük/tanácsnokságuk is múlik rajta! Kapjátok már össze magatokat!

  20. PU szerint:

    Borbély legnagyobb esélye az újraválasztásra: Dagobert bácsi tébolyult kampánylása.

  21. Dagobert bácsi szerint:

    Nem fogom be pörös számat, kedves PU! A kedves olvasók észrevehették, ha egy poszthoz nincsenek napokig hozzászólások, és Dagobert bácsi DIREKT hozzászól, akkor bizony az a poszt felpörög! Olyan ez a narancs bikának, mint a vörös muletta!

    Ugyan mit tisztelnék Borbély Lénárdon? Azt hogy a saját utcájában két sarok közé NÉGY FEKVŐRENDŐRT rakatott? Hogy őméltóságát ne zavarja a közlekedő csepeli nép? Nekünk meg tűrni kell mindent!

  22. Qqriq szerint:

    A fenti képen is látszik, hogy a faág rálóg a táblára. Emellett a közvilágítás nem megfelelő, a hirdetőtábla pedig elvonja a figyelmet.

Itt lehet hozzászólni !