Frissítve: Egy újabb problémát számoltak fel a csepeli rendőrök

Mr.Gabee, Csepel.info

Fotó forrás: Facebook

Mr. Gabee információi szerint hétfőn 17 órakor rendőrök szállták meg a H7-es HÉV csepeli végállomását és környékét. Szerkesztőnk a helyszínen próbált információkat megtudni, hogy pontosan mi volt az oka, hogy ennyi rendőr érkezett a helyszínre.

A HÉV-re várakozó embertől megtudtuk, hogy a rendőrség vélhetően egy drogterjesztő és használó bandát leplezhetett le, és fogtak el. Az ott tartózkodó azt is hozzátette, hogy az elmúlt időben nagyon komolyan elszaporodtak a különféle bódító hatású szereket tartalmazó kábítószer gyanús anyagok terjesztése, mely odáig fajult, hogy többen magatehetetlenül fetrengtek a végállomáson (képünk). Olvasónk helyszíni beszámolóját azzal zárta, hogy az utóbbi időben a kerületi rendőrkapitányság munkatársai számos olyan problémát oldottak meg, vagy számoltak fel, mely komoly gondokat jelentett volna a kerület lakosságára nézve.

A kép az EP választás estéjén készült a végállomáson. A képen jól látható, hogy bódító hatású kábítószer gyanús anyagot használó ember magatehetetlenül fetreng az állomáson.

Próbálunk informálódni az ügyben, amint bővebb információval rendelkezünk, frissítjük a bejegyzést.

Update: információk szerint a rendőrök sikeresen elfogták a különféle egyéb hozzávalóval vegyített kábítószer kereskedőt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az alábbi közleményt adta ki:

A csepeli rendőrkapitányság nyomozói 2019. május 27-én 16 óra 30 perckor Budapesten, a H7-es Hév csepeli végállomásán elfogták a 27 éves L. Gábor budapesti lakost, mert információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a férfi 2019. május 26-án, illetve az azt megelőző időszakban több személy részére új pszichoaktív anyagot adott el. A megalapozott gyanú szerint a férfi az ela dásokat a lakásánál, illetve a H7-es Hév csepeli végállomásán bonyolította.

A nyomozók a férfit, elfogását követően új pszichoaktív anyaggal visszaélés vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki, lakásában kutatást tartottak és őrizetbe vették. Az ügyben eljáró BRFK XXI. kerületi Rendőrkapitányság előterjesztést tesz a férfi letartóztatásának indítványozására.

19 hozzászólás “Frissítve: Egy újabb problémát számoltak fel a csepeli rendőrök” bejegyzésre

  1. Betke szerint:

    Ideért a Hős utca!

  2. Kérdés szerint:

    S még, ha a beütemzett áttelepítések megtörténnek.

  3. Dagobert bácsi szerint:

    Nem csak ómigránsok vannak! Újpesten már három épületet alakítottak át ukrán vendégmunkások elhelyezésére! Meg jönnek törökök, azeriek, meg a fene tudja ki még a haverunk! Nem az enyém!

  4. Betke szerint:

    Sajnos a hárosi rendezés elmaradt! De nem semmi a hév melletti Rákóczi út eleje sem!

  5. Dagobert bácsi szerint:

    Ezek valódi problémák, nem oldhatók meg szoborállításokkal, játszótér építésekkel! 😉

  6. Dagobert bácsi szerint:

    Különben is, az ellenzéki vélemények csak vagonkérdés, mondhatná a kisvezető! Bár nekünk nincs Szibériánk, szerencsére! 😉

  7. Rea szerint:

    Hév végállomástól nem messze Béke téren minden este lehet látni ilyeneket a templom oldalában a padnál és mögötte a játszótér és focipálya között.

  8. Nagyapó szerint:

    A legnagyobb hatású bódító kábítószert gyurcsányinak hívják. Sokan benyelik!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  9. magyar wotan szerint:

    mindig bántják szegény DK szavazókat. múltkor a kisunokáját hiányoló nagymamával most meg ezekkel a szerencsétlen mélyszegényekkel fogják megríkatni Dobrev Ferencet, a férfiarcú képviselőnőt.

  10. magyar wotan szerint:

    Rea szerint:
    2019. május 28., kedd – 14:58

    a mi időnkben még gördeszkázni/korizni meg focizni jártunk oda fiatalok, ma meg leépíteni a maradék agyukat. valaki magyarázza meg mitől élvezetesebb szívni azt a szart.

  11. Horváth János szerint:

    Ennyire fostok a DK-tól?

  12. Dagobert bácsi szerint:

    Nem a DK-tól félnek, hanem a munkától! Hogy munkával kell megkeresni azt, amit most képviselőségért és tanácsnokságért kapnak! 😉

  13. Betke szerint:

    Nagyapó mit szívott, orvos van a közelben? Hárosi fejlesztés miért maradt el? Választási ígéret volt az is, 4 vagy 8 éve!

  14. Johnny szerint:

    Veréb és a lószar esete.
    Ahol rájöttek, hogy ez felszámolhatatlan, ott legalizálták a “füvet”.
    Attól nincs szarás-fosás, húgyozás, örjöngés…
    Az alkoholra extraadó? 😉

  15. Tamás szerint:

    Ezek mind ott voltak a drága mszp által elherdált Görgey iskolában. De most, hogy bontásra került, kiszabadultak az utcára. Javaslok még egy kör mszp-t. Hátha a munkásotthont is elherdálják és ismét lesz menedék helyük az anyagosoknak. Védgátnál is ájuldoznak délutánonként szerintem ők is a munkásotthonra várnak.

  16. Betke szerint:

    A Szent Imre téri hévmegálló rendőrséghez legközelebb eső padján láttam egy párt, apa már kidőlve, anya éppen akkor szívott valami furcsa cigire hasonlító valamit, de már ő is “jó” állapotban, gyerek a babakocsiban!

  17. Ema szerint:

    Ott is felkene számolni a bandát!!!!!!!!!!

  18. Johnny szerint:

    Az Áruház tér is megér egy misét! 🙂
    Ott is áll a dágvány a perkban, a Spar előtti perkolóban, arról a nemzeti italboltról ne is beszéljünk és a járdára ragadt mocsok-fertőről, amit a napok óta tartó eső sem tud már lemosni! 😀 🙂 😛
    A Sétáló utcai buszmegálló a másik fele!

  19. Johnny szerint:

    Ma is volt ám Harlem az Áruház téren! 😀

Itt lehet hozzászólni !