Németh Szilárd és Borbély Lénárd lesznek a Fidesz képviselő-jelöltjei

Nem kapott dicséretet az MSZP-től Gulyás

Csepel.info

A Fidesz csepeli szervezete csütörtök késő délután tartotta meg jelöltállító közgyűlését. A tagok egyhangú döntése értelmében a legnagyobb ellenzéki párt Németh Szilárdot és Borbély Lénárdot indítja 2010 tavaszán országgyűlési képviselőjelöltként Csepelen – értesült a Csepel.info.

A jelentős érdeklődés mellett megtartott gyűlésen a képviselőjelölteket – akik egyben a két országgyűlési körzet választókerületi elnökei is – a Fidesz helyi elnöksége is támogatta. Bár a döntést még a országos választmánynak is jóvá kell hagynia, szinte biztosra vehető, hogy jövő tavasszal a budapesti 30-as választókerületben Borbély Lénárd; míg a 31-es választókerületben Németh Szilárd száll versenybe a egyéni képviselői mandátumért.

Ismeretes: Németh idén szeptember óta a Fidesz listás országgyűlési képviselője lett. Borbély Lénárd ez után váltotta fel Németh Szilárdot Fidesz-KDNP csepeli frakciójának élén.

Gulyás nem kapott dicséretet

A Fidesz közgyűlésével egy időben tartotta gyűlését az MSZP csepeli szervezete is. A párt közleménye szerint – melyről már korábban beszámoltunk – Gulyás Gábor önkormányzati képviselő kilépett a frakcióból, és “függetlenként” marad a csepeli képviselő-testület tagja. Lapunk úgy értesült, hogy Gulyás Gábor ugyanakkor kilépett vagy legalábbis felfüggesztette MSZP-tagságát is. Mint ismert, hivatalos indoklás szerint mindez azért történt, mert “nem kívánja személyes problémájával terhelni az MSZP Csepeli Szervezetét és önkormányzati frakcióját”.

A Csepel.info úgy tudja, hogy a párt közgyűlésén Borka-Szász Tamás azt javasolta, hogy köszönjék meg közösen Gulyás Gábornak az elmúlt 15 évben a pártért kifejtett munkáját, azonban az egyik hozzászóló erre azt közölte: nincs mit megköszönni a képviselőnek.

Az MSZP 2010-es képviselő-jelöltjei várhatóan Podolák György és Avarkeszi Dezső lesznek.

Csepel.info

48 hozzászólás “Németh Szilárd és Borbély Lénárd lesznek a Fidesz képviselő-jelöltjei” bejegyzésre

  1. Mózsi szerint:

    Borka et.-nek egyik szeme sír, a másik meg nevet! Sír, mert egy kiváló, jó elvtárstól végleg – remélem – el kell szakadni, nevet, mert egy éhes szájjal kevesebbet kell majd betömnie 2010 őszén!

  2. Mózsi szerint:

    Ezzel kellett volna kezdenem, nagyon sok sikert kívánok a két jelöltnek, és bízom abban, hogy mind a ketten bejutnak a parlamentbe. Micsoda gyönyör lenne, hogyha a két szoci őskövületet válthatnák itt a kerületben. Ebből adódóan az őszi választásokon szinte biztos lenne a fidesz győzelme.

  3. Lottó szerint:

    Kedves Mózsi!

    Tényleg figyelmetlen voltál egy kicsit, de helyrehoztad a hibát. Meg fognak bocsátani neked a címzettek. Ők most hozzád hasonlóan álmodnak. Makkal. Éhesek. Ki is az, aki éhes és makkal álmodik? A válaszhoz:

    Sok szerencsét!

  4. Papi szerint:

    Lottó!
    Nem Németh Szilárd és Borbély Lénárd (akiknek ezúton is gratulálok és sok sikert kivánok) kapaszkodik a hatalomba minden áron (akár törvénytelen eszközökkel is)

  5. csepeli szerint:

    Ha Németh és Borbély bejut a parlamentbe, azért nem azért lesz, mert olyan klassz emberek, hanem mert a nevük mellett az fog állni: Fidesz.

  6. Gordon szerint:

    Még senki nem jutott be a parlamentbe azért, mert “olyan klassz ember” lett volna… leszámítva talán Ferenc testvért… hi-hi 🙂

    Gondolom a Fidesz nem véletlenül ezt a két embert jelöli majd tavasszal. Németh Szilárd most is bent van a parlamentben, amiért megdolgozott (figyelve a helyi közéleti munkáját), mint ahogy Borbély Lénárd is komoly feladatokat végzett el eddig a csepeli Fideszben. Aki számára ez a két ember ismeretlen az egyáltalán nem követi figyelemmel a csepeli eseményeket. Az ilyen oktondik írnak olyanokat, hogy azért kerülnek majd be a parlamentbe, “mert a nevük mellett az fog állni: Fidesz”.

  7. csepeli szerint:

    Mindenesetre sok kudarcot kívánok Németh Szilárdnak, Borbély Lénárdnak és általában a Fidesznek!

  8. hollósi szerint:

    Az az érzésem, hogy a kudarcukat kívánók nincsenek tisztában a helyzettel:
    a FIDESZ esetleges bukása után nem a szocik jönnek vissza!

  9. lolka szerint:

    csepeli:
    Miért?-igy jó ahogy most van?

  10. Papi szerint:

    Hollósi!
    Szerintem bolemant, lottót, csepelit ugyanúgy nem érdekli mint Lendvait.
    Tudod: Utánam a vízözön!
    Ez az elvük! De mondhat nám példaképüket Hitlert is: Ha én pusztulok pusztuljon Németország is!

  11. Manitu szerint:

    Csepeli, te csak maradj a tolvajok védője!

    Mint MSZP-s az áll neked a legjobban, és azzal fejezed ki a legszebben azt is, amit a pártod képvisel!

  12. Kovács Ernő szerint:

    A Jobbik nem mutyizik a fidesszel, és az mszp-vel!!!

  13. vermes szerint:

    “Aki igaz baloldali, azt szivesen látom itt! Forza Gyurcsány!!!!!!!!!!!”

    jobbikbal (Kovács Ernő), 2009. március 28, kapcsolat.hu

  14. Vica szerint:

    Figyelj csak csepeli!
    Ha a választásokon történetesen a FIDESZ fog győzni, akkor, mint jó érzésű ember, mint hazafi nem kívánhatsz kudarcot nekik, ugyanis már épp elég kudarc érte ezt a népet. Remélem, jóérzésű hazafinak tartod magad…
    Úgy gondolom, mindannyiunk érdeke azt kívánja, hogy végre elinduljunk fölfelé ebből a mérhetetlenül nagy gödörből, amiért úgy érzem, nem csupán a gazdasági válság a felelős…

  15. csepeli szerint:

    Vica! A Fidesz sajnos csak még mélyebbre fog húzni minket a gödörbe. És akkor onnan már nem jövünk ki sohasem.

  16. Demeter J. szerint:

    Van lejjebb? Lehet többet lopni? Többet hazudni?
    Tényleg nem hitték el a gátlástalan harácsolók, hogy mit hoz a jövő, ha milliónak nem lesz mit veszíteni?

  17. Jeniszej szerint:

    Csepeli! Mit nyersz azzal ha a jobboldal esetleg kudarcot vall amire elég kicsi az esély? Vajon mit nyertél azzal, hogy a baloldal folyamatosan kudacot vallott? Mi vagy te, mazohista?

  18. Papi szerint:

    Vica!
    Lendvai Ildikó azt mondta 2002-ben: inkább egy rossz MSzP-s kormány mint egy jó FIDESZ-es! 2006-ban ugyanezt mondta!
    Gondolod, hogy ezek magyarok? Az a baj sok baloldali jó érzésű emberrel, hogy eltürik ennek a söpredék bandának, hogy engedik nekik, hogy mögéjük bujhassanak!

  19. csepeli szerint:

    Demeter J:

    Ha te az ország fő problémájának a “lopást” meg a “hazugságot” tartod, akkor te egy nagyon ostoba és primitív lény vagy.

  20. Vica szerint:

    Tudod csepeli, ha most össze lehetne gyűjteni és fejlesztésekre, ill. a magyar vállalkozók megerősítésére lehetne fordítania rendszerváltás óta felvett erkölcstelenül magas jövedelmeket (állami cégvezetőkére gondolok), végkielégítéseket, egyéb címeken összelopott pénzeket, Magyarország gazdasága elkezdhetne fellendülni.

  21. csepeli szerint:

    Vica: ugye tudod, hogy ez baromság? Nagyságrendileg teljesen különböző összegekről beszélünk! Ne szopd már be a demagógiát!

  22. Gordon szerint:

    Ezek oda is alagutat építenek, ahol nincs hegy. Önszorgalomból? Ugyan dehogy… így nagyobb értékű lesz a beruházás, és nagyobb zsákból könnyebben lehet nagyobbat lopni.

    Demeternek igaza van, az egyik legnagyobb baj a lopás.

  23. Gordon szerint:

    csepeli filozófiája a következő: ami rossz az országnak az jó az mszp-nek. Ezért írta, hogy kudarcot kíván a leendő fidesz kormánynak. Bár szerintem azoknak lesz nagyon nagyon rossz, akik az elmúlt 7,5 évben szétlopták, széthazudták az országot.

  24. csepeli szerint:

    Örülök, Gordon, hogy te is autópálya-építési szakember vagy. Úgy látszik, ebben az országban nemcsak a focihoz ért mindenki, hanem az autópálya-építéshez is.

  25. miska72 szerint:

    csepeli mg az a jó, hogy te ehhez is értesz.
    meg atlétaa is.
    meg bolemann lajos is. 🙂 🙂 🙂

  26. Gordon szerint:

    Óriási összegekről beszélünk, ha pl azt látjuk, hogy a négyes metró ára valami oknál fogva 200 milliárdról mára felment több mint 500 milliárdra. Több mint 300 milliárdos a plusz… ez bődületes.

    Vagy pl. 60 milliárdba lerült a teljesen felesleges Köröshegyi völgyhíd… ez 60 milliárd plusz… Csepel 3 éves költségvetése. Na az ilyen ostoba döntések miatt nem épült még csatorna Királyerdőben.

    Alagutakat építenek a löszfalba 30-40 milliárdért… az autópálya kilométere az egekben (röhög a markába a Strabag… gondolom mszp-éknek is csurrant-cseppent).

    Elpasszolták Ferihegyet, elpasszolták a MÁV cargót… mindnek botrányszaga van… a csepeli gerincút kilométerét 4 milliárdért építenék… mi a lófaxnak, mi a lófaxból… mikor már mindent elloptak???

    Szargyárhoz kapcsolódóan tajtékzik az EU. Ott nem szereteik a mutyit.

    Hatalmas bilik fognak itt még kiborulni.

    Csak az én mostani felsorolásom kb. félezer milliárdos plusz, mely pénzek azért lettek elszórva, mert egyesek még többet akartak lopni a közbeszerzésekhez kapcsolódóan. Nagyon is sok pénzről van tehát szó. csepeli! ne hülyítsd Vicát… a fél mszp előzetesben vagy a sitten van… mert már annyira elpofátlanodtak, hogy a hatalom sem képes blokkolni a közpénzpénzéhségüket… lesz még ennek foyltatása, amikor többen elsznek dutyiban. De várom már! 🙂

  27. miska72 szerint:

    Gordon, ezek nem dutyiban lesznek az tuti.
    szerintem ezek lábat fognak lógatni.

  28. miska72 szerint:

    De nem azért mert a szabadság vándorai.

  29. Gordon szerint:

    Ja és nem mellesleg ellopták fél Terézvárost is.

  30. Gordon szerint:

    + lenyúlták a BKV-t, és a sameszeikkel, baráti cégeikkel töltötték fel.

  31. csepeli szerint:

    Gordon, talán kérdezd meg a kőröshegyi önkormányzatot, hogy miért nem fogadtak el semmilyen más nyomvonal-változatot, csak a völgyhidat.

    Talán kérdezd meg a 4-es metró építőit, hogy miért vállalták el sokkal kevesebbért az építést, mint amennyiért tényleg meg tudják építeni.

    Talán menj el az M6-os építkezésére, és oktasd ki őket, hogyan kéne építeni, mert te tudsz jobb megoldást is.

  32. Gordon szerint:

    Az autópályatenderek, a BKV, MÁV az mszp-szdsz kifizetőhelyeivé váltak az elmúlt 7,5 évben.

  33. Gordon szerint:

    Csevak meg az csepeli mszp házikeltetője.

  34. Gordon szerint:

    Cusiról és csapatáról ne is beszéljünk, mindenki ismeri a sztorit… mennek a kaptárba.

  35. Gordon szerint:

    A tavaly már az Állami Számvevőszék által is fölöslegesnek minősített kőröshegyi völgyhídtól nem messze újabb infrastruktúra-fejlesztés borzolja a kedélyeket. Igaz, a méretek most korántsem akkorák, az összeg sem 40-50 milliárd, aprópénznek azonban még így sem nevezhető. A helyszín ezúttal Balatonendréd. 1200-nál is kevesebben lakják a somogyi falut, amely leginkább a csipkeveréséről híres. És persze álomszép környezetéről.

    (…)

    “Már az autópálya-építéskor is azzal hitegették a falut, hogy az majd ipart vonz. Nem vonzott. Fölösleges pénzkidobás ez az út” – mondják az ellenzők, megpedzve azt is: kísérteties a hasonlóság a kőröshegyi völgyhíd vagy az M6-oson épülő, löszös síkságba fúrt alagutak és e között az út között. “Ahogy ott is a legdrágább, legésszerűtlenebb megoldást választották völgyhidakkal, horribilis árú műtárgyakkal, úgy Endréden is ez a helyzet” – mondják.

    http://www.hetivalasz.hu/cikk/0909/24088

  36. róka szerint:

    csepeli:
    2009. november 1. 01:04-kor:
    “A Fidesz sajnos csak még mélyebbre fog húzni minket a gödörbe. És akkor onnan már nem jövünk ki sohasem.”

    Csepeliből megszólalt az aggodalom. Tán van miért?
    Szerintem a gödör alatt a börtönt értette. Így már minden érthető.

    miska: “csepeli még az a jó, hogy te ehhez is értesz.”
    prendick-et kifelejtetted a felsorolásból 🙂

  37. csepeli szerint:

    Gordon, talán kérdezd meg a balatonendrédi önkormányzatot (amely FÜGGETLEN képviselőkből áll), hogy miért nem járultak hozzá az olcsóbb megoldáshoz.

    Ebben az országban az önkormányzatok a kiskirályok, pár tucat ember miatt építették a kőröshegyi völgyhidat is, mert nekik más megoldás nem volt elfogadható.

    Ahhoz, hogy ezt ne lehessen megtenni, az önkormányzati rendszert kéne átalakítani, amihez kétharmados többség kell, ÉS A FIDESZ NEM JÁRUL HOZZÁ!!!

  38. bolemann lajos szerint:

    Köröshegy:
    3 milliárdba került volna, ha az eredeti nyomvonalon épül az M7, de ezt Köröshegy jegyzője egy tollvonással megtorpedózta. Ilyen Magyarországon az önkormányzatiság. A szőr csóválja a kutyát. 3 milliárd helyett 43 milliárd. Az 1800 lakosú Köröshegy 40 milliárdot, fejenként 22 millió forintot húzott ki az adófizetők zsebéből.
    Köszönjük Köröshegy!

    Hasonló helyzet azonban nemcsak a Balaton-parton, hanem az M6 és az M0 környékén is felmerült. Mivel a Budapestet elkerülő autóút északi és nyugati részén még több ilyen szakasz is van, az útépítések ára a somogyi völgyhídhoz hasonló tételekkel nőhet.
    Picsányi porfészkek szívatnak százezreket.

  39. miska72 szerint:

    Csepeli, láttam én már hülye szakértőt.
    Nem is egyet.

  40. nagyapó szerint:

    Gulyás “nem kívánja személyes problémájával terhelni az MSZP Csepeli Szervezetét és önkormányzati frakcióját”. Jó, de az önkormányzatot, és az adófizetőket azért tovább terheli (anyagilag is), egy erkölcstelen szoci!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  41. Ottó szerint:

    Gratulálok és sok sikert kívánok a két fideszes jelöltnek!

  42. Dominó szerint:

    Igaza van nagyapónak…független mi?Remélem a börtönben is független lesz többi társával együtt.

  43. Zuschlag Jani... szerint:

    Hallottátok a mai friss híreket?Danielisz Béla úr tanúkénti meghallgatását?Gulyás főnöke a városrendészeti bizottság tagjaként…Ők az igazi sikkasztók,nem ez a szerencsétlen hülye barom,aki még arra sem képes hogyan maradjon legálisan korrupt.Szerintem ő az a salang,akit leforgácsolt az MSZP-kemény magjából!

  44. laszlo666 szerint:

    Zuschlagnak üzenem,hogy hülye…Szerintem ennek semmi köze a témához.Bár ha perdöntő bízonyítékai vannak,jelentkezzen a bíróságon. Már most fogadok egy nagyobb összeget,hogy nem lesz!

  45. balos szerint:

    Nekem és sok nyugdíjasnak a nyugdíját nyulta le Orbán, stadionbeléptető, nemzeti gödör, állami gazdaságok privatizációja, soroljam még?

  46. balos szerint:

    A két fideszes csepeliről aranyos kis szórólap jelent meg szavahihetőségük még Gyurcsány szintjét sem éri el! Nem szavazták meg a gerincutat, csatornázást,útépítést…gratulálok, sok hasznot hoztak csepelnek!!! Remélem tőbb lehetőségük nem lesz.

  47. Manitu szerint:

    Balos, az olyanoknak mint te, az a nyugdíjemelés, amikor elveszik a 13. havit!

    Meg is érdemelted. Az a baj, hogy a nyugdíjasok között is sok olyan van, akik nem érdemelték meg azt, amit az MSZP művelt velük.

Itt lehet hozzászólni !