Sok-sok móka, kacagás és tánc a családi hajókiránduláson Kiemelt

csepel.hu

Színes programokban, felejthetetlen panorámában és teljes körű vendéglátásban volt részük a csepeli családoknak az idén második alkalommal rendezett hajókiránduláson.

Május 18-án most is a Boráros téri kikötőből indult a Zsófia főhercegné rendezvényhajó, amelyen az útitársakkal tartott Borbély Lénárd polgármester és Ábel Attila alpolgármester.

A hajó fedélzete pár perc alatt gyerekzsivajtól lett hangos, a kicsik hamar megtalálták a kedvükre való elfoglaltságokat. Miután az aprósüteményekből belakmároztak mindjárt indultak pingpongozni, csocsózni, színezni, kézműveskedni. A legkisebbeket megint az arcfestés és a csillámtetoválás érdekelte a legjobban. Akinek kedve tartotta találós kérdésekre is válaszolhatott, egy-egy közismert mesehőst lehetett kitalálni. A programok sorából ezúttal sem hiányzott a zene. A vidám hangulatról a Csurgó zenekar gondoskodott. Az interaktív koncerten a kicsik együtt táncoltak.

Akik a nagy nyüzsgésben elfáradtak, a hajós fedélzetén pihenhettek. A szép napsütéses idő sokakat napozásra csábított.

Az ellátás ismét bőséges volt. Ebédre rántott húst szolgáltak fel krumplipürével és rizzsel. A kávék, üdítők fogyasztása mellett a gyermekek még fagyit is kaptak, búcsúzáskor pedig apró ajándékokat egy hátizsákban.

A hajóút végén az óriás majom kabalafigura elköszönt mindenkitől.

A megkérdezett utasok remekül érezték magukat. A legtöbben úgy fogalmaztak, hogy a családoknak valóságos felüdülést jelent egy ilyen hajókirándulás, amelyet ezúttal is az önkormányzat támogatott és a Csepeli Városkép szervezett.

AZS

csepel.hu

4 hozzászólás “Sok-sok móka, kacagás és tánc a családi hajókiránduláson Kiemelt” bejegyzésre

  1. Potter szerint:

    Úgy látom politikusok nélkül ez sem megy.
    Na mindegy.

  2. 1olvaso szerint:

    “Potter szerint:”!
    én ott voltam, nem volt ismerős nekem, hogy milyen politikusok voltak ott, de a kerületi polgármestert felismertem, ott volt,és ez helyeseltem is, mivel ezt a rendezvényt önkormányzat szervezte Csepeli gyermekes családoknak, és neki szerintem ha akarta ha nem, ott kellett lennie. Ez így helyes! (ezt úgy mondtam, hogy sosem szavaztam fideszre!)

    Más: röviden a rendezvényről: szuper volt.
    A szervezés tökéletes, az szervező hozzáadása kedves, a hajón a kiszolgálók/segítők kedvesek voltak,az ételt, italt, desszert szerintem minden korosztály élvezte. Az idő velünk volt, az utat mindenki élvezte!

    Köszönjük a szervezést!

    Csak így tovább Csepel!

  3. Potter szerint:

    1olvaso

    Örülök, hogy jól éreztétek magatokat.

  4. Juliska szerint:

    Miért egyesével nyitogatva lehet csak megnézni a képeket?

Itt lehet hozzászólni !