Kitűnő hangulat volt a nyugdíjas hajókiránduláson

Csepel.hu

Az időjárás is kedvezett az idén második alkalommal megrendezett nyugdíjas hajókirándulásnak május 8-án. A Zsófia Rendezvényhajó közel háromszáz utassal indult útnak a Boráros térről délelőtt 10 órakor.

A beszálláskor személyesen Borbély Lénárd polgármester üdvözölte az időseket, majd köszöntésében utalt rá, hogy ebben az évben nyolc hajókirándulást terveznek. Elmondta: a kerület egyik legnépszerűbb programját tavaly bevezették a családok számára. A polgármester kellemes időtöltést kívánt mindenkinek a három óra hosszú sétahajózáshoz, amelyet az önkormányzat támogatásával ezúttal is a Csepeli Városkép Kft. szervezett.

A kitűnő hangulatról, a jó zenékről ismét Hadnagy Andrea gondoskodott. Az örökzöld slágerekre egy órán belül táncra perdültek a vendégek, akiknek bőséges étel-ital kínálat állt rendelkezésükre. A napsütéses időben sokan megcsodálták a budapesti panorámát. A fedélzetről szép kilátás nyílt a Gellért-hegyre, a Parlamentre, a budai várra, a Várkert Bazárra és a Margitszigetre is. Jó néhányan fotózással örökítették meg a dunai hajózás élményét, az együtt töltött pillanatokat.

A tervek szerint idén még öt hajókirándulás lesz, három a családoknak és kettő a nyugdíjasoknak. Legközelebb május 18-án fut ki a városnéző hajó családokkal a fedélzetén.

AZS

Csepel.hu

 

 

Itt lehet hozzászólni !