Bámulatos koreográfiák és szuper hangulat a nyugdíjasok táncversenyén

Csepel.hu

Hatalmas sikert aratott az ötödik alkalommal megrendezett Csepeli Senior Táncverseny a Királyerdei Művelődési Házban április 27-én. Tizenkét szépkorú táncospár lépett színpadra, a program sztárvendége Poór Péter táncdalénekes volt.

A zsúfolásig megtelt színházterem, a remek hangulat és a színvonalas produkciók is bizonyították, hogy érdemes volt elindítani a táncversenyt, amelyen a vendégek között köszöntötték Borbély Lénárd polgármestert és Ábel Attila alpolgármestert. Németh Szilárd honvédelmi miniszterhelyettes levélben küldte el üdvözletét az örökifjú táncosoknak.

„Bőven van mit tanulnunk az idősebb korosztálytól nem csak tánctudásban, de bátorságból és elszántságból is” – fogalmazott Csepel polgármestere köszöntésében.

A városvezető megköszönte a jelentkezőknek részvételét, valamint dr. Babics Saroltának, a Csepeli Nyugdíjas Közösségi Ház intézményvezetőjének és munkatársainak a felhőtlen szórakozásért nyújtott segítő szervezését.

A világhírű táncdalénekes műsorát követő Kuti Kira és Kassai Gábor hiphop táncbemutatója után léptek színpadra a versenyzők, akik valamennyien megcáfolták, hogy a fiatalság nem az évek számán múlik. Sok visszatérő táncossal találkozhattak a közönség soraiban ülők, köztük a 2018-as év győztes párosa, Oravecz Mihályné és Zsiga Imre nyitották meg a rendezvényt. Ezután a versenyzők két fordulóban mutatkoztak be, valóban színpadra termett produkciókkal és pompás koreográfiákkal. A kivitelezések nagyon vidámak, kedvesek, humorosak, mosolyra fakasztóak voltak, időnként erotikus hatást sejtettek. Mindenkiről sugárzott a boldogság, a tánc szeretete, így nem lehetett könnyű helyzetben az értékelésénél a közönség. A szavazatok számlálása előtt Molnár-Buliska Edit és Pál Attila vendégfellépők szórakoztatták a nagyérdeműt, a 100 Tagú Cigányzenekar zenészeiből válogatott zenekar pedig cigány- és magyar zenével mulattatott.

Az estébe nyúló eredményhirdetésen Borbély Lénárd polgármester adta át a díjakat. Kilenc pár negyedik helyezést ért el, a dobogósok ajándékcsomagot vettek át. A harmadik helyen Leich Zoltánné és Leich Zoltán végeztek, a második helyet Juhász Erzsébet és Juhász Péter kapták, míg az első helyezést Kóródi Jutka és Tóth János nyerték.

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !