Képek: politikai nagyüzem volt a piacnál szombaton

Csepel.info

Németh Szilárdot a legtöbben az illegális bevándorlásról és a honvédelmi fejlesztésekről kérdezték 

 

Vágó Gábor minden lépését dokumentálták a médianapszámosok

Május 26-án lesz az Európai Parlament választása, ami Csepelen is megmozgatja a pártokat és szimpatizánsaikat. Szombaton a Fidesz mellett a Jobbik, MSZP, LMP, DK, a Munkáspárt, újdonságként a Kétfarkú Kutya Párt és a Mi Hazánk Mozgalom is kitelepült a piacnál.

Az ismertebb politikusok közül most – úgy tudjuk – Németh Szilárd fideszes államtitkár Vágó Gábor, az LMP listavezetője és Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke tisztelték meg jelenlétükkel a csepelieket. A Fidesz standjánál ott volt Borbély Lénárd polgármester, Morovik Attila és Ábel Attila alpolgármesterek és az önkormányzati képviselők, a Jobbiknál Pákozdi József képviselő, a szocialistákat szokás szerint Szenteczky János vezényelte.

A Jobbik standjánál Pákozdi József gyűjtötte a támogató aláírásokat (forrás: Facebook)

A Mi Hazánk támogatóinak többsége a Jobbikból érkezett

A Fidesz szerint a folyamatos és tömeges illegális bevándorlás miatt ez lesz az eddigi legfontosabb uniós választás Európában. A Fidesz a tömeges illegális bevándorlást a legsürgetőbb megoldandó problémának tartja Európában, a többi párt álproblémának. Ugyanezt sulykolták 2015-ben, amikor másfél millió illegális bevándorló gázolt végig Európán, többek között Magyarországon. Többségük fiatal férfi volt, de a túlnyomó részük a mai napig nem kezdett el dolgozni.

A Kétfarkú Kutya párt önkéntesei

A Munkáspárt Thürmer Gyula pártelnökkel

Egy 46 ezer főt elérő, különösen nagynak számító kutatás adatai szerint Afrikában jelenleg 400 millió, többségükben iskolázatlan, írni-olvasni nem tudó ember tervezi, hogy otthagyja hazáját. Közülük 100 millió szeretne Európába vándorolni, közel ennyi Észak-Amerikába. Utóbbi biztosan nem sikerülne – cserében viszont ők is megpróbálnának legalább Európába átszökni.

Csepel.info

11 hozzászólás “Képek: politikai nagyüzem volt a piacnál szombaton” bejegyzésre

  1. kerdezo szerint:

    “Vágó Gábor minden lépését dokumentálták a médianapszámosok”.
    Ahogy B. Lénárd, Á. Attila, N. Szilárd napjait is médianapszámosok dokumentálják.

  2. Juliska szerint:

    Jobb híján itt vetem fel: a csepeli piac ünnepi nyitvatartásáról nem lehetne valami információt kapni?

  3. pitypang szerint:

    Juliska: Tavaly voltam nagypénteken a piacon, tömve volt vevővel és eladóval, mindent lehetett kapni a húsvéti bevásárláshoz csak a kenyeres boltok nem készültek fel a rohamra.

  4. Juliska szerint:

    Kedves pitypang, köszönöm:)

  5. Nagyapó szerint:

    Megint egy európai érdekesség. Cecilia Wikströmöt le kellett venni a svéd liberális EP-lista éléről, miután adócsalási botrányba keveredett. Ezek a svédek hülyék, nem levenni kell, hanem megerősíteni, ahogy azt nálunk teszik. A DK lista első helyezettje Gyurcsány(i)né Dobrev Klára, a 10. Ceglédy, az MSZP-nél Újhelyi. A védettség már a jelöltekre is vonatkozik. Javasolnám még Kőrös Gusztáv és Hunvald György listára való felvételét.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. Dagobert bácsi szerint:

    Mészáros Lőrinc lánya is előkelő helyen van az ÁFA-tartozók listáján! Apuci miért nem fizet helyette?

  7. Nagyapó szerint:

    Mészáros Lőrinc lányának, Mészáros Lőrinc unokatestvérének, Mészáros Lőrinc unokájának, Mészáros Lőrinc stb.-jének nincs adótartozása!! Ez egy szocik által terjesztett álhír.
    Ez abból is látszik, hogy Mészáros Lőrinc lánya nincs egyik párt EP listáján sem, nem szükséges neki mentelmi jog.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. kerdezo szerint:

    Nagyapó,

    A 2019 április 16.-án közzétett listában nincs benne. A korábbi listában, amit a NAV gondosan törölt, abban benne volt. (PONT)

  9. Nagyapó szerint:

    kerdezo! Hogy tisztán lásson!
    “Homlok-Mészáros Ágnes minden gazdasági évben a tényeknek és az adójogi jogszabályoknak megfelelően, illetve a törvény által előírt határidőben benyújtotta adóbevallásait, azonban technikai hibából adódóan a NAV által a 2017-es gazdasági évre utólagosan előírt negyedéves 0-s bevallásokat az iroda nem juttatta el az adóhatósághoz.
    Adófizetési mulasztással a bizonylatok utólagos benyújtásának elmaradása nem járt”(444)
    Ezek szerint a jogosan törölt a NAV!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  10. pitypang szerint:

    Dagobert: Megint egy dagobert hazugság. Nem áfatartozók listáján volt rajta, hanem olyanon, aki nem adott be bevallást. Ha szünetel egy vállalkozás nullás bevallást kell beadni, de az nem jelenti azt, hogy fizetnie kellett volna.

Itt lehet hozzászólni !