Jó hangulatban telt az idei első hajókirándulás

Csepel.hu

A rendezvényen készült képeket itt tekinthetik meg: link

A nyugdíjas hajókirándulás évek óta a legnépszerűbb kerületi programok egyike. Április 4-én, az idei első turnus is remek hangulatban telt. A Zsófia főhercegné városnéző hajó 10 órakor indult útnak a Boráros térről.

A programon Borbély Lénárd polgármester mellett Morovik Attila alpolgármester is részt vett. A polgármester a vendégeket köszöntve elmondta: a csepeli önkormányzat 2014-ben, az Idősek Világnapján szervezte az első sétahajózást, ami az elmúlt hat évben közkedvelt programmá vált. Így az idei első, immár a 22. hajókirándulás a kerület életében.

A polgármester hangsúlyozta, ha a csepeliek bizalmából ősszel tovább folytathatja a munkát, a megszokott, kedvelt programok, így a hajókirándulás is megmarad. Ugyanakkor kiemelte április 16-án megnyitja kapuit a Rákóczi Kert – A Családok Parkja, mely színes programokkal várja a látogatókat. Az önkormányzat jóvoltából három ingyenes program indul. Ilyen az anya-lánya önvédelmi tanfolyam, a kismamáknak szóló angol nyelvtanfolyam és az idősebb korosztályt célzó informatikai képzés is. Végül hozzá tette június elsején ismét megrendezik a Csepel Művek volt dolgozónak találkozóját is.

A sétahajó fedélzetén ezúttal is élő zene szórakoztatta a vendégeket, a nosztalgikus slágerekről Hadnagy Andrea gondoskodott. A hajóúton bőséges étel-ital kínálat állt a vendégek rendelkezésére. A napsütéses időben sokan gyönyörködtek a budapesti panorámában. A városnéző hajó a már jól megszokott útvonalon haladva, a Margitsziget és a Rákóczi híd között közlekedett. A mintegy három órás programot az önkormányzat támogatásával ezúttal is a Csepeli Városkép Kft. szervezte. Idén még három hajókirándulás lesz, a legközelebbire május 8-án kerül sor.

csepel.hu

 

6 hozzászólás “Jó hangulatban telt az idei első hajókirándulás” bejegyzésre

  1. Köszönet és hála jár azért a gondoskodás ért amivel viszonyulnak a Csepeli nyugdíjasok kozerzetenek javításához!

  2. Horváth János szerint:

    Admin! Mi a gond ezzel a hozzászólással?

  3. admin szerint:

    Hármat találhat.

  4. Horváth János szerint:

    Korrekt válasz!

  5. Dagobert bácsi szerint:

    A nyugdíjasok ettek, ittak, a táskáikat is megtöltötték! A következő csepeli vezetés hajókirándulás nélkül fogja megvendégelni a nyugdíjasokat, annak költségei nélkül, HÁROMSZOR ANNYI nyugdíjast fog megvendégelni itt Csepelen étellel, itallal, szórakoztatással! A fideszes vezetés harmadára csökkentette a szociális támogatásokat! A szobrokkal nem lehet jóllakni!

  6. Jobban szerint:

    “halkan mondom, nem lesz gázáremelés” Lendvai Ildikó, lehet, hogy csendesen, mégiscsak háromszorosára nőtt a gáz …

Itt lehet hozzászólni !