Ez a csepeli rabló annyira idióta volt, hogy az már vicc

Police.hu, Bors

A 32 éves, csepeli S. Károly egy internetes közösségi oldalon hirdette az autóját, majd egy férfival 2019. április 2-án kora délután Csepelen találkozott is. A vevő az autót megnézte, majd az eladó megkérdezte, hogy van-e nála pénz.

A férfi elővett 50 ezer forintot, ekkor S. Károly egy késsel megfenyegette őt, hogy adja át a pénzt. S. Károly ezután kivette a sértett kezéből a pénzt, és az autóját hátrahagyva elfutott a helyszínről.

A kiérkező rendőrök rövid időn belül azonosították a férfit, és még aznap 16 óra 35 perckor Budapest XXI. kerületében, a II. Rákóczi Ferenc utcában elfogták. A rendőrök S. Károlynál megtalálták az 50 ezer forintot, és visszaadták a sértettnek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a férfit rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Forrás: Bors, Police.hu

 

4 hozzászólás “Ez a csepeli rabló annyira idióta volt, hogy az már vicc” bejegyzésre

  1. Senrico 434 szerint:

    S károlyt ártatlanul vitték be a rendörök mert egy sima auto vétel volt a kocsinak le irta a hibáit ezért adta 50ezer forintért amit meg is vettek töle adásvételivel mindenel csak utana úgy gondoltak hogy mégse kell nekik a kocsi és így akartak visza szerezni a pénzt hamis vádal azon kéne elgondolkozni hogy ilyen gusztustalan emberek vanak akik megondoljak magukat és 2 gyermekes csalad apát ilyen helyzetbe hoznak és ártatlanul el vittetik a rendörökel !!!!!

  2. admin szerint:

    A rendőrség részéről nem változtatták meg a cikkben leírtakat.

  3. kerdezo szerint:

    Az adásvétel nem véletlenül történik két tanu előtt…

  4. kerdezo szerint:

    A facebook kommenteket olvasva szerintem simán megnyeri a csepel.info ellen indított rágalmazási pert a gyanusított, hiszen a csepel.info leírta, hogy az elkövető idióta.

Itt lehet hozzászólni !