Időseket köszöntött Csepel alpolgármestere

Csepel.hu

2019. március 27-én délelőtt Ábel Attila alpolgármester születésnapja alkalmából köszöntötte a 90 éves Boldog Miklósné, Bogdán Józsefné és Székely Lászlóné nénit.

Az ünnepeltek személyre szabott ajándékcsomagokat, emellett kedvenc virágjukat kapták a csepeli önkormányzattól, a Kormány pedig egy miniszterelnöki oklevéllel kedveskedett nekik.

Kerületünkben immár több éve köszöntjük születésnapjuk alkalmából a szép kort megélt lakókat, akik betöltötték a 90. életévüket(ezután pedig 5 évente) értesítőt kapnak melyben igényelhetik a személyes felköszöntést.

Isten éltesse őket!

csepel.hu

3 hozzászólás “Időseket köszöntött Csepel alpolgármestere” bejegyzésre

  1. Burián Mária szerint:

    Szép gesztus, szeretném én is átélni majdan ezt a pillanatot a jelen vezetés tagjaitól. Van még nehány évem!

  2. Nagyapó szerint:

    Isten éltesse az időseket!!!
    Azonban szeretném, ha megmagyaráznák az alábbi mondatot:
    “Kerületünkben immár több éve köszöntjük születésnapjuk alkalmából a szép kort megélt lakókat, akik betöltötték a 90. életévüket(ezután pedig 5 évente) értesítőt kapnak melyben igényelhetik a személyes felköszöntést.”??

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. lutria szerint:

    Anyám is nyugdíjas de csak választási években kap a Lénárdtól levélben szívhez szóló szülinapi felköszöntést és hogy figyeli a nyugdíjasok sorsát-de arról egy szó sincs a levélben hogyha esetleg valamire rászorulna,segítség,támogatás stb. akkor hová fordulhatna pl.önkormányzat vagy valami csepeli szervezet stb…

Itt lehet hozzászólni !