Bővült a klub: a DK csepeli elnökét is elítélték

Csepel.info

Horváth Gyula a szintén elítélt Szenteczky Jánossal (fotó: Facebook)

Folytatólagosan elkövetett becsületsértés miatt elítélték Horváth Gyulát, a csepeli Demokratikus Koalíció elnökét – értesült a Csepel.info.

A Gyurcsány-párt politikusa a bíróság szerint a csepeli rendelőintézet vezetőjét gyalázta több alkalommal – információink szerint például munkásőrnek nevezve őt. (Ehhez képest úgy tudjuk, hogy a rendszerváltás előtt éppen Horváth Gyula politizált MSZMP-KISZ vonalon.) A bírósági ítélet első fokú, és megrovásban részesítették a politikust. A rendelőintézet vezetője súlyosbításért fellebbezett.

A csepeli baloldal inkább bűnszervezethez hasonlít

A csepeli baloldali politikusoknál “népbetegség” a becsületsértés és mások gyalázása, de a büntető törvénykönyv sok más fejezetét is kimerítik. Aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, felbujtóként elkövetett rágalmazás miatt ítélték el jogerősen Szenteczky Jánost, a csepeli MSZP elnökét. Az MSZP-s Takács Krisztián sem marad ki a sorból, de őt a becsületsértés mellett magánokirat-hamisítás és hűtlen kezelés miatt is jogerősen elítélték. A politikus, akinek épp most esett ki a csapata az NB III-ból, korábban azzal is címlapra került, hogy becsületsértési pere után nem fizetett időben, és végrehajtást indítottak ellene.

A csepeli szocialista politikusok között emellett volt pedofil bűnöző és ügyfeleit átverő ügyvéd is. A leghírhedtebb mind közül Deme Gábor: őt kettős emberölés miatt ítélték életfogytiglani börtönre.

A csepeli szocialisták mindezt a bűncselekmény-cunamit bő egy évtized leforgása alatt érték el, és tucatnyi hűtlen kezelés miatt indított per tart még most is.

A baloldali pártok csepeli segítőin is látszik, mennyire tartják fontosnak a törvények betartását és a közpénzt. Takács Mónika polgármester-jelöltjük 2014-es kampányát például egy olyan közös képviselő segítségével tudta csak megnyerni, akit szintén a közelmúltban ítéltek el sikkasztás miatt. Őt a bíróság arra kötelezte, hogy fizessen vissza a Petz Ferenc utcai társasház lakóinak 16 338 000 forintot.

A Momentumot mindez nem zavarja

A Momentum csepeli csoportját a fenti bűncselekmények cseppet sem nem riasztják el a barátkozástól, együttműködéstől. Ők – a jelenleg érvényes választási együttműködési megállapodás szerint – Szenteczky János MSZP-s vezetőt, a szintén rovott múltú Takács Krisztiánt és a már említett Takács Mónikát, a párt polgármester-jelöltjét is támogatják az önkormányzati választáson.

Csepeli csoportjuk egyetlen üzenetet tartott fontosnak az európai parlamenti választások után: “következő cél az önkormányzat megtisztítása.” Vagyis közös győzelem esetén segíteni fognak az MSZP-nek és a DK-nak a politikai tisztogatásban – abban, hogy a rovott múltú embereik újra közpénzhez jussanak.

Csepel.info

A témához kapcsolódó cikk:

A DK bezáratná a Rákóczi Kertet, ha ősszel a baloldal nyer

28 hozzászólás “Bővült a klub: a DK csepeli elnökét is elítélték” bejegyzésre

  1. Horváth János szerint:

    Egy piti ejnye-bejnyéből sikerült egy méretes fröcsögést összehozni. Ilyet korrekt ÚJSÁGÍRÓ
    nem tesz!

  2. Csóka szerint:

    Sikkasztás, hűtlen kezelés, okirathamisítás, pedofília, ügyfelek átverése, rágalmazás aljas indokból, becsületsértés, gyilkosság: ezekért csak ejnye-bejnye jár egy szoci szerint? De bezzeg, ha egy nem szoci csak kritizálni mer egy szocit…

  3. Werthan szerint:

    A kokárdákat leszedetném a kabátjukról!!!

  4. PU szerint:

    „Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen.” (Einstein)

  5. Gábor László szerint:

    Japán :  májusi 40 fok ,  Moszkva 31 fok (ami sokkal több a normálisnál) ,  India-Ausztrália 50 fok…..(pusztul : ember , állat , növény)
    Az EU lenne az európai országok fóruma ,  ahol fontos és sürgős döntéseket/intézkedéseket hoznak .
    Ugyanekkor a hazaáruló tolvajfidesz tudatlan  HÜLYEbaromállatokat küld Brüsszelbe képviselőnek listáról.   Náluk a szakértelem lényegtelen : kizárólag a rendíthetetlen Tolvbán-hit a lényeg .
    Mire képes dajcstamás ?  Semmire !  Egész életében abból profitál ,  hogy a miniDuce kollégiumtársa volt .  Tudás és képességek=nulla ,  hasbaakasztó hülyehalandzsa 100%
    Szájer is csak egyre alkalmas :  ha O1G 26x mondja , hogy “bevándorláspárti” ,  akkor szájer 52x mondja , mert saját gondolata nincs .  Nem Magyarországot szolgálja ,  hanem csak Tolvbánt és a szűk bandavezéri környezetet .
    Hölvényi – az imádkozó sáska :  majd fohászkodással megoldja a globális felmelegedését és az emberiség túlszaporodását-környezetrombolását .  Hölvényi kutatja : hol vannak “üldözöttkeresztények” ,  akikhez a magyar adófizetők pénzét ki lehet tolni a határon kívülre ,  ő a magyar polgárt fosztogató tolvajok egyike

  6. Tamás szerint:

    hazaáruló tolvajfidesz ?

    Ezt kifejtenéd?
    De csak közvetlen azután, hogy beszélgettünk hegyeshalomról? Malévről? Sukorói telekcseréről? Bábolnai földügylet? Fapál László?

  7. királyerdei szerint:

    Esetleg arról is,hogy mi lett a balatoni vállalati üdülők sorsa.(Többek között)Kik lettek az új tulajdonosok és mennyiért?

  8. keménylegény szerint:

    “épp most esett ki a csapata az NB III-ból”

    Jól beszél a szerkesztő úr.
    Csepelnek, a településnek és vezetőinek tényleg semmi köze a politikus csapatához.

    Lehet örömködni a kiesésen, le lehet még párszor írni az infóban, de ő legalább éveken át megpróbált valamit- széllel szemben is. A kárörvendőkkel szemben.

  9. keménylegény szerint:

    https://magyarnarancs.hu/belpol/az-ellopott-balaton-109188

    Királyerdei kérdezte – a lap megválaszolja.

  10. Nagyapó szerint:

    keménylegény! Igaza van! “Csepelnek, a településnek és vezetőinek tényleg semmi köze a politikus csapatához.” A Csepel SC területét átjátszották egy offshore cégnek. Mennyiért? Ingyen? Az óriási hűtlen kezelés – ki a felelős? Pénzért? Mennyiért és hová tűnt a pénz?
    Van egy csapat innen-onnan vásárolt gyenge játékosokkal – ezt fizesse az önkormányzat a csepeliek pénzéből?
    Választ várok!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  11. Nagyapó szerint:

    keménylegény! A Magyar Narancs a hiteles forrás? Sokkal gyengébb, mint a Népszava, pedig az is egy mélypont. Közölték Novák Katalin amerikai beszédének negatív visszhangját, mielőtt elmondta volna!!!
    A Magyar Narancs valahogy nem emlékezett Gyurcsány Öszödi területére, vagy Újhelyi et. villájára. Vajon mennyiért vették?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  12. keménylegény szerint:

    Nagyapónak javaslom, hogy ha neki nem tetszik az alapítványba vétel, a tegyen feljelentést.
    Magyarországon vagyunk, az alapítványok fénykorát érjük. Ne csak a pártlapokat bújja, olvasson egy kicsit a honi pénzügyi szféra bravúrjairól.

    Kilenc év alatt az Önkormányzat is verbuválhatott volna magának csapatot, szerezhetett volna közpénzt hozzá, mint szerte az országban más település vezetők. Ingyen lett volna,
    Csepelre is dőlhetett volna a TAO pénz.

    Nem baj, lesz birkózócsarnok, mert Csepel megérdemli.

  13. keménylegény szerint:

    Nagyapónak leírták, hogy a Magyar Narancs gyengébb lap, mint a Népszava. Akkor bizonyára így van, punktum

    Azt hittem, érdemben cáfolja a fenti lap állításait a Balaton tulajdonosváltásairól egy általa hitelesnek mondott lapból. Ha nem, hát nem. Úgy látszik, azokat a lapokat nem érdekli, mi történik a Balatonnal.

    Azért érdekes, mert a forint hazavágása után a pénzügyminiszter épp ma javasolta, hogy nem érdemes a drágán vett valután külföldön nyaralni, a magyarok költsék inkább a pénzt a Balatonnál és a többi honi üdülőhely tulajdonosainál.

  14. Johnny szerint:

    Költse a f@sz az itteni kutyáknál el a pénzét, ha minden ugyanannyi egy tengerparton, repjeggyel, mindennel, de lehet, hogy olcsóbb? 😛 B@sszák meg a Balatont, 25 éve nem jártam ott.

  15. Gábor László szerint:

    a fidesz olyan boxoló , amelyik kizárólag övön aluli ütésekkel küzd :

    Lopott pénzek ,  közmédia átállítása fideszharsonává ,  választási csalás ,  Lokál stb.  kitömése kormányzati hirdetésekkel ,  Habony hírügynökség V4NA hírei Habony újságban = 100% szemét hazudozás ,  Habony diplomata útlevél ?? , lopott pénzek utaztatása ? , Zöldfoki + Mianmar pénzmosás , szavazatvásárlás ,  ukránok buszoztatása ,  3 bölcs nem fogadása ,  papok fideszt prédikálnak , EPP felfüggesztés mocskos szándékú átfogalmazása/elhazudása ,  “soros”-Sargentini marhaság ,  “bevándorláspárti”-zó badar ökörség minden mondatban 26x ……, primitív polgártársaink átverése/rettegtetése…. migráncsozással… semmiféle vitára kiállás ,  kérdésekre NEM válaszolás (Tiborc vagyon) , kellemes Karácsony…,
    farkasflóri a parlamentben….börtön helyett .

    Ezekután az ellenzéki bírálatokat tolvbánloptor színészminiszterelnök lerázza magáról , és széttárja a karját a parlamentben :  a “zemberek” többsége őket  akarja ,  ami bődületes  HAZUGSÁG ,  mert a gazember  tolvajdiktatúra meglopja és megerőszakolja az országot , amit értelmes ember nem akar . A megvezetett zombik meg az egészből nem értenek semmit

  16. Gábor László szerint:

    Tamás ! Az egyik BŰNÖZő bűneire hivatkozás NEM teszi semmissé a másik BŰNÖZŐ bűneit ! A fidesz megszorozta 10.000-el az mszp-s lopást , mert a megtévesztett vakhívői megengedik neki . Láss !!! : a fidesz ALAPTÖRVÉNYE : “a közpénz jelleget vált” – idézet Kósa Lajostól 260Mrd közpénz ELLOPÁSAKOR ! Miért kell farkasflóriánnak mentelmi joggal járó képviselői hely ? A fidesz MINDEN lopására és törvénysértésére immunis fidesz-szavazó-Zombi=Magyarország ellensége (sajnos)

  17. Gábor László szerint:

    ifj.Mohammad Reza Pahlavi (az iráni sah fia) reggelente rendszeresen repült egyet a tenger felett a saját F105 vadászgépével .
    Az idősebb Reza USdollár milliárdokkal tömte a számláit az iráni állami pénzekkel
    Az iráni nép fellázadt és elzavarta a sah elvtársat a halál nemiszervére…..
    Tolvbán szélhámos , Tiborc suttyó……..Mészáros Lölő ??? Nálunk meddig garázdálkodhatnak ?

  18. Nagyapó szerint:

    Ennyi hülyeséget csak egy igazi szófosó tud összehordani. Vigyázzon Gyurcsány megorrol!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  19. keménylegény szerint:

    Nagyapó!
    Mit látok a kerületi lapban?
    Hogy az Önkormányzat UP csapata a csepeli stadionban játssza BLSZ IV-es mérkőzéseit.
    Egy – szavait idézem- offshore cég pályáján?

    A baloldali politikus csapatának beszólunk azért, ami az önkori csapatánál helyénvaló?
    Kettős erkölcs?

  20. Kitiltott szerint:

    Kemenylegeny!
    Most meg a csepel palyan jatszanak.
    De epul a sajat stadionjuk a hollandi uton.
    A lakoparkot nem akartak a csepeliek (helyesen)
    Az uj stadiont megszavaztak (ja nem is)
    2 jatszoterrel port hintettek a napkozis tabort es az uttoro tabort pedig lenyultak.

  21. Nagyapó szerint:

    keménylegény igaza van. A csepeli önkormányzat által támogatott csapat (csepeli gyerekek és a mi pénzünkből) komoly bérleti díjért játszhatják meccseiket a stadionban, amit az eetásak offshore cégnek adtak el (hová lett az ellenérték?)

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  22. Nagyapó szerint:

    Kitiltott! Azt hiszem valami tévedésben van! A “napkozis tabort es az uttoro tabort” elvbarátai próbálták lenyúlni, ill. az “uttoro tabort” sikeresen “lenyultak”, amit mi – csepeliek – visszavásároltuk. A két területen folynak a fejlesztések és reméljük olyan szépek lesznek, mint az új játszóterek.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  23. Dagobert bácsi szerint:

    Zongorázni lehet a különbséget Horváth Gyula és Borbély Lénárd között!
    Június 1-e óta Horváth Gyula a Facebook-oldalán /horvathgyulacsepel/ háromszor írt együttérzően a Hableány tragédiájáról, és háromszor a Csepeli Strandról!
    Június 1-én jelentette be Borbély Lénárd a Facebook-oldalán /borbely.lenard.csepel/, hogy a kivitelező „érthetetlen okok miatt” levonult a Strandról! A kivitelező pedig nyilatkozott a sajtóban, hogy azért nincs a munkahelyen, mert az önkormányzat biztonsági őrei nem engedték be!
    Borbély Lénárdnak a Hableány tragédia óta eltelt 13 nap alatt nem volt ideje az együttérzését kifejezni! Még jó hogy eszébe jutott a soron következő nyugdíjas hajókirándulást lemondani!
    Hogyan is tudott volna jó szívvel, jó hajózást kívánni a nyugdíjasoknak!

  24. Kitiltott szerint:

    Csodalkoznek ha nagyapo csak egyszer nem irna orbitalis baromsagot.
    Ott ul az onkormanyzatban a csepeliek penzebol es fogalma sincs semmirol.
    Ha nem mint kepviselo hanem mint csepeli is illene tudnia mi hol van es mi a neve.
    Szkennelje be ide az uttoro tabort az “elvtarsaim” mikor kinek hogy nyultak le es az onkormanyzat hogy vasarolta vissza a csepelieknek.
    Ha nem tudja akkor HAZUDIK a hozzaszolasaban.

  25. PU szerint:

    Végigolvasva a hozzászólásokat, meg kell ismételnem:

    „Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen.” (Einstein)

    Ez korántsem csupán a DK-MSzP tandemnek szól, sőt!…

  26. Nagyapó szerint:

    Kitiltott! Ha nem tud valamit, az nem előny, hanem butaság. Nem vagyok tanító egy kisegítő iskolában, hogy sajátos nevelési igényű tanulót, mint Kitiltott, oktassak.
    Ha nem tud valamit, próbáljon meg tájékozódni, hátha sikerül!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  27. Kitiltott szerint:

    Oreg!
    Nem tanito a kisegito iskolaban.
    Hanem a legbutabb tanulo.
    Bagoly mondja verebnek.
    Nem tud valamit de nem csendben van vagy utana nez hanem tetezi a hulyeseget.
    Nem tudja melyik a napkozis tabor melyik az uttoro tabor.
    Melyik hol talalhato.
    Melyiket adtak el.
    Kepviselokent akkora hiba mint amikor azt sem tudta hogy a gorgey teren van parkolo.
    Kisegito iskolaskent ne tanuljon csak bologasson a fizetesert.

Itt lehet hozzászólni !