Listázhatják-e a zsidókat?

Vélemény – Ábel Attila

Az Egerben meghirdetett ellenzéki összeborulás az első olyan balliberális-szélsőjobbos politikai alku, amelynek vezetője az antiszemita Jobbik politikusa. Ennek a szövetségnek jelenleg egyetlen közös programpontja van. Mindent megakadályozni, ami a kormányhoz kötődik.

Arról, hogy miért van bukásra ítélve az ellenzéki összefogás, és miért segít végső soron a Fidesz kormány fennmaradásában, már többször írtam. Tehát az egri összeborulás is a Fidesznek kedvez. Még akkor is, ha netalán képesek nyerni, és öt értelmetlen és hisztérikus év telik el Egerben ellenzéki kabaréval, az ott élők legnagyobb kárára.

“Ellenzéki géppuskafészek” létrehozásával pénzügyi bázist, tanácsadói állásokat és médiát adnak a pártembereknek – ahogy az például Zuglóban vagy Hódmezővásárhelyen történik. Mivel nincs más közös pont, győzelem esetében minden egyebet menet közben kell összerakni, egymás szedett-vetett javaslatainak elfogadásával. Ha minden kormányzati és kormánypárti fejlesztésre nemet mondanak, olyan témákat kell találniuk, ami elveszi a figyelmet a fejlesztések és a fejlődés megszűnéséről. Botránytémákat, amik megosztják az embereket.

Nem is olyan régen a balliberális pártok még mereven elutasították a Jobbikot az antiszemitizmusa, szélsőségessége miatt. Ma szövetségesek. A szövetség a valamit valamiért elvre épül. Mi lesz, ha mondjuk az egri zsidókról akar listát állítani Mirkóczi pártja, vagy az illegális bevándorlókat támogató Soros-szervezeteknek akarnak önkormányzati ingatlanokat adni a balliberálisok? Mondanak-e egymásnak nemet, ha már igent mondtak?

Forrás: Facebook

3 hozzászólás “Listázhatják-e a zsidókat?” bejegyzésre

  1. Dagobert bácsi szerint:

    “Ellenzéki géppuskafészek” létrehozásával pénzügyi bázist, tanácsadói állásokat és médiát adnak a pártembereknek – ahogy az például Zuglóban vagy Hódmezővásárhelyen történik.”

    Csepelen hány pártembernek adtatok tanácsadói állást, első helyen említve Giró-Szász Andrást? Miben és milyen tanácsokat adott?

    “Mi lesz, ha mondjuk az egri zsidókról akar listát állítani Mirkóczi pártja, vagy az illegális bevándorlókat támogató Soros-szervezeteknek akarnak önkormányzati ingatlanokat adni a balliberálisok?”

    Mi lesz, ha mondjuk a csepeli zsidókról akar listát állítani Borbély Lénárd pártja, vagy a fizető bevándorlókat támogató Fidesz-szervezeteknek akarnak önkormányzati ingatlanokat adni a szélsőliberális>nemzetikonzervatív>szélsőjobboldali köpönyegforgatók?

  2. Horváth János szerint:

    Ez is egy vélemény, a stílusra és a tartalomra rányomja a bélyegét, hogy írója a rezsim
    haszonélvezője.

  3. Nagyapó szerint:

    Eetásak! Védjük a nácikat – testvéreink!!!! Szocialista, nemzeti szocialista, egy kutya.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !