Öt kiló marihuánával buktak le Csepelen

Hirado.hu

Kábítószer-kereskedelem miatt őrizetbe vettek három külföldi férfit kedden délután Budapesten – tudatta a rendőrség szerda hajnalban honlapján. A bűnözés elleni osztály nyomozói több mint öt kilogramm marihuánát foglaltak le.

A tájékoztatás szerint egy 31 éves albán férfi továbbértékesítés céljából átvett öt kilogramm marihuánát egy macedón és egy koszovói férfitől egy csepeli parkolóban. Az albán férfi a kábítószerrel együtt taxiba ült.

A rendőrök Budapest XI. kerületében, a Hauszmann Alajos utcában megállították a taxit, és elfogták az albán férfit. Még aznap este elfogták a férfi társait is – írták.

Forrás: Hirado.hu

7 hozzászólás “Öt kiló marihuánával buktak le Csepelen” bejegyzésre

  1. Qqriq szerint:

    Mit keresnek Csepelen ezek a migráncsok?!

  2. Johnny szerint:

    Az említett országok, tudtommal még tegnap Európában voltak.
    Milyen migránsok, barom…! 🙂
    Min dkettőt el is ismerte elsőként Magyarország. 🙂
    Drága kenyér….

  3. K szerint:

    Johhny, a mingráns csak európán kívüli lehet? Nem hinném…

    migráns (főnév)

    Lakóhelyét megváltoztató személy; egy területről elvándorló, illetve más országba betelepülő ember.

    Ha kimész londonba dolgozni/lakni migráns vagy te is.

    Drága kenyér.

  4. Józan szerint:

    Aki kimegy Londonba dolgozni, lakni, az nem migráns! Európai polgárok szabadon költözhetnek, dolgozhatnak bármelyik európai uniós országban!

  5. Johnny szerint:

    K!
    Ne legyél már ilyen fasz!
    Tudod Te jól, hogy itt ki a migráns… 😛
    Ne csúsztass!
    Kocc…

  6. Qqriq szerint:

    De miről is van szó? Idejött egy koszovói albán, egy macedóniai albán meg egy albán albán droggal kereskedni. Szükségünk van nekünk ilyen egyénekre?
    Koszovó függetlenségét a magyar kormány azért ismerte el, hogy szerbeket a határon túli magyarok ellen uszítsa, vagyis ez gyurcsányi szokásos magyarellenes politikájának volt a része.
    Ugyanakkor Koszovó államát a népek önrendelkezési jogára hivatkozva kiáltották ki egyoldalúan. A nemzetközi jog szerint az önálló államalkotás joga nem illet meg olyan nemzeti kisebbséget, amely rendelkezik saját állammal. Mivel albán állam már létezik, így kizárt az önrendelkezési jog alkalmazása. Más kérdés, hogy Albániának sincsen szüksége egy csődtömeg tartományra.
    “Az azért elég sokat mond, hogy a nagy közel-keleti migrációs hullám beindulása előtti évben, 2014-ben a legtöbb migráns Koszovóból érkezett Nyugat-Európába. Vagyis több mint százezren hagytak el a polgárai egy olyan országot, amely hat évvel korábban önállósodott. Ha valami, hát ez az adat nagyon árulkodó a koszovói helyzet kilátásairól.”
    https://honvedelem.hu/cikk/108763_nagy_arat_fizetett_a_fuggetlensegert_koszovo

  7. K szerint:

    Csak nehogy a fogaidat koc(c)oljam ossze

Itt lehet hozzászólni !