Illegális bevándorlás: brutálisat nőtt az erőszakos bűnözés Ausztriában

888, Origo, Csepel.info

Egészen elképesztő, hogy a népességarányhoz képest mennyi erőszakos bűncselekményt követnek el a külföldiek Ausztriában. Az elmúlt tizenhárom nap alatt ráadásul öt nőt gyilkoltak meg, a tettesek egy kivételével bevándorlók voltak. Óriási a felháborodás, Herbert Kickl szabadságpárti belügyminiszter már azt mondja: kitoloncoltatná az akár csak első fokon elítélt menedékkérőket is. 

Szerdán este a Krone TV stúdiójában egy beszélgetés zajlott arról, hogy milyen méreteket ölt a migránsbűnözés Ausztriában – írja a Kronen Zeitung. A beszélgetés során Herbert Kickl belügyminiszter döbbenetes adatokkal szolgált. Ausztriában 2018-ban 80 gyilkosság történt, ebből 38-at külföldiek követtek el. 188 gyilkossági kísérletből 93 esetben migránsok voltak a tettesek, míg 834 nemi erőszakból 381-et követtek el bevándorlók.

Tehát mindhárom erőszakos bűncselekmény esetében közel 50 százalék (pontosabban a gyilkosságoknál 47,5, a gyilkossági kísérleteknél 49,4, a nemi erőszaknál 45,6 százalék) volt a nem osztrák elkövetők aránya.

Ez a szám annak tudatában elképesztően magas, hogy a nagyjából 8,7 milliós Ausztriában a legdurvább becslések szerint is maximum 10-15 százalék a nem osztrák állampolgárok és az állampolgársággal nem rendelkezők aránya.

Ez tehát azt jelenti, hogy a

durván 7,5 millió osztrák lényegében ugyanannyi erőszakos bűncselekményt követ el, mint az ott lévő 1-1,2 millió bevándorló.

A képet tovább árnyalja, hogy a bűncselekmények magas száma és ilyen aránytalansága 2016-tól, tehát a migrációs válság óta jellemző. Ausztriában a 2015/2016-os bevándorlási hullám előtt is sok bevándorló élt, de akkor a törökökön és a délszlávokon kívül jellemzően EU-s állampolgárokról volt szó – szinte az összes a határos országokból érkezett –, a legtöbb külföldi állampolgár például német volt. Vélhetően nem ők a felelősek a bűncselekmények ilyen mértékű megszaporodásáért…

Herbert Kickl arról is beszélt, abszurd, hogy a hatóságok eddig szinte arra vártak, hogy mikor következik be a következő vérontás. Ezért az FPÖ-s belügyminiszter 2019-ben több komoly szigorítást és razziát is elrendelt már.

A legnagyobb baj ott kezdődik, ha az emberek már nem értik, mi a jogállamiság lényege. Én teljes mértékben elkötelezett vagyok a jogállamiság mellett”

– fogalmazott Kickl arra utalva, hogy baloldalról sokat támadják a szigorú bevándorlásellenes politikája miatt.

A jognak kell követnie a politikát, és nem a politikának a jogot”

– mondta Kickl egy nappal korábban az ORF egyik műsorában, emiatt több támadás is érte, az SPÖ politikusai szerint ez a kijelentés veszélyezteti az osztrák jogállamiságot.

Heinz-Christian Strache megvédte belügyminiszterét, úgy vélte, akik szerint a jogállamiságot veszélyezteti az, amiről Kickl beszélt, azok félreértelmezték a politikus szavait.

Forrás: 888

12 hozzászólás “Illegális bevándorlás: brutálisat nőtt az erőszakos bűnözés Ausztriában” bejegyzésre

  1. Qqriq szerint:

    Borzasztó, hogy mennyire tönkretették ezt a szép országot is Soros kedvencei! A nyugat-európai államok lassan teljesen élhetetlenné válnak a migráció okozta közbiztonsági krízis következtében. A korábban külföldre települt honfitársaink szinte fejvesztve menekülnek haza. A válsághelyzet pozitív hozadéka, hogy az elvándorlás a visszájára fordul, ami jót tesz a belföldi gazdaságnak. Ha sikerül ellenállni Soros ármánykodásainak, még jól is jövünk ki az egészből!

  2. Józan szerint:

    Kétségtelen, Soros kedvencei tönkretették Magyarországot, akik a következők: Bába Iván, Cséfalvay Zoltán, Deutsch Tamás, Grúber Károly, Hörcsik Richárd, Illés Zoltán, Kovács Zoltán, Kövér László, Kumin Ferenc, Németh Zsolt, Orbán Viktor, Stumpf István, Schmidt Mária, Szájer József, Varga Mihály.

  3. Nagyapó szerint:

    Ilyen, Ausztriához hasonló biztonságot akar nálunk is az ellenzék, ezért szavaznak a migránsok behozására az EU-ban.
    Aki migránsokat akar, tavasszal azok szavazzanak együtt az ellenzékkel, aki nyugalmat akar országunkban, szavazzon a kormánypártokra!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. Józan szerint:

    Nagyapó, te még szavazni fogsz tavasszal? 😛

  5. bagoly szerint:

    Te idióta – ” Józan” ‘

    Ird már le egyszer érthetően, hogy neked mi volna jó kis hazánkban a jelen felállás helyett !
    Ha pedig semmi normális, elfogadható érved nincs, akkor huzz el a jó büdös francba és ne rontsd itt a levegőt !

  6. Józan szerint:

    Nekem mi volna jó? Hogy ti húzzatok el a fenébe! Mindenkit átvilágítani 1988-ig visszamenőleg! Akkor volt vagyonbevallás, én is tettem! Továbbá azóta tartja nyilván az adóhatóság és a TB a jövedelmeket! Ezekből kiindulva megvizsgálni, kinek a jövedelme nem fedezte az azóta történt gazdagodását! Akinél számottevő az eltérés, azt elvenni, s abból kártalanítani a rendszerváltás veszteseit, s az azóta elkövetett galádságok kárvallottait! S persze eltiltani a politikától azokat, akik közreműködtek a demokrácia felszámolásában! S persze a politikusokat is számon kell kérni, akik visszaéltek a hatalmukkal, s akik kiépítették a jelenlegi maffiaállamot! Ennyire egyszerű, miért Bagoly te érintve vagy valamelyik kategóriában? Semmi kifogásom nincs Orbán ellen sem, ha leülte a büntetését, ő is kaphat fizikai munkát, mint anno a szocializmusban az osztályidegenek! Hogy a lánya meg esetleg egy önkiszolgáló étteremben fog mosogatni? A munka nemesít ugye?

  7. Lili Züllig szerint:

    mint egy Schwarzkopf reklám.
    Párizs, London, Berlin, Bécs…ragyogó napsütés? erős szél? szitáló golyózápor? de a hajatok egyben marad 😂😂

  8. Jobban szerint:

    Csurom véresen ébredt fel a nő, miután elkábították és megerőszakolták a migránsok
    https://888.hu/article-csurom-veresen-ebredt-fel-a-no-miutan-elkabitottak-es-megeroszakoltak-a-migransok

    Sárháton tizennyolc migránst csíptek nyakon a rendőrök
    https://888.hu/article-sarhaton-tizennyolc-migranst-csiptek-nyakon-a-rendorok

    Egy országnak sem kell a röszkei terrorista, Ahmed H.
    https://888.hu/article-egy-orszagnak-sem-kell-a-roszkei-terrorista-ahmed-h

    Huszonhárom migránst fogtak el Csanádpalotánál
    https://888.hu/article-huszonharom-migranst-fogtak-el-csanadpalotanal

  9. Jobban szerint:

    “Merkel nem tudja, milyen érzés elveszteni egy gyereket”
    “Mondta ezt annak a 14 éves német kislánynak az édesanyja, akit egy iraki migráns gyilkolt meg.
    A brutálisan meggyilkolt kislány, Susanna édesanyja Angela Merkelt kritizálta, mivel szerinte kislánya halálát a kancellár bevándorláspolitikája okozta.

    A lányom vére Merkel kezeihez tapad”

    – írta korábban Facebookon. A Jüdische Rundschau azt írja, hogy Diana Feldmann a Jerusalem Postnak nyilatkozva ismét kritikával illette Merkelt.

    Merkel ezt nem értheti meg, mert neki nincs gyereke. Nem tudja, mit jelent, elveszíteni egy gyereket”

    – mondta.

    Diana Feldmann kitért arra is, hogy a muszlimok ünneplik Susanna meggyilkolását, mivel zsidó volt. Hozzátette azonban, hogy a fiú a gyilkosság elkövetésekor nem tudhatta, hogy a lány zsidó, ezért a lány származása nem szolgálhatott indítékként a gyilkossághoz.

    Az édesanya Facebook-oldalán több posztot tett közzé kislánya halálával kapcsolatosan, amelyekben arról írt, hogy Susanna tökéletes gyerek volt, rengeteg céllal, ő pedig mint az édesanyja csak arra várt, hogy mellette állhasson álmai megvalósítása közben. Hozzáteszi, nekik csak 14 szép év adatott meg, kislánya halála pedig mély fájdalommal tölti el.

    A kislánynak még május 22-én veszett nyoma a Frankfurthoz közeli Mainzban. Holttestét június elején találták meg Wiesbadenben, egy menekülttáborhoz közeli erdős területen. A gyilkos ebben a táborban lakott. Ali Bashar azonban családjával együtt visszautazott Irakba. Hamis papírokkal Düsseldorfból repülővel Isztambulba, onnan pedig az észak-iraki Erbílbe mentek.

    A hatóságok egy különleges hívóközpontot hoztak létre a férfi megtalálásához, arab és török nyelven is felhívást intéztek a nyilvánossághoz az iraki férfi kézre kerítése végett.

    Bashar ismert volt a német hatóságok előtt, ugyanis egy 11 éves lány megerőszakolásának gyanújába keveredett a menekülttáborban, sőt rablással is gyanúsították. A nyomozás ez ügyben azonban eredménytelenül zárult. Susannát is megerőszakolták a gyilkosság előtt.

    A német politikai spektrum minden szögletéből sürgették a történtek alapos kivizsgálását, kifejezetten annak felderítését, hogy hogyan tudta az iraki férfi és családja hamis neveket használva elhagyni Németországot. A család még 2015-ben érkezett Németországba. A 20 éves fiú szüleivel és öt lánytestvérével együtt kért menedéket.

    Az ügyészség szóvivőjét 2018 októberének végén kereste meg a Bild című német lap azzal kapcsolatosan, hol tart Bashar ügye, de a folyamatban lévő vizsgálatokkal kapcsolatban nem szolgáltak információval. Annyit tudni, hogy a fiú bevallotta tettét.”
    https://888.hu/article-merkel-nem-tudja-milyen-erzes-elveszteni-egy-gyereket

  10. Nagyapó szerint:

    “2015 augusztusának végén Merkel nyilatkozatot tett közzé, mely szerint „Németország minden szíriai migránst befogad”.[8]
    2015. szeptember 5-én a kancellár újabb nyilatkozatot tett közzé, mely szerint „a politikai menedékjogra jogosultak befogadásának nincs felső korlátja”.”
    Ezeket Merkel kancellár akkor mondta, amikor a ISIS támadásban volt és a menekültek főleg szír keresztények voltak. Ezt használták ki és minden migráns szírnek mondta magát. Ekkor árasztotta el hazánkat 314 000 migráns. Mit tettünk ez ellen? Semmit, mert törvényeink nem voltak ilyen esetre.
    Amikor az osztrák és a német kancellár befogadta őket, mi megszabadultunk tőlük.
    Ekkor jött el a magyarok jó választásának hatása, mert a 2/3 lehetővé tette olyan törvények meghozását, ami a nyugati “demokráciákban” nem volt teljesíthető.
    Nagy gond, hogy a nyugati társadalmak függnek a vendégmunkásoktól. Hiába nagy a munkanélküliség – főleg a d-európai államokban – bizonyos munkákat nem vállalnak. A kelet-európai “szakképzett” munkaerő már kevés, ezért nem ellenzik a bevándorlást.
    A 80 milliós Németországba, 2015 óta 1,5 millió bevándorló érkezett (1,8%). Persze a bűnözés ezáltal megnövekedett, amit kezelniük kell. Ennek ellenére Merkel népszerűsége 62 % (a bevándorlást kérdezve 45%). Nálunk kinek van ekkora népszerűsége? Ennek az is oka, hogy a migránsok a nagyvárosok gettóiban tömörülnek, így a többség nem érzékeli őket. (A Brüsszeli Molenbeek kerületének léte kevéssé zavarja a lakosságot.)
    Nagyobb gond, amit Soros akar és nyugat támogat, a migránsok elosztása, különösen úgy, hogy a használhatókat alkalmazzák, a többit keletre adják. Ezt az EU kölcsönből finanszírozza (a kölcsönt Soros adná).
    Ezen ellenszél ellen lavíroz kormányunk, ezért kell tavasszal a KORMÁNYPÁRTOKRA SZAVAZNI!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  11. Jobban szerint:

    Jól felfogott érdekünkben…ahogy a „jog nem tudása nem mentesít”, úgy csakis a helyes döntés válik a javunkra.

  12. Jobban szerint:

    Morvai Krisztina: “Sargentini asszony, nézzen körül: üres a terem, senkit nem érdekelnek a szerencsétlen próbálkozásai!”

    https://youtu.be/YkzXNzK3lmg

Itt lehet hozzászólni !