Még az ellenzék titkos találkozóját is kiszivárogtatta valaki

Origo, Csepel.info

December 30-án tartottak “szigorúan titkos” megbeszélést a kormányellenes tüntetések szervezői Budapesten. Lehet azonban valami Botka László kijelentéseiben, hogy ügynökökkel van tele az MSZP (is), mivel a találkozó minden részletéről beszámolt a kormányhoz közeli sajtó, beleértve a résztvevők eredeti és pontos listáját is.

Az Origo birtokába került dokumentumból (lásd alább) egyértelműen kiderül az a kínos tény, hogy a tüntetések mögött már megint a Soros Györgyhöz köthető szervezetek állnak. A multimilliárdos üzletember lett az állítólag nem létező betelepítési-tervével az év embere a Financial Timesnál – tehát annyira azért nem szégyelli a hagyományos Európát elpusztító elképzeléseit. A megbeszélésen természetesen részt vett a baloldallal mára teljesen összeforrt Jobbik is. Az Origo részletesen mutatja be, kik állnak a spontánnak beállított, ám gondosan tervezett, kevésbé gondosan kivitelezett, és dilettánsan titkolt szervezésű demonstrációk mögött. Az alábbiakban az Origo cikkét idézzük.

A Soros György által szponzorált álcivil szervezetek, karöltve az ellenzékkel, a héten folytatják a kormányellenes tüntetéssorozatot. A Soros-alapítványokkal korábban is jó kapcsolatot ápoló Gulyás Márton által alapított Humán Platform e heti akciója mellett mindenki kiáll az ellenzéki térfélen. Az Origo birtokába került dokumentumból az is kiderült, hogynem csupán egyetlen Soros-szervezet áll a kormányellenes demonstrációk mögött, hanem egy általános egységfront rajzolódik ki.

Az erre a hétre időzített demonstráció december 30-i titkos megbeszélésén a Humán Platform mellett jelen volt a szintén Soros Györgyhöz köthető Hallgatói Szakszervezet, Szabad Egyetem és több olyan civil aktivista, akik nagy szerepet játszottak a Soros-egyetem mellett rendezett tüntetéseken. Rajtuk kívül természetesen az összes ellenzéki párt is képviseltette magát, így pedig egyre nehezebben tagadhatják, hogy ők is Soros kottájából játszanak.

Ismét előkerült Gulyás Márton

A Humán Platform egyesületet 2012-ben a kormánnyal szembenálló liberális és baloldali szociális, kulturális és oktatási szervezetek hozták létre. Az egyik alapító, a Sándor-palota megrongálásáról elhíresült anarchista Gulyás Márton a Krétakör Alapítvány vezetőjeként komoly támogatásokat kapott a Nyitott Társadalom Alapítványoktól, és a Norvég Alaptól is. Az utóbbi 2014-ben például már 22,3 millió forinttal támogatta Gulyásékat.

A Humán Platform aközött a 22 szervezet között is felbukkan, amelyek a 2016-os kvótanépszavazáson az érvénytelen szavazásra buzdítottak,ami mondjuk egyáltalán nem meglepő annak fényében, hogy az ugyancsak Soros alapítványi pénzéből működő Migszol is ott tüsténkedik az ernyőszervezetben, az oktatásügyért meg az egészségügyért persze nagyon-nagyon őszintén aggódó más álcivilek társaságában. A bevándorláspárti kiállásnak a jutalma is meglett, hiszen a Humán Platform 13 millió forintot kapott a Norvég Alaptól abban az évben.

Marxista szál is felbukkant

Komoly szerepet játszik a mostani demonstrációk szervezésében a Hallgatói Szakszervezet is. A december 30-i megbeszélésen négy fő képviselte a szervezetet, míg például az MSZP-t csupán kettő. A Hallgatói Szakszervezetről egyelőre annyit lehet tudni, hogy alapítója Nagy Klára, aki a Corvinus Társadalomelméleti Kollégiumában kapott marxista kiképzést.

A szervezet november 14-én, az ELTE Társadalomtudományi Karán tartott információs sztrájk (ennek keretében előadásokat tartottak a társadalmi nemek vizsgálatának fontosságáról) után alakult hallgatói fórumon született,alapító gyűlését a november 24-én a magyar törvényeket nyíltan megszegő Soros-egyetemért hirdetett tüntetés után, a Kossuth téren kialakított „Szabad Egyetemen” tartották.Önmeghatározása szerint bázisdemokratikus szervezet, melynek fő szervei a rendszeres fórumok, a közösségépítés és az önképzés.

Céljuk a rendszerbuktatás

A „szakszervezet” jelképe egy baloldali anarchista körökben jól ismert szimbólum, amit a szerb rendszerdöntögető, Soros-kiképző Szrgya Popovics „Otpor!” mozgalmától vettek át. Az ökölbe szorított kézfejet használták az Arab Tavasz és a Soros által szervezett grúz forradalom során is. December 8-án már együtt vonultak a Város Mindenkié csoporttal.Talán példa nélküli, hogy alig egy héttel a létrehozás után már helyet kapnak a felszólalók között egy tüntetésen. Mostanra pedig kulcsszerepük van a demonstrációk megszervezésében.

Mind a Humán Platform, mind a Hallgatói Szakszervezet nagyon szoros kapcsolatot ápolt korábban a szintén Soroshoz köthető Hallgatói Hálózattal. Az utóbbi szervezet még 2012-13 fordulóján játszott központi szerepet az úgynevezett diáktüntetésekben. A Hallgatói Hálózat legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egyik vezetője Misetics Bálint részt vett azon a budapesti konferencián, ahol azt fejtegették, vajon mitől lesz sikeres vagy kudarcos egy erőszakmentes mozgalom, és hol tart ma Magyarország az ilyen jellegű megmozdulásokat illetően. Az eseményen a téma kiváló nemzetközi és hazai szakértői hasznos tippekkel, trükkökkel, tanácsokkal látták el a hallgatóságot.

Mozgalom a migránsok mellett

A december 30-i megbeszélésen ott volt a Főnix Mozgalom egyik képviselője is. A mozgalom tavaly nyáron született. Horgas Péter, a szervezet vezetője korábban Schilling Árpáddal, Gulyás Mártonnal, Vágó Gáborral és a Taníték Mozgalommal is közösen akciózott.Horgas Péter a migránsügyben is teljes mértékben kiszolgálta Soros érdekeit. A Soros-hálózat majdnem minden elemével fellépett közösen a bevándorláspárti spekuláns érdekében.Ő szervezte 2016 őszén is a bevándorláspárti tüntetést a Soros-Sargentini jelentés ügyében is rendkívül aktív Pardavi Mártával szemben.

A választás előtt pedig Elek Istvánnal, az LMP alapítójával és az SZDSZ-es holdudvarhoz tartozó Lányi Andrással írt levelet az ellenzéki pártoknak, persze a sorosista érdekek mellett agitálva. A Főnix Mozgalom Facebook-csoportjának adminisztrátorai – micsoda meglepetés –Bőhm András volt SZDSZ-es parlamenti és fővárosi képviselő, és Horváth G. György, aki a Népszabadságnak és az SZDSZ-esek által alapított Beszélőnek volt rendszeres szerzője.

A megbeszélésen ott volt a Körúti Szalon nevezetű civil csoport üzemeltetője, Nagy Anita is. A csoport Facebook-oldala alapján egyértelműen látszik, hogy többször is felhívásokat tettek közzé, hogy tagjaik vegyenek részt a különféle kormányellenes tüntetéseken. A színészetből is csúnyán megbukott Hadházy Ákos videóit is nagy lelkesedéssel osztották meg.Rendezvényeiken gyakori meghívottak a hazai Soros-hálózat tagjai, így például Bodoky Tamás, Kincses Gyula és többek között a már korábban említett Misetics Bálint is.

z USA-ban kapott kiképzést

Nem meglepő módon a december 30-i megbeszélésen ott volt Galgóczi Péter, az Oktogon közösség vezetője is. Galgóczi még 2016 végén azt mondta a Soros György által nagyvonalúan finanszírozott Magyar Narancsnak, hogy 2015 januárjától vett részt rendszeresen a kunbábonyi székhelyű Civil Kollégium Alapítvány 2-3 napos képzésein. 2016-ban pedig egy hathetes amerikai képzésen vett részt, melynek az a célja, hogy kelet-európaiakat ismertessenek meg hatékony közösségszervezési módszerekkel. Galgóczi az interjúban arról is beszélt, hogy sajnálattal látta, hogy nem álltak ki tömegek az anyagi okokból megszűnő, pártállami lap, a Népszabadság mellett.

Heller Ágnes legjobb tanítványa is szervezkedik

Pásztor Erzsébet, az Oktatói Hálózat képviselője is részt vett a titkos megbeszélésén. A szervezet legutóbb akkor hívta fel a magára a figyelmet, amikor részt vettek egy Soros-egyetem melletti novemberi demonstráción, ahol egyébként Pásztor is felszólalt. Az Oktatói Hálózat a már korábban részletesen bemutatott Humán Platform egyik tagszervezete. A 2016-os úgynevezett tanártüntetések megszervezésében játszottak központi szerepet.

Az Oktatói Hálózat tagjai között Heller Ágnest és Gyurcsány Ferenc kedvenc szociológusát, Ferge Zsuzsát is megtaláljuk, de a Republikon Intézet stratégiai igazgatója, Tóth Csaba is feltűnik a szervezetben,aki 2004-ben és 2006-ban részt vett az SZDSZ kampányainak az irányításában. A Humán Platform tagszervezetei között a mások mellett a korábbi oktatási miniszter, Magyar Bálint által alapított Hálózat a Tanszabadságért nevű civil szervezetet is megtaláljuk, amely annyira civil, hogy 2012-ben oktatáspolitikai együttműködési megállapodást írt alá a Bajnai Gordon által vezetett Együtt 2014 Választói Mozgalommal. A ceremónián Bajnai Gordon és a mára megszűnt Együtt nőverő elnöke, Juhász Péter is részt vett.

Az Oktatói Hálózat ideológiai alapállását jól mutatta, hogy 2016-ban tiltakozott a hírhedt kommunista ideológus Lukács György egykori lakásán működő archívum felszámolása miatt. A szervezet szerint az MTA-nak kötelessége elődeink szellemi örökségének gondozása. Lukács György marxista filozófust – akinek egyik leghíresebb tanítványa Heller Ágnes – számtalan kritika érte, hogy hatósági eszközökkel, erőszakosan homogenizálta a tudományos életet, számtalan nagynevű tudóst ellehetetlenítve, tönkretéve.

Sárga mellények is lesznek?

A birtokunkba került dokumentumból az is kiderült, hogy a december 30-i ülés résztvevői létrehoztak egy szervezői stábot az e heti demonstráció szervezésére. Az alábbi dokumentumrészletben olvashatják a pontos utasításokat is.

FORRÁS: ORIGO

Jól látszik, hogy a korábbi ellenzéki performanszokhoz hasonlóan most is követik a régi bevált juhász péteri receptet a szervezők, ez pedig a tarhálás.

A következő cikkünkben újabb titkos részleteket mutatunk majd be arról, hogyan is szervezik a demonstrációjukat a hazai ellenzéki erők a sorosista erőkkel karöltve.

Az első komoly ellenzéki kudarc

A héten egyébként már tartott egy úgynevezett tüntetést az ellenzék, de csak 11 fő jelent meg a Várban.  A P-s V. Naszály Mártának sikerült összetéveszteni a Miniszterelnökséget a Miniszterelnöki Kabinetirodával flashmobján. A minipárt azért tiltakozott, mert Orbán Viktor a Várban található egykori Karmelita kolostor épületében folytatja munkáját.Karácsony Gergelyék magukra maradtak, egyetlenegy ellenzéki párt sem csatlakozott megmozdulásokhoz,ami így 2019 első komolyabb ellenzéki kudarca lett.

Beindult a Soros-terv: erőszakos utcai provokációk

Korábban írtunk arról, hogy a december végi budapesti eseményeinek a mozaikkockáiból lassan összeáll előttünk a kép, miszerint három súlyos választási vereség után a hazai ellenzék számára csak a hatalom erőszakos megragadása maradt.Mindez teljes mértékben találkozik Soros György bevándorláspárti tőzsdespekuláns érdekeivel, aki már több országban a helyi ügynökei révén sikeresen buktatott meg kormányokat.Egy biztos, hogy Magyarországon csak kis, sorosista csoportok, néhány bűnöző és pár újnáci ragadtatta magát törvénysértésre, miközben a csendes, nagy többség számára az elmúlt években elért gazdasági és társadalmi sikerek, és a nyugalom megőrzése a legfontosabb, és mélyen elítéli a vandál politikai aktivisták és néhány bűnöző utcai őrjöngését.

Forrás: Origo

30 hozzászólás “Még az ellenzék titkos találkozóját is kiszivárogtatta valaki” bejegyzésre

  1. Qqriq szerint:

    Soros vette át Simitől a Jobbikot?
    Ez a Lukácsi György nagyon hasonlít Lukácsi Katalinra, véletlenül nem rokon?

  2. Lovas szerint:

    Ez itt a jobbikosok kivételével mind kommunista leszármazottak. A momentumos Donáth Anna is. A Jobbik az igazi áruló.

  3. Józan szerint:

    Lovas, a jobbikosok kivételével mindenki kommunista leszármazott, Orbán is, Kövér is, meg még más nagyon sok fideszes is!

  4. Józan szerint:

    Qqriq, mindenki rokon, mert mindenki lukból bújt ki! 😉

  5. Kami szerint:

    Józan, Gyurcsányt meg Orbánt ne keverd. Gyurcsány volt kommunista, meg az MSZP volt MSZMP.

  6. Qqriq szerint:

    Kommunista lukból kommunista szél fúj! 😉

  7. Józan szerint:

    Kami ne kamuzz! Orbán Viktor apja MSZMP-párttitkár volt, plusz a Fejér-megyei pártbizottság tagja, ahol az ifjúságpolitikai referens volt! Orbán Viktor a Kommunista Ifjúsági Szövetségben titkár volt, utána a Magyar Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsában vitézkedett Gyurcsány Ferenc és Stumpf István társaságában!

    Kövér László egész családja jeles kommunista volt, nagybátyja még a pápai MSZP-ben is vezető volt, a nagypapa 19-es vöröskatona volt. Kövér úrnak felvételiznie sem kellett a jogi karra, apuka Szoc.Hazáért kitüntetése miatt (56 leveréséért osztogatták). Kövér László a vörös Csepelen a Csepel Művekben tanulmányozta a szocializmust a rendszerváltás előtt, az MSZMP Társadalompolitikai Kutatóintézet munkatársaként! Az ő kedvenc mondása, “kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna!”
    “Kommunista lukból kommunista szél fúj”, bizonyítja ezt minden nap a Parlament diktatórikus uraként!

  8. Jobban szerint:

    Végül az említett kormánypárti politikusok jó irányba fejlődtek…sehol sem kötelező a rossz úton maradni. Jó ha jobb irányba halad, főleg ha még kormánypárti politikusokról beszélünk….
    Elvégre a szüleik nem lehettek Fideszesek…vajon miért nem ?

  9. Jobban szerint:

    “Korábban tüntettek, most egyetlen ellenzéki se szavazta meg az otthonápolási díjat
    Miközben az ellenzéki képviselők síppal, dobbal, konfettivel tiltakoztak, az Országgyűlésben a magyar emberek számára fontos törvényeket fogadtak el
    Miközben az ellenzéki képviselők síppal, dobbal, konfettivel tiltakoztak, az Országgyűlésben a magyar emberek számára fontos törvényeket fogadtak el. Az ellenzék ezekből persze semmit sem támogatott. Ezen nem kell meglepődni, a mai ellenzék nem támogatta a rezsicsökkentést, a kerítés felépítését, sem az ország közjogi megvédését a migrációtól.
    Az ellenzék korábban hónapokig kampányolt azzal, hogy az otthonápolási díjakat emelni kell. Most, hogy eljött a szavazás ideje, a balliberális és jobbikos képviselők nem támogatták, hogy január elsejétől 15 százalékkal emelkedjen a tartósan beteg, súlyosan fogyatékos hozzátartozójukat otthon ápolók ápolási díja.
    Az Országgyűlés komoly segítséget kínált fel a devizahiteleseknek: lehetővé tették, hogy kedvezményesen visszavásárolhassák korábbi ingatlanjukat a Nemzeti Eszközkezelő Programban részt vevő, a bérleti díjakat rendszeresen megfizető bérlők. Pontosabban csak a Fidesz és a KDNP frakciója, az ellenzék ugyanis éppen videózással és konfettizéssel volt elfoglalva. Volner János volt az egyetlen, aki nem kormánypártiként megszavazta a fontos előterjesztést…
    Jobbikos blöff
    A Ház döntése nyomán az állam az érintetteknek felajánlja az egyösszegű visszavásárlást, amelynek során a vételárat csökkentik a bérlő által korábban megfizetett bérleti díjak összegével, miközben kamatot nem számítanak fel, sőt további kedvezményre is lehetőség nyílik a bérlő igényére. A kedvezményes ajánlattal a bérlők közeli hozzátartozói is élhetnek, így visszakaphatják ingatlanjaikat a korábbi tulajdonosok. A dolog érdekessége, hogy a nyíltan antiszemita Jobbik az elmúlt hónapokban beleállt a kérdésbe, és igyekeztek úgy tenni, mintha a hitelkárosultak ügyét felkarolták volna. Szerdán azonban világossá vált, hogy ez csak egy politikai blöff volt.”
    http://mindenszo.hu/undorito-korabban-tuntettek-most-egyetlen-ellenzeki-se-szavazta-meg-az-otthonapolasi-dijat/

  10. keménylegény szerint:

    Egy évek óta kritikátlanul komcsizó “udvari értelmiségi” magasröptű gondolataival lettünk gazdagabbak Jobban péntek éjszakai (23:55-kor, ügyeletben írt?) hozzászólásának olvasása révén..

    Csak egy reagálás: FIDESZ-es valóban nem lehetett egykoron senki, ebből azonban nem következik, hogy neki,vagy felmenőinek feltétlenül ügynöknek kellett lenni a régi rendszerben.
    Nem véletlen, hogy az ügynök aktákat szinte csak MO-n nem tárták fel a volt keleti blokk országai közül.
    A hatalomban lévők közül sokaknak van még takargatnivalója.

  11. Jobban szerint:

    Ébresztő keménylegény, ön komcsizik kritikátlanul mikor ezt leírja, nem kellene valótlanságokat állítani, vádolni mégis ezt teszi, sem minősítgetni, valótlanul és kritikátlanul. Állításai nettó nem igazak. Az elődeink múltjáról nem tehetünk, de ezzel szuperül lehet vagdalkozni, príma fegyvernek látja, de elég szánalmas próbálkozás. Arról tehetünk, hogy mi mit teszünk az életünk folyamán: építünk vagy rombolunk…

  12. keménylegény szerint:

    Ha én, vagy a felmenőim címeres komcsik (párt alkalmazásban lévők, pártlap szerkesztők, ügynökök stb.) lettek volna, csendben maradnék.
    Jellemtelenségre vall az Ön által mélyen tisztelt figurák szájából a komcsizás.

    Még egyszer: nem az átlagemberek érdeke az ügynök ügyek és más múltbéli történések eltitkolása.

  13. Nagyapó szerint:

    “Kövér László házelnök az országgyűlési törvényben, valamint a NATO parlamenti közgyűlés alapszabályában rögzített jogkörével élve december 21-én visszavonta Demeter Márta képviselő NATO parlamenti közgyűlési tagságát, egyben felkérte Keresztes ­László Lóránt frakcióvezetőt, hogy jelöljön a frakcióból új tagot, hogy az LMP közgyűlésbeli képviselete a jövőben is megvalósulhasson.”

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  14. Jobban szerint:

    De gustibus non est disputandum.
    Mindenki a saját erkölcsi mércéje alapján voksol amikor megteheti.
    Sohasem gondoltam, hogy bárki hibátlan lenne, emberek vagyunk… De vannak nagyságrendek amelyek tolerálhatók és vannak amelyek nem.
    1. Az országot csőd szélére kormányozni.
    2. Békés tüntetőket megkardlapozni és van akinek a szemét is kilőni…
    3. Felajánlani, hogy akinek nem tetszik elhagyhatja az országot.
    4. Kórházbezárási kampányt indítani.
    5. Hitelfelvételre buzdítani mindenkit, akik majd idővel nem tudják fizetni a törlesztő részleteiket és ezért összeomolhat a normális, emberhez méltó életük.
    6. Segélyeket osztogatni, hogy nem érje meg dolgozni.
    7. Jobban támogatni pl. az illegális határsértőket mint a magyar származású határon túl élő nemzettársakat.
    8. 23.000.000 románnal riogatni a magyar állampolgárokat és megtagadni a határon túl rekedt magyar származású más országokban élő állampolgárokat.
    ………………………………………………………………………………………………………….
    Ez egy villám összefoglaló…
    Ezek vállalhatatlan hibák amelyek már tisztázták, hogy az akkor hatalmon levők mire “képesek”.
    Nyilván van aki más prioritások alapján voksol.

  15. Józan szerint:

    Az MSZMP-titkár KISZ-titkár fia és annak felesége vígan ugrált az antivilágban, mert katonaként besúgó volt, továbbá az apósa is az volt, a kulákok ellen küzdött. Félnie nem kellett, mert a mentora a pártállam belügyminiszterének a lányát vette feleségül. Még ki is röhögték az elhárító tisztet, amikor eljárást folytatott ellenük! Az elvhűség címén Soros bácsi pénzén is vígan mulatott Angliában! Orosz ellenességével szerzett országos hírnevet, azóta meg Putyinnak olyan csókos barátja, mint Honecker Brezsnyevnek! Az meg hogy az illető jó irányba fejlődött-e, azt bizony a magyar nép fogja utólag megmondani! Többek között az a 300 ezer magyar, aki haza akar térni, s akiket majd 300 ezer jólfizető fideszes állással fogunk várni! Akik meg jelenleg abban vannak, azokat várják az angliai mosogató állások!

  16. Nagyapó szerint:

    „aki kifogy az érvekből, személyeskedésekkel folytatja és gyalázkodásokkal végzi”. (Gilberth K. Chesterton)

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  17. Nagyapó szerint:

    Röhögök a szivárványellenzéki agytrösztön! 19.-re sztrájkot hirdettek. Stimmt, de ez szombati nap, kik fognak sztrájkolni? De amilyen okosak, a “rabszolgatörvény” alapján túlmunkát vállalnak, és így majd tudnak sztrájkolni. Erre mondaná Kohn bácsi “ögyes”!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  18. Józan szerint:

    És ha az Ön ajtaján kopogtat a nép, akkor is röhögni fog? Remélem az utolsó felvonásra is lesz egy frappáns idézete! Apropó, miért nem saját magától idéz, nincsenek saját gondolatai?

  19. Jobban szerint:

    “Utolsó felvonás”…? Amennyiben más kormánya lesz az országnak, az lesz az utolsó felvonás mindannyiunk számára? Vagy csak a “másként gondolkodók”, a demokratikus elvek alapján számíthatnak válogatott kirekesztésre, stb., stb., mint anno amit elődeink megéltek…?
    Nem kispályás fenyegetés…minden demokratikus gondolkodású embernek “jó” ilyen hozzászólást olvasni…Diktatúrában gondolkodik?

    Józan a tudományban és a művészetben, de akár a tömegtájékoztatásban bevett szokás, hogy elismert szaktekintélyek alkalmaznak idézetet, felvállalják, hogy “rajtuk kívül is” volt/van ember akinek az idézete hozzátesz az adott írás/előadás/stb. mondanivalójához.

    “amikor elfogynak az érvek, szóba kerülnek egymás felmenői. Személyeskedésbe fullad a vélemények ütköztetése… a vitára ugyanis szükség van ahhoz, hogy érdekeinket képviselve felelős állampolgárokká válhassunk, de közben meghallgassuk, figyelembe vegyük mások érveit is….A vita ugyanis a több szempontúságot fejleszti – ez az egyik legfontosabb előnye. Aki sokat vitázik, egy idő után toleránsabbá is válik, hiszen képes megvizsgálni más nézőpontokból is azt az állítást, gondolatot, amit hall…”
    https://www.delmagyar.hu/vilagvevo/a_kulturalt_vita_nem_szemelyeskedesrol_szol/2312640/

  20. Nagyapó szerint:

    Józan! Ismét röhögök! Ez a nép, az istenadta nép, aki az ajtón kopog? Újra idézek (mert ilyen hülyeségeket kitalálni sem tudok) a “diákok” molinójáról: “SZTÁJK”, bocsika jav. “SZRTÁJK”!!! Avagy Ábrahám Júlia „civil” szerint: “Orbán Viktor zsákutcába vezeti az országot, ráadásul nem előre, hanem visszafelé.”!!
    Ez lenne a 2/3, vagy ahogy dicső vezetőjük Tóth Bertalan fogalmazott “nem három harmadot szeretnének szolgálni, hanem egy egészet”??
    Ezeknek a pojácáknak vezetésével??
    Igaz, a Soros által fizetett aktivistáknak kell zsizsegni, különben a magyarok még kevesebben szavaznak a bevándorláspárti szivárványos ellenzékre!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  21. Józan szerint:

    Jobban, a vitáról vallott nézeteit vitassa meg Ábel Attilával, mert ő nem a vita, hanem a kitiltás híve!

    Az utolsó felvonás Nagyapóra vonatkozik, aki a népet kiröhögi! Rajta, meg Semjénen az ördög fog röhögni, aki a tiszteletükre még KDNP-s kitűzőt is fog viselni!

    Egyébként a Bibliában van benne a szemet szemért, fogat fogért elv (talio)! Csak annyi embert kell lecserélni az országban és Csepelen is, ahányat a Fidesz cserélt 2010 óta! Emlékezzenek csak uraim, amikor a Csevak dolgozóit kizavarták az udvarra, s átkutatták a fiókjaikat, számítógépeiket! Borbély és emberei is erre számítsanak, vagy a választás másnapjától többé már be se menjenek! Na, a demokrácia az, AMIKOR A NÉP az önök törvényeit alkalmazza ÖNÖKRE, KÖZVETLEN HATALOMGYAKORLÁSSAL! Mert ugye a demokrácia NÉPURALMAT jelent!

  22. Józan szerint:

    Amúgy meg Ábel Attila ne sunnyogjon, hanem magyarázza már meg az olyan demokratikus lépéseiteket, mint a CSEVAK dolgozók átkutatása a hatalomátvételnél, a gyáva távolmaradásuk a METRANS és a Csepeli HÉV lakossági fórumokról! Ő a Csepelinfó tulajdonosa, nosza rittyentsen már ide egy VÉLEMÉNYCIKKET, mert szegénykém a millió forint feletti havi fizetéséből többet nem mer kockáztatni egy esetleges sajtóper miatt, ha netán a bíróság a VÉLEMÉNY – ÁBEL ATTILA alcím ellenére mégis tényállításnak minősítené a közlést!

    Ahogy írni szoktam, Bercsik úr Jobban teljesít, rá még szebb napok várnak, ha idén győz a Fidesz! Ha nem győz, akkor is lehet a csepeli Fidesz frakció vezetője, mert bizony Borbély és közvetlen munkatársai szégyenükben más kerületekben, vagy a fővárosnál keresnek helyet maguknak! Nagyapó meg lejárt lemez, maradék abból az időből, amikor Németh volt a Csepeli Fidesz elnöke, Ábel meg a csepeli KDNP-é! A régi vezetőt, Csébinét bedugták a Helyi Választási Bizottságba, a lét meg Nagyapó viszi haza, “erre mondaná Kohn bácsi “ögyes”!” (Idézet Nagyapótól)

  23. Qqriq szerint:

    Most olvasom, hogy a keddi tüntetésen Szargentini asszony is jelen lesz. Vajon minek köszönhetjük ezt a kitüntető figyelmet? Variációk:
    1) Lehet, hogy Szargentini képviselőnek magyar gyökerei vannak és ezért félti annyira egy kis kelet-európai állam demokráciáját.
    2) Úgy gondolja jó buli lesz egy kicsit tüntikézni, sörözgetni, földön fetrengeni, nekiszaladni egy-két csukott ajtónak.
    3) Soros utasítást adott a tüntetésen való szereplésre. Utána természetesen lehet a kasszához fáradni.

  24. Kkk szerint:

    Ezek a szrtájkolók maguktól ilyen hülyék vagy ehhez is schwarz gyuri bá szervezetei segítenek nekik?

  25. Józan szerint:

    Nagyapó: “SZTÁJK”, bocsika jav. “SZRTÁJK”!!! Kkk: szrtájkolók

    Miért van az hogy a fideszesek képtelenek helyesen leírni: sztrájk, angolul strike!

    “schwarz gyuri bá” legjobb magyar tanítványai, volt ösztöndíjasai:
    Bába Iván, Cséfalvay Zoltán, Deutsch Tamás, Grúber Károly, Hörcsik Richárd, Illés Zoltán, Kovács Zoltán, Kövér László, Kumin Ferenc, Németh Zsolt, Orbán Viktor, Stumpf István, Schmidt Mária, Szájer József, Varga Mihály.

  26. Nagyapó szerint:

    Most már Józanon is röhögök, mivel öngólt lőtt, mert a molinó festését a tüntikéző diákok (ifjú szocik) művelték.

    Mivel többedszer ír ösztöndíjasokról, elárulom,hogy az ösztöndíj az a tanulónak adott pénz, ami fedezi az iskolai költségeit, ami nem keverendő össze az NGO-k pénzelésével!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  27. Józan szerint:

    Az NGO-k nem befolyásolják lényegesen egy ország működését, míg a Soros pénzén kitanítatott politikai maffia kézrekerítette a magyar államot! Nagyapó saját magán röhög, hogy hívő katolikusként, KDNP-tagként beállt a maffiába! Gratulálok! Az Ördög már várja Önt a KDNP-s kitűzővel a mellén!

  28. Burián Mária szerint:

    Nagyapó hozzászólásához őszintén gratulálok! Válaszolni akartam “józannak” ,de megelőzött! Már a saját mocskaikat, tévesztéseiket is áttolnák a túloldalra. Utálom ,amit művelnek!
    Szándékos tévesztéseket követ el, mert, hogy nem soros tanítványai, de az ilyen hazudozót a tények zavarják a legkevésbé!

  29. Józan szerint:

    Burián Mária! Ön már egy más néven is kommentel a Csepelinfón ugyanarról az IP-címről, ezért írja ki a nevét a WordPress kékkel! Na aztán kivel akarta kiegészíteni a fideszes Soros-ösztöndíjasokról írt listámat, én sem tudhatok mindenkiről?

Itt lehet hozzászólni !