Tartós élelmiszercsomaggal tették szebbé a karácsonyi készülődést

Csepel.hu

Egyik legszebb ünnepünk közeledtével a szociálisan hátrányos helyzetű gyermekek családjai tartós élelmiszercsomagot kaptak a csepeli önkormányzat támogatásával. A „TEHETSÉG-VÁR” programban résztvevő, s a Csepeli Fasang Árpád Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában a tankerület támogatásával tanulók Borbély Lénárd polgármestertől és Balogh Ernő önkormányzati képviselőtől vették át az ünnepi sütéshez-főzéshez is felhasználható élelmiszeradományokat. A Dél-pesti Tankerületi Központot Tóth János tankerületi igazgató képviselte.

A jótékony adományosztást a városvezetés idén is folytatta, amikor a karácsonyi ünnep előtt a hátrányos helyzetű tanulókra gondolt. E nemes célú segítségnyújtásért mondott köszönetet Balogh Ernő, a kisebbségekért és halmozottan hátrányos helyzetűekért és a hárosi fejlesztésekért felelős tanácsnok.

Ahogy a képviselő beszédében fogalmazott: a legfontosabb, hogy meleg szoba, szeretet és békesség legyen minden családban.

Borbély Lénárd polgármester köszöntésében hangsúlyozta: „Évről évre örömmel segítünk, hiszen karácsony érkezésével mindenkinek jobban megnyílik a szíve az adományozásra. Egész évben a családok támogatását kiemelten kezeljük a kerületben. Remélem egyre inkább olyan kerületünk és olyan országunk lesz, ahol minél kevesebbeknek lesz szüksége segítségre”.

A polgármester boldog karácsonyt és sikeres, boldog újévet kívánt mindenkinek.

Az adományosztáson az iskola két növendéke, Sándor Alexa és Vadász Sándor zenés műsorszámmal kedveskedtek a vendégeknek, végül az intézmény képviseletében dr. Szentkirályi Aladár igazgató megköszönte a szívből jövő adományokat.

Csepel.hu

 

 

2 hozzászólás “Tartós élelmiszercsomaggal tették szebbé a karácsonyi készülődést” bejegyzésre

  1. Johnny szerint:

    Na, még egy szösszenet, hogy nincs itt a kánaán.

  2. Józan szerint:

    “legfontosabb a meleg szoba”

    Akkor nem az idén kivágott, nedves fát kell kiosztani a rászorulóknak!

    “tartós élelmiszercsomag”

    Miért tartós, nem megenni adják, hanem feltenni a polcra és nézni?

Itt lehet hozzászólni !