Cigányok ellen uszít a DK csepeli elnöke

Csepel.info

A Csepel Plaza és gábor cigányok az okmányiroda előtt, ahogy a DK-s politikus látja

Horváth Gyula, a csepeli Demokratikus Koalíció elnöke volt az első, aki néhány évvel ezelőtt komolyan felvetette a Jobbikkal való koalíciót. A Jobbik azóta liberális útra lépett, Horváth viszont – úgy tűnik – átvette tőlük a radikális, cigányellenes vonalat. Most erdélyi gábor cigányok fényképével próbál a romák és a Fidesz ellen uszítani.

A politikus Facebook bejegyzése szerint a cigányok a Csepel Plaza okmányirodájánál jelentek meg hétfőn reggel 9 órakor. Ahogy a fotón is látható. Mi másért, mint csepeli lakcímért – állítja az a politikus. Itt kell megjegyeznünk, hogy a cigányokkal fenyegetőző politikus egyébként – többek között – éppen a ferencvárosi romák áttelepítésével híresült el. Innentől átadnánk neki a szót:

Egyszer csak az egyik önkormányzati vezető társaságában fél tucatnyi különös ember jelenik meg. Kedélyesen beszélgetve átvágnak a tömegen, majd megállnak az okmányiroda várakozóinak közepén. A csepeli (fideszes) vezető eltűnik az okmányiroda paravánjai mögött: intézkedik. Ez alatt a magára hagyott idegenek kedélyesen beszélgetnek: románul. 

írja Horváth. Bár politikus szerint Romániában mindenki román és románul beszél, azért a teljesség kedvéért meg kell jegyeznünk, a gábor cigányok éppen úgy magyarul beszélnek Székelyföldön, ahogy a székelyek. Az sem véletlen, hogy a DK-s politikus nem nevezi meg az állítólagos fideszes önkormányzati vezetőt – akkor ugyanis feljelenthetnék rágalmazásért. Így hát marad névtelenségben.

“Ezek az emberek bejelentkező lapokat töltöttek ki azért, hogy csepeli lakcímet kapjanak. Míg a sorukra várnak arról értekeznek, hogyan lehetne visszamenni Romániába. Az egyik az autópálya matrica felől érdeklődik. Az őket hallgató csepeli vezető segíteni akarva, vázolja a hazautazás lehetőségeit. Nem javasolja az autópálya matricát, mert megoldható az utazás matrica nélkül is. Hamar jön a válasz,: nem számít, van lóvé, autópályán megyünk! Nincs kétség afelől, hogy mikor jönnek…”

írja a politikus.

De zökkenjünk vissza egy picit a valóságba. Nemcsak Horváth Gyula, de egyetlen csepeli vezető sem tud románul. Vagyis a beszélgetés leírása önmagában abszurd, ha az úgy zajlott, ahogy írta. Azt pedig itt mutatjuk be, hogyan néz ki a valóságban a Csepel Plaza, amiről Horváth a fenti képet osztotta meg:

Fotó: Csepelplaza.hu

Csepel.info

 

22 hozzászólás “Cigányok ellen uszít a DK csepeli elnöke” bejegyzésre

  1. Dagobert bácsi szerint:

    Szokás szerint hazudtok! Bárki megnézheti, Horváth Gyula képénél nincs aláírás, ellenben az idemásolt kép alá ti hazudtátok hogy az a Csepel Plázát és a gábor-cigányokat ábrázolja!

    Egyébként az okmányirodának van egy ügyrendje, milyen alapon kap valaki vagy valakik soronkívüliséget? S milyen alapon jelentkezik be Csepelre, ha nem lakik itt? Az illető/illetők, az őket segítő csepeli vezető és az ablaknál dolgozó ügyintéző közokirathamisítást követ el, illetve ahhoz nyújt segítséget! Ugyanúgy ahogy Szabolcs-Szatmárban az egy ingatlanba bejelentkező, kétszáznál több ukrán esetében történt!

  2. Dodó szerint:

    Dagobert Horváth Gyula te emberek ezreit sérted meg ilyen hülyeségekkel. Nem először.

  3. Dagobert bácsi szerint:

    Nem Horváth Gyula vagyok! Ettől függetlenül a Csepelinfó hazudik éjjel-nappal, minden sorban!

  4. Lovas szerint:

    Ott van a kép Horváth Facebook oldalán, és megosztották a komcsik mindenhol. Nincs itt semmi hazugság, a szokásos komcsi hazugságon kívül.

  5. Dagobert bácsi szerint:

    A kép ott van, csak nincs alatta semmi képaláírás ami megmondaná, mit ábrázol! Itt ti írtatok alá egy hazug képaláírást!

  6. Lovas szerint:

    Dehogy nincs. Az egész hazug szövege ott van a plázáról.

  7. Dagobert bácsi szerint:

    Horváth Gyula annyiban tért el a szokástól, hogy nem írta le, ki készítette a fényképet és hol! Egyébként ti is loptok elég fényképet, ahol mindössze azt írjátok alá, “a fénykép illusztráció”, ahelyett hogy a kép tulajdonosát és a készítés helyét és idejét (!) közzé tennétek!

  8. Dagobert bácsi szerint:

    A szöveg felül van, a képet viszont alul szokták aláírni! Már megint hazudsz! És hol van a szövegben az hogy a mellékelt kép az adott eseményt és helyszínt ábrázolja! Továbbá öt gábor-cigányasszony is látható a képen, a szövegben meg csak kalapos gábor-cigány férfiakról van szó!

  9. admin szerint:

    Kedves Dagobert bácsi (Horváth Gyula)!

    Teljesen egyértelmű, hogy az idézett Facebbok poszthoz tette ki a képet. De nem csak a kép, a szöveg is önellentmondásokkal van tele. Ha megnevezni nem tud senkit, utólag beismeri, hogy hamis a fotó, nincs szemtanú, miről van szó tulajdonképpen?

    Mármint, ha nem arról, hogy hazudott és gyűlöletet keltett egy általa kreált álhírrel.

  10. Dagobert bácsi szerint:

    “Nemcsak Horváth Gyula, de egyetlen csepeli vezető sem tud románul.”

    Borbély Lénárd sem? 😉

  11. Dagobert bácsi szerint:

    Nos uraim, megkerestem a fotót a neten, ami alá önök aláhazudták hogy az “A Csepel Plaza és gábor cigányok az okmányiroda előtt, ahogy a DK-s politikus látja”!

    További kellemes cigányozást, tisztelt fideszes uraim!

    (https://www.magyardiplo.hu/images/stories/MITIOK/gborok/jm-3.jpg)

    https://www.magyardiplo.hu/mitiokitthon/476-viselet-es-identitas-a-gabor-ciganyoknal

  12. Lovas szerint:

    Borbélyt gyerekkora óta ismerem, Csepelen nőtt fel, nem tud románul. Román rokona sincs. Horváth Gyulát meg a saját hívei röhögik ki.

  13. Jobban szerint:

    Hogy fér össze a balliberális beállítottság az ilyen mélységű előítéletes, kirekesztő megnyilvánulással?

  14. Imolyka szerint:

    Sziasztok! Én hétfőn reggel voltam az Okmányirodán, pont akkor, amikor az eset volt. Voltak kalapos cigányemberek vagyis gábor cigányok. A feleségek, leánykák egy része kint a parkolóban várták őket. A férfiak jogosítványt intéztek. Nem volt velük kísérő, s kivárták a sorukat. Ellentétben azzal, amit terjesztenek. Szerintem hazafelé készültek Erdélybe, mert egyébként nem hordják a kalapot, csak ott. Ezt onnan tudom, hogy ismerem őket. Románul beszélnek, ha nem akarják, hogy más is értse. Én viszont értem amit mondanak. 97-ben költöztem át, s azóta is hazajárok. 2005-ben egy csepeli üzletben dolgoztam, akkor vettek ott ezt-azt. Mindennapi használati cikkeket vettek, és akkor is beszéltek egymás közt románul, hogy más ne értse. Csak hát én értettem. Ezért emlékszem. Amúgy semmi különöset nem mondtak, vallásos emberek, csak nagyon zárkózottak. Aki ebből ügyet kreált, az buta ember, ez az igazság. A kép meg otthon, Székelyföldön készült. Ezek a cigányok amúgy szakmát tudnak, módos emberek, nagyon vallásosak, és nem közösködnek más cigányokkal.

  15. Jobban szerint:

    Szánalmas és mélységesen kicsinyes ez a gyűlölködés, irigység, fösvénység, sóherség, kapzsiság, fösvénység amivel minden határon túli magyartól még a magyarországi levegőt is sajnálják a balliberális pártok képviselői. Kíméletlenül és folyamatosan ostorozzák, megleckéztetik, elítélik és számon kérik mindazokat akik a legkisebb segítséget is nyújtják a határon túli magyaroknak, akikkel pedig kirekesztően bánnak, akiket diszkriminálnak. Az illegálisan más kontinensről érkező, migránsokért persze elszánt és elvtelen küzdelmet folytatnak.

  16. Kkk szerint:

    Ostoba állat kommunista horváth gyuszi megint bakot lőtt. Balfék. És ezek meg ilyenek uralkodtak itt 50 évnél is tovább…

  17. Pilsner Urquell szerint:

    Legalább megtudtunk valamit a gábor cigányokról. És általában arról, hogy a cigányok is – mint bámely más embercsoport – nem egyformák, hanem sokfélék, és ennek megfelelően kellene őket megítélni.
    Horváth Gyula se több, csak egy Horváth Gyula.

  18. Dagobert bácsi szerint:

    Horváth Gyula az alábbi kifejezéseket használta írásában: “fél tucatnyi különös ember, magára hagyott idegenek, Ezek az emberek”.

    Cigányozni a csepel.info munkatársa kezdett el! Rövid írásában hatszor fordul elő a cigány szó, a roma meg kétszer! Ki is itt a rasszista?

  19. Lovas szerint:

    Cigányokról tettél ki fotót agyalágyult.

  20. Dagobert bácsi szerint:

    A kép nincs aláírva, bárkit ábrázolhat, kalapban járnak különféle emberek is! Szerintem meg a különös emberek Fidesz-taggyűlésre mennek! 😉

  21. Kaschauer szerint:

    A DK egy rasszista kamupárt.
    Ennyi.

  22. Johnny szerint:

    Te nem vagy rasszista, wazze?
    Csak kicsit másképp, kastamiska. 😛

Itt lehet hozzászólni !