Támogatás fiatal csepeli mérnökhallgatóknak

Csepel.hu

 

Hét csepeli mérnökhallgatónak nyújtott át támogatást Morovik Attila alpolgármester és Ambrovics Dénes, a Csepeli Mérnök Hallgatók Alapítványának kuratóriumi elnöke a polgármesteri hivatal épületében október 11-én.

A támogatást pályázat útján nyerte el Tóth Gergely, Wanger Tamás, Bencze Márton, Dankó Péter, Gergely László Zsolt, Pongrácz Ádám és Turjányi Attila. Az alpolgármester köszöntőjében örömét fejezte ki, hogy az önkormányzat anyagi segítségével sikerül támogatni az arra érdemes csepeli mérnökhallgatókat. A támogatást minden évben kiosztják fiatal csepeli mérnök tehetségeknek.

Morovik Attila emlékeztetett rá, hogy majdnem három évtizeden át pedagógusi pályán dolgozott, mielőtt az önkormányzatnál alpolgármester lett. Azt tapasztalta, hogy a tanulásnak egyre kisebb az értéke. Ezért fontos és örömmel tölti el, hogy fiatal csepeli mérnökhallgatók kapnak alapítványi támogatást. Ez azt jelenti, hogy érdemes tanulni, a fiatalok felsőfokú tanintézménybe kerültek, és jó eredménnyel végzik a tanulmányaikat. „Tudom, hogy a fiatalok szeretnek világot látni, ami jó, de remélem, hogy Magyarországon hasznosítják majd a tudásukat. Kitartást kívánok nekik” – mondta Morovik Attila.

A hallgatók pályázat útján nyerik el a támogatást, aminek feltétele, hogy a pályázó csepeli legyen, itt végezze el a középiskolai tanulmányait, és az első féléves tanulmányi eredményei jók. Három esztendőn át évi 50, majd két esztendőn át 100-100 ezer forintot kapnak.

Csepel.hu

Egy hozzászólás “Támogatás fiatal csepeli mérnökhallgatóknak” bejegyzésre

  1. anya szerint:

    Gratulálok mindenkinek! Csak így tovább!

Itt lehet hozzászólni !