Újjávarázsolt tornaszoba a Csalitos utcai óvodában

Csepel.hu

Az elmúlt két hónapban átalakították és újjávarázsolták a Csalitos utcai óvoda tornaszobáját, amelyet megtekintett Morovik Attila alpolgármester, Hierholczné Faragó Tünde, a Csepeli Egyesített Óvoda intézményvezetője és Metz Tímea, a csepeli önkormányzat ágazatvezetője október 11-én.

A vendégeket Bangó Anikó, a Csalitos utcai intézmény tagóvoda vezetője fogadta. Az óvodás gyerekek rövid műsorral köszöntötték a látogatókat.

A mintegy 50 négyzetméteres tornaszoba kialakítását az óvoda kérte. A csepeli önkormányzat a Csepeli Városfejlesztési Kft.-t bízta meg a kivitelezési munkák elvégzésével. A beruházás 7 millió forintba került. A tornaszobához kapcsolódóan külön helyiségben található egy szertár és mosdó. Az önkormányzat többféle játékot, tornaszereket is vásárolt a gyerekeknek, amelyek biztonságosak és igényesek. A gyerekek kedvence a mászófal, a bordásfal, az akadálypálya és a különféle játékokra alkalmas sokféle labda. Bangó Anikó azt mondta, hogy az óvodába száz gyerek jár. Egyszerre legfeljebb huszonöt gyerek használhatja a tornaszobát, amelyet minden nap más csoport veheti igénybe. Az ovifoci program tagjai szintén örülnek a tornaszoba kialakításának, hiszen ők is mozoghatnak, sportolhatnak itt.

cs. a.

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !