Albert Györgyi 10 éve hunyt el

Life.hu

Albert Györgyi

Tíz évvel ezelőtt, 2008-ban hunyt el Albert Györgyi újságíró. Egy taxiban állt meg a szíve. Szép volt, tehetséges, nehéz gyermekkora egész életére rányomta a bélyegét. Pánikbeteg volt, depressziós, anorexiás és alkoholfüggő. Csepelen temették el.

“Leginkább anyu törődése hiányzott. Apu vitt nőgyógyászhoz, amikor nagylány lettem. Apu sietett később is mindig a segítségemre” – idézi Albert Györgyi újságíró szavait a Story magazin. Tíz évvel ezelőtt hunyt el, nehéz gyermekkora rányomta a bélyegét felnőtt életére is. Depressziós volt, pánikbeteg, anorexiás és alkoholfüggő.

Első férjétől hamar elvált, második férje, Máté Gábor színész már az elején közölte vele, hogy nem akar gyereket. “Az első együttlétünkkor megfogantam. Életemben először. Természtes volt, hogy tartom az egyezségünket, és elvetetem Gábor gyerekét, de valami végérvényesen megroppant bennem… “ – mesélte abortuszának történetét a Best magazinnak. A gyermek elvetetését gyilkosságként élte meg.

Amikor a pszichiátrián kezelték, megkérdezték tőle, miért iszik. “Azért, mert nem lehetek anya, meggyilkoltam a leendő gyerekemet… Azért iszom, mert túl gyáva vagyok, hogy felvágjam az ereimet. Az alkoholizmus lassított öngyilkosság” – válaszolta az újságíró.

Halálakor azonban rátalált a szerelem Galsai Dániel személyében. Az esküvőt tervezgették, amikor egy taxiban, 44 éves korában megállt a szíve.

Forrás: Life.hu

5 hozzászólás “Albert Györgyi 10 éve hunyt el” bejegyzésre

  1. Qqriq szerint:

    Veszélyes hátsó ülések

    “– Ön szerint a szülei KGB ügynökök voltak?
    – Na, ezen tényleg megdöbbentem! – Az apám a külügyminisztériumban dolgozott, rengeteg külföldi diplomatával találkozott. Szerintem, aki az elmúlt rendszerben ilyen bizalmi állásban volt, tuti mást is csinált, mint diplomatásodott.”
    http://www.borsonline.hu/aktualis/albert-gyorgyi-sohase-valld-be-hogy-pias-vagy/1700

    “Mint arról a Blikk elsőként beszámolt, Welsz Tamás, aki a Simon-ügyben nyújtott segítséget a nyomozó hatóságnak, egy az USA-ban használt méreggel követett el öngyilkosságot, a halál egy rendőrautóban érte. A szert illegálisan szereztette be egy gyógyszerésszel.”
    http://www.blikk.hu/aktualis/krimi/ez-mar-hivatalos-mereggel-lett-ongyilkos-welsz/l1h9qdd

  2. Franci szerint:

    Nem volt nehez gyerekkora. Csak az anyai szeretet hianyzitz neki. A Galsait pedig ruhellte, csak az allitotta be ugy, mintha szerelmespar lennenek.

  3. Johnny szerint:

    Qqriq!
    Szerinted Ő felelős volt a szülei multjáért?
    Vagy csak blahiból idehánytad a Blikk szarát?

  4. Qqriq szerint:

    Mindössze a halála körülményeinek furcsaságára próbáltam rámutatni. Aznap, amikor elhunyt két tévéshowban is szerepelt. És előtte is sok médiaszereplése volt. Ő egy olyan személyiség volt, aki sok titkot tudott és a pszichés betegségei, függőségei talán amolyan időzített bombát jelenthettek egyesek számára, mert aki időnként úgy érzi, hogy nincsen vesztenivalója, attól okkal lehet tartani. Ahogy Welsz Tamás is túl sokat tudhatott.

    Egy belgyógyász szerint “Valóban, ha egy ember meghal, összeomlik a tüdeje és a vérkeringése, de ez nem lehet a halál közvetlen oka. Ezek a zavarok okozhatnak infarktust, de a halál beállta után elvégzett vizsgálatok alapján az orvosszakértő meg tudja állapítani a halál valódi okát” – mondta a főorvos, aki megjegyezte: a család tehát vagy nincs tisztában a halál valódi okával, vagy épp nem kívánja nyilvánosságra hozni azt.”
    https://www.pecsistop.hu/tartalom/cikk/nem-szeretnek-elarulni-albert-gyorgyi-halalanak-valodi-okat

    Tudjuk, Albert Györgyi és Máté Gábor nevei is szerepeltek a hírhedt Postabankos VIP-listán. A KEHI jelentése szerint “a kölcsönkérelmek nem voltak fellelhetőek, a kölcsönök folyósítása egyedi elbírálástól függött, fedezetként jellemzően kezeseket vontak be, jelzálog kikötésére csak néhány esetben került sor. (…) Postabank Rt.-nél nem volt jellemző a lejárt követelések esetében a biztosítékok érvényesítése, a bírói útra terelés, illetve a vizsgált esetekben azt nem tapasztaltuk. Legfeljebb felszólító levelet küldtek az adósnak, ami időszakonként megismétlődött, de az adóst ez nem ösztönözte teljesítésre.”

  5. Johnny szerint:

    Qqriq!
    Így már értek!
    Boccsss! 😉

Itt lehet hozzászólni !