Politika lett a szexuális erőszakból: ellenzékiek védik az afgán bűnözőt

Csepel.info

Annak a mellékhelyiségnek a tényét vonták kétségbe, amelyről biztonsági kamera is előkerült az erőszakolóval és áldozatával

Először Soros György “civil” szervezetei védték a szexuális erőszakkal vádolt Sarhadi Bilal Ahmadot. Lapinformációk szerint a Helsinki Bizottság nyújtott jogi segítséget ahhoz, hogy Magyarországon maradhasson. Aztán ellenzéki politikusok álltak mellé a megerőszakolt magyar lánnyal szemben: Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere mellett a csepeli, MSZP-s Dobák István is álhírnek mutatta be a szexuális erőszakot.

„Megkérdezném azt is egyébként, most a napokban volt, lehet, hogy teljesen álhír volt, lehetséges, hogy egy afgán fiatalember megerőszakolt valakit egy pesti szórakozóhelyen, ott, én nem tudom most eldönteni, egyáltalán nyitva volt-e ez a szórakozóhely, mert most már ilyen kérdések is felmerültek, hogy létezett-e” – fogalmazott az ellenzék reménységének tartott politikus a hódmezővásárhelyi közgyűlés szeptember 14-i ülésén.

A csepeli politikus humorosnak tartotta a szexuális erőszak körülményeit, nem hitte el a megerőszakolt nő történetét

A csepeli MSZP-ben politizáló Dobák István Facebook bejegyzésben kommentálta a szexuális erőszakot, az álhírgyártó Index egyik cikkét idézve. A politikust jól látható mosolyra fakasztotta a magyar nőt ért erőszak története, és megjegyezte:

“Hol történt erőszak,ki kit keres, hol az erőszakot elszenvedő?
Még mosdó sincs a 😀tett helyszínén?”

Dobák István természetesen nem kért elnézést a történtek miatt. Ahogy a legvadabb és leginkább visszataszító ellenzéki oldalak között számon tartott “Orbán Lapjáról Kitiltottak Társasága” sem.

Ahogy látható, ők egyenesen azt állították, hogy a kormány találta ki a szexuális erőszakot, és a Sarhadi Bilal Ahmad valójában egy nem létező személy.

Ez történt

A 18 éves afgán férfi Budapesten, egy belvárosi gyorsétterem mosdójában szexuális aktusra kényszerített egy nőt, korábban pedig kétszer is szeméremsértést követett el a VII. kerületben. A menekült státuszban lévő férfit Linz környékén, egy Frankfurtba tartó vonaton igazoltatták és fogták el, miután európai elfogatóparancsot adtak ki ellene.

„Teljesen biztos, hogy ő volt az, akit köröztek, és akit elkaptak. Már zárni készült, nem is ettem semmit. Angolul beszéltünk, megengedte, hogy töltsem a telefont, de amikor beléptem az üzletbe, rám zárta az ajtót, majd berángatott a WC-be. Hiába próbáltam kijutni, hátulról megerőszakolt” – mondta aztán egy újabb nő, aki később számolt be az esetről.

Csepel.info

 

15 hozzászólás “Politika lett a szexuális erőszakból: ellenzékiek védik az afgán bűnözőt” bejegyzésre

  1. csak úgy ... szerint:

    Kíváncsi lennék arra a hölgyre, aki hajnali háromkor, egy gyroszosnál tölti fel a telefonját!

  2. Pilsner Urquell szerint:

    Ez az egész #metoo- meg erőszak-cikkáradat is egy nemzetközi média-manipulációs mém. Egy árva büdös hangot sem lehet már elhinni belőlük se pro se kontra.

    Az info pedig ennek a bőszült kiszolgálója. És mi van Csepellel??? (Újabb szobrok, kolbász-, pörkölt- meg gulyásfesztiválok, gyöngyösbokréta. Lehetőleg Fiumétól Szalontáig mindenfele a távolban.)

  3. Gab szerint:

    Légy szíves javítsátok a cikk elejét, a Helsinki Bizottság NEM nyújtott jogi segélyt az illetőnek, ellenben a menekültügyi hivatal (gy.k. a magyar állam) oltalmazotti státuszt adott neki. És máskor az origó cikkeit erős forráskritikával kezeljétek.

    https://www.helsinki.hu/nem-a-magyar-helsinki-bizottsag-miatt-van-itt-a-nemi-eroszakkal-gyanusitott-menedekkero/

  4. Johnny szerint:

    “A menekült státuszban lévő férfit Linz környékén, egy Frankfurtba tartó vonaton igazoltatták és fogták el, miután európai elfogatóparancsot adtak ki ellene.”

    Ha a nyóckerben a Kolompár Ármándó tesz ilyet, akkor is európai elfogatóparancs? 🙂
    Linz-ig meg hogy jutott el? 😛
    Én már mindent osztok néggyel.

  5. Jobban szerint:

    “a Sargentini-jelentés nem érte el az uniós alapszerződés által megkövetelt, valamennyi leadott szavazat kétharmados többségét.
    A parlament elnöke és az esetleges szavazatszámláló bizottság az uniós alapszerződést megsértve mégis azt hirdette ki, hogy a jelentés megkapta a szükséges többséget.”
    http://mindenszo.hu/semmis-alapszerzodest-sert-a-sargentini-jelentes2/

  6. Jobban szerint:

    “Schiffer András: “Hamis vádak és kettős mérce a Sargentini-fércmunkában”
    http://mindenszo.hu/schiffer-andras-hamis-vadak-es-kettos-merce-a-sargentini-fercmunkaban/

  7. Hozzászóló szerint:

    A hölgy butus volt. Büntetése életreszóló. Viszont ezen esetek miatt ezeknél a terroristapalánta-foglalkoztató Döner Kebabnál sem kellene vásárolni a magyar embernek. Sehol nem olvastam a hálózat reakcióját, vagy bocsánatkérő és sajnálkozó nyilatkozatát. Tipikus arab kárörvendő sunnyogás az, ami megy. Fordított esetben egy magyar, vagy más európai cég nem győz bocsánatot kérni. Itt pedig még Csepelen is a tájékozatlan proletár sorban áll a giroszáért a migriknél.

  8. Jobban szerint:

    “A felszólaló nyugat-európai balliberális európai parlamenti képviselők az átláthatóság prófétáiként többek között olyan kijelentésekre ragadtatták magukat, hogy Magyarország az „Európai Unió legkorruptabb rendszere” (Udo Bullmann, német szociáldemokrata képviselő). A Sargentini-jelentés például felemlegeti a 4-es metróval kapcsolatos visszaéléseket, egy elegáns mozdulattal az Orbán-kormány nyakába varrva a Gyurcsány-Demszky-korszak kolosszális lenyúlását. Persze ez is csak egy volt a többi hazug vád között, de a korrupció egy olyan vissza-visszatérő téma, amivel a nyugat-európai politikai elit évtizedek óta igyekszik sakkban tartani az Unióhoz később csatlakozó közép-kelet-európai országok kormányait. Mert hát korrupció, az csak a Lajtától keletre létezhet. Az Európai Unió intézményeiben fogalmilag is kizárt, ott ugyanis „etikai panaszt” lehet megfogalmazni korrupciós vád helyett. Ugye érezzük, mennyivel jobb hely Brüsszel? Az elmúlt öt évben 24 „etikai panasz” érkezett európai uniós képviselők ellen, de a szankciók természetesen minden esetben elmaradtak.”Lánczi Tamás
    http://mozgasterblog.hu/

  9. Strici2 szerint:

    Az elso hir szerint egy barati tarsasaggal volt az “etteremben”.
    Ket hettel kesobb mar az utcara szaladt ki segitsegert az eset utan.
    Miert nem a baratai segitettek?
    Miert nem tunt fel nekik a baratno elmaradasa?
    Ossze-vissza hirek vannak, csoda ha lassan hihetetlen?
    Hozzateszem ha bunos ha artatlan az afgan semmi keresnivaloja nem volt itt.
    Az orszagba sem kellett volna beengedni.
    De a kerites ellenere itt volt.

  10. pl szerint:

    Megint hazudtok! Nem védi az ellenzék, csak ragaszkodnánk a tisztességes eljáráshoz, és a neki is kijáró védelemhez!. Csak csodálkozunk, hogy az az ügyészség , aki nem mozdul százmilliárdos (!) broker csalások ügyében, két hétig meg sem kérdezik az ügyvezetőt, nem mozdul Kósa ügyében, egyetlen Fidesz közeli ügyében, jó tanácsokat osztogatnak a nőknek, hogy ne öltözzenek kihívóan, nem rendül meg a magyarországi napi (!) két három erőszakra, kocsmai, egyéb gyilkosságra,….
    … Nos az az ügyészség egy órán belül nyomozó csoportot állít fel, és nemzetközi körözést ad ki, egy kényszerítő (?!) ügyében. És azt kellene elhinnünk, hogy van ügyészségünk, rendőrségünk, már amit és akiket annak lehetne nevezni, és nem a rendszer seggéből bújtak ki?

  11. Lovas szerint:

    A Facebook bejegyzésekből pont nem ez derül ki. A komcsik még az elkövető és a helyszlétét is megkérdőjelezik, ez a Dobák meg röhög az egészen.

  12. Strici2 szerint:

    A helyszletet en is megkerdojelezem.

  13. Kkk szerint:

    Mit várunk a hazaárulóktól. Régen turbánt szögeztek a fejére az ilyeneknek.

  14. Johnny szerint:

    Hozzászóló!
    Gyros,
    Neked is kön gratulálok!
    Nézz még M1-et is. 😀

  15. Qqriq szerint:

    Én azt sem értem, hogyan történhet meg, hogy beesik valaki az utcáról és az üzletvezető máris rábízza az egész üzlethelyiséget. Hisz az élelmiszerekkel, ételekkel való munkavégzésre komoly higiéniai, közegészségügyi előírások vonatkoznak. Ilyen módon akár egy csomó gyanútlan vevőt meg lehetne mérgezni. Nincs szükség bombára, fegyverre, kamionra. És azt is sejthetjük, hogy ezek a kebabos üzlettulajdonosok hogyan viszonyulhatnak az adózáshoz, alkalmazottak bejelentéséhez. Felteszem, már bejáratott módszerük van az adóelkerülésre (ahogyan azt a vagyonvédelmi cégek is művelik). Ezáltal torzul a piaci verseny is, ezért vannak kisebbségben a magyar gyros árusok.

Itt lehet hozzászólni !