Újabb lélegzetelállító olvasói fotó

Mr.Gabee, Csepel.info

Mari Farkas olvasónk ismét egy újabb gyönyörű fotókkal örvendeztette meg szerkesztőségünket, amelyen a pénteki napkeltét örökítette meg a csepeli Kis-Duna partján. Várjuk a következő monumentális pillanatképet.

Szép hétvégét kívánunk mindenkinek!

5 hozzászólás “Újabb lélegzetelállító olvasói fotó” bejegyzésre

  1. Szabó Ákos szerint:

    Szép kép! Az is igaz, hogy egy nagyobb eső után nem lehet megmaradni a Kis-Duna-parton a túloldalról beömlő tisztítatlan szennyvíz miatt. Ha jól tudom Natura 2000-es területről van szó, ehhez képest siralmas a Kis-Duna vízminősége a csepeli szakaszon. A kerület vezetői nem terveznek valamit lépni a Kis-Duna vízminőségének javítása érdekében?

  2. Johnny szerint:

    Nem!
    Ennyi…!
    Szar és fosszag.

  3. Szabó Ákos szerint:

    Ettől félek én is. Amikor három hétig nem esik le számottevő csapadék, akkor odaküldenek valakit, megmérni a víz szennyezettségét. Akkor büszkén elmondják az illetékes szervek, hogy a víz minősége kiváló, minden a határérték alatt van. Amikor meg a szennyvíz tisztító nem bírja el a csapadék- és a szennyvíz egyszerre érkező mennyiségét és engedik bele a szart a Kis-Dunába, valahogy nem kerül sor mérésre. Könyörgöm, ha ennyire büszkék vagyunk a Kerület ezen részére, akkor fordítsunk már nagyobb gondot rá. Értem én, hogy nem Borbély Lénárd, Németh Szilárd, vagy Szenteczky kezeli a szennyvíz tisztítót,de úgy gondolom ezért (is) kéne lobbizni. Fasza a közvilágítás meg a sétány megoldás, így legalább éjszaka, romantikusan andalogva is lehet látni a szart, a tampont és a megannyi nem oda nem illő dolgot.

  4. Besenyi Gábor szerint:

    A tudomány mai állása szerint ez a kép csak az Soroksári partoldalról készülhetett, mert a nap még mindig nyugaton száll alá, tehát nem a csepeli partszakasz !!!!!

  5. Pilsner Urquell szerint:

    Besenyei Gábor!
    Szép kis tudomány. Olvasásni tudni nem is kell hozzá.
    (A nap kelte magasabb tudomány szerint nem a nyugta.)

Itt lehet hozzászólni !