Életbe lépett forgalmi rend változás a Nyárfás és a Borókás utcában

Mr. Gabee, Csepel.info

Lakossági kezdeményezésre egyirányú fogalmi rendet vezetett be a Csepeli Városgazda júliustól az alábbi szakaszokon.

Az egyirányúsítás érinti a Nyárfás utcát, a Szent István út/Borókás utca közti szakaszán, haladni a Szent István út felé lesz lehetséges. A Borókás utca Nyárfás utca/Szent István út közötti szakasza is egyirányú lesz, itt a közlekedés a Nyárfás utca felé lesz lehetséges.

Fotó: Mr. Gabee

9 hozzászólás “Életbe lépett forgalmi rend változás a Nyárfás és a Borókás utcában” bejegyzésre

  1. Johnny szerint:

    Mint már megírtam, a gondolat jó volt.
    Reggel még kétirányú volt, érdekesen oldották ezt meg. 🙂

  2. királyerdei szerint:

    Ahogy várható volt:nem törődik senki az új forgalmi renddel,mennek mint a hülye a forgalommal szemben.Miért nem lehetett néhány napra 1-2 zsarut odatenni?(És keményen büntetni?)

  3. worm szerint:

    Az ötlet jó.
    A Borókás utca állapota javult valamit, vagy még mindig kátyús? Az autóval közlekedők a gépjármű kímélése érdekében a jobb útfelületet keresik. Eddig ez a Nyárfás utca volt.
    A büntetés csak ellenségeskedéshez vezet, nem tartom jó ötletnek. Ha csak a képen látható behajtani tilos táblát rakták ki, akkor a jobbról kanyarodók észre sem veszik. Simán elmennek alatta megszokásból. Azonban jól látható előrejelző táblákkal, figyelemfelhívással megoldható a helyzet.

  4. kiss janó szerint:

    Tetszik a táblák elhelyezése az ELMÜ oszlopokon, még egy akadály illetve kettő,de milyen suszter modszer ez -az elhelyezés javaslat I.-XI kr szerelési tecnologia -vagy Csepelen a mellék utcában tökéletes ??

  5. islander szerint:

    Ez még egész “igényes”elhelyezés. A Szigethalom utcában úgy tették fel az elsőbbségadás kötelező táblát, hogy előtte elmegy 2 gégecső is.

  6. kiss janó szerint:

    Az elhelyezés tényled igényes csak nézzél rá és gondoldd,hogy éjjel zuhogó esőbe vagy hóesésbe,hogy mászik fel az ELMÜ szerelő mikor az oszlop két oldala foglalt és mindenki elvárja,hogy minél elöbb legyen szolgáltatás.

  7. Nagyapó szerint:

    kiss janó az ELMŰ szóvivője, vagy csak trollkodik??

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. kiss janó szerint:

    nagyapó sötét vagy mint az éjszaka szerinted igy jó.Remélem legközelebb nálad lesz tőbb orás áramszünet világnézet nélküL

  9. Johnny szerint:

    worm!
    A Szent Pityura raktak ki kötelező haladási rány táblákat. Többször járok ott naponta, a Suzulison túl a 10 milla feleti verdás jampik tolják be magukat csak szembe. Egy kamera 1 óra alatt visszahozta volna az árát. 🙂

    Nagyapó ismét behányt egyet. 😀

Itt lehet hozzászólni !