Forgalmi rend változás a Nyárfás utcában és a Borókás utcában

Csepel.hu

Lakossági kezdeményezésre egyirányú fogalmi rendet fog bevezetni a Csepeli Városgazda júliustól az alábbi szakaszokon.

Az egyirányúsítás érinti a Nyárfás utcát, a Szent István út/Borókás utca közti szakaszán, haladni a Szent István út felé lesz lehetséges. A Borókás utca Nyárfás utca/Szent István út közötti szakasza is egyirányú lesz, itt a közlekedés a Nyárfás utca felé lesz lehetséges.

A tervezett kialakítás megvalósítása után három hónapig ideiglenesen kihelyezett táblák fogják felhívni a figyelmet a megváltozott forgalmi rendre. A forgalomtechnikai kezelő (Budapest Közút Zrt.) hozzájárulást adott a módosítások elvégzéséhez.

Csepel.hu

3 hozzászólás “Forgalmi rend változás a Nyárfás utcában és a Borókás utcában” bejegyzésre

  1. Johnny szerint:

    Ennek már éppen ideje volt. LIKE! 🙂 Súlykorlátozást is be lehetne vezetni.
    A Bórókáson viszont simán befelé fognak szökdösni, az is kifelé lehetett volna egyirányú, a Szent István felé.

  2. Betke szerint:

    A befelé szögdösés teljesen reális, a Vércse utcán is simán jönnek szembe nagy sebeséggel, hogy minél hamarabb elhagyják a “tiltott zónát”. Van, aki a járdát használja menekülő útvonalak, ha szabályosan közlekednek vele szembe! Találékony a magyar és qrva lusta, kb. 3 perc pluszt jelentene a szabályos kijutás a Szent Istvánra!

  3. Johnny szerint:

    Betke!
    A Nyárfáson már csak nem szöknek be? 🙂
    A Bolrókást fogják használni, de ott a fölfúőton lesz akkor “rock and roll” a portól, adott esetben a sártól! A Borókás elejét is egyirányúsítani kellett volna, a Nyárfás felé.

Itt lehet hozzászólni !