Sajtóközlemény: Csillagtelep szociális célú rehabilitációja

Csepel.hu

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata gondozásában, 1.7 milliárd forint európai uniós támogatásból komplex szociális rehabilitációs program indult Csepel Csillagtelep városrészében.

A program során 11 darab lakóépület energetikai célú megújítása, emellett egy-egy közterület és közintézmény környezetének felújítása, térfigyelő rendszer kiépítése, továbbá egy hosszú évek óta kihasználatlan épület foglalkoztatási célú oktató és közösségi központtá történő alakítása valósul meg. Az infrastrukturális beruházások 10 partner szociális tevékenységeivel egészülnek ki a területen élők társadalmi-gazdasági integrációjának elősegítésével.

Csepel.hu

17 hozzászólás “Sajtóközlemény: Csillagtelep szociális célú rehabilitációja” bejegyzésre

  1. Nemes Éva szerint:

    Igaz, hogy 2,6 milliárd forinttal indult DE most már ennek is örülnénk ha végre kezdődne a munka. Hol lehet részletes tájékoztatást kapni a tervekről?

  2. admin szerint:

    Hamarosan tájékoztatást adunk a részletekről. A pályázatok mindig több éves lefutásúak.

  3. propaganda szerint:

    Csak szólok, hogy a Németh Szilárd és Borbély Lénárd által felmutatott tábla szabálytalan, és nem felel meg az elnyert EU-s pályázatokra vonatkozó, kötelezően előírt arculati kézikönyvnek. A táblán ugyanis kötelező elemként fel kellett volna tüntetni az EU zászlaját, és az “Európai Unió, Európai Regionális Fejlesztési Alap” szöveget. Ennek elmaradása a támogatás megvonását vonhatja maga után!
    Tudom persze, hogy szándékos volt az EU-ra vonatkozó jelölés elmaradása, hiszen Németh Szilárd úgy akarja beállítani, hogy az ő közbenjárására Orbán Viktor kegyelméből érkezett ez a pénz, és ehhez nem festene jól, ha kiderülne, hogy valójában az a rohadék Brüsszel adja a zsozsót!

  4. bagoly szerint:

    T:
    “propaganda szerint”

    Azt áruld el, ha érted a kérdésem, hogy gyárilag vagy ilyen agyhalott vagy ehhez képezni kellett magadat ?

    Nézz utána, hogy mikor kötelező feltüntetni és hol, az általad vélt hiányosságok ?!

  5. csak úgy ... szerint:

    Sajtóközlemény: a csepeli HÉV-ről.

    Ja, az nincs.

  6. Szabó Imre szerint:

    Ez a rezsipankrátor mit keres ott? Milyen jogcímen és státuszban van jelen?

    Kidobjuk az ajtón, bemászik az ablakon….

  7. propaganda szerint:

    bagoly! minden, az elnyert pályázattal kapcsolatos kommunikációs anyagban kötelező!
    Én már tudom, hogy te gyárilag vagy ilyen agyhalott!

  8. bagoly szerint:

    propaganda szerint!

    Az anyagban kötelező a bemutatóban elég elmondani ! Hoppá – szaki !

  9. Jobban szerint:

    Szabó Imre, a 16 év balliberális nihil és semmittevés után Csepelnek szüksége van Németh Szilárd miniszterhelyettes úr támogatására a 16 év lemaradás helyrehozására. Nagyon helyes, hogy egyes “eltájolt” szavazók ellenére továbbra is segít a kerületnek…Sokan Németh Szilárd miniszterhelyettes úrtól várjuk a segítséget, mert Dr. Szabó Szabolcstól az elmúlt és a mostani ciklusban is hiába….

  10. Qqriq szerint:

    Ha Szabónak rendes állása lenne, már rég páros lábbal rúgta volna ki a munkáltatója!

  11. propaganda szerint:

    bagoly, az a tábla bizony kommunikációs anyagnak minősül, ne legyél már ennyire hülye. Rajta is van két logó, csak éppen az EU-s logót “felejtették le”, nem éppen véletlenül.

  12. bagoly szerint:

    “propaganda szerint”

    Remélem tudsz aludni EU-s lobogó nélkül !
    Amúgy aggódom érted és környezetedért !
    Küldök szívesen egy listát, hogy mibe kellene még belekötnöd !

  13. Qqriq szerint:

    Rajta van a táblán, hogy Magyarország Kormányától kaptuk a pénzt. Az EU nem ajándékba adja a támogatásokat, hanem cserébe a négy szabadság megvalósításáért, tehát mert megnyitottuk a piacainkat. Azaz nálunk adják el a silány minőségű termékeket, egészségtelen élelmiszereket, stb. (áruk szabad áramlásából eredő rossz minőségű élelmiszerdömping). A megtermelt profitot kiviszik az országból, nem forgatják vissza a gazdaságba (tőke szabad áramlásából eredő pénzkiszivattyúzás). Az orvosok, mérnökök, kutatók, akiket drága pénzen kiképzünk, nyugatra vándorolnak (személyek szabad mozgásából eredő agyelszívás jelensége). Elfogadjuk az egységes uniós szintű szabályozást, amely mindennek a zavartalanságáról gondoskodik. Ha nem kompenzálnák a magyarok által hozott áldozatokat, egyértelműen több kárunk származna az EU-ból, mint hasznunk (így sem biztos, hogy jól járunk). Aki ingyen dolgozik, azt rabszolgának hívják. Az EU pénz nekünk JÁR, és ha nem adnak több pénzt, az EU tagság nyűggé válik.

  14. Horváth János szerint:

    Mi a lószart nem értetek rajta? “Gratulálunk Csepelnek!”, aláírás Németh Szilárd. Már
    királyi többesben fényezik a rezsimalackát.

  15. Jobban szerint:

    Horváth János, rosszmájúsága, rosszindulata, rosszhiszeműsége párját ritkítja. Ennyi méreg megárthat az egészségének.

  16. Horváth János szerint:

    Cáfolni, kérem cáfolni!

Itt lehet hozzászólni !