Panorámakép: elképesztő, de ez most Csepelen van

Csepel.info

A fogyasztói társadalom hatalmas lom-performansza nőtt ki, lüktet és növekszik tévékkel, ágyakkal, bútorokkal, ruhákkal óráról órára a csepeli Királyerdei Művelődési Ház előtt. A fenti panorámaképet csütörtökön este készítették. De garantálható, hogy még napokig hasonló látványban lesz része azoknak, akik arra járnak. Ekkora szeméthegyet ugyanis lehetetlen egy nap alatt elvinni.

Még soha annyi új televíziót, bútort és műszaki eszközt nem vettek Csepelen, mint az elmúlt évben. Erre utal legalábbis, hogy még soha annyi lom nem volt, mint most. Nem is győzik az elvitelét a fővárosi önkormányzat dolgozói. Úgy tudjuk, hogy már most egynapos a késedelem a lomok elvitelében. A többletköltségeket az is növeli, hogy a már megtisztított közterületeket sajnos újra megtöltik lomokkal. Ilyen korábban nem volt, régebben legalább fegyelmezetten, időben tették ki a lomokat.

4 hozzászólás “Panorámakép: elképesztő, de ez most Csepelen van” bejegyzésre

  1. Qqriq szerint:

    A kerületen kívülről hordják ide a lomokat kisteherautókkal, furgonokkal, utánfutós autókkal. Vannak költöztetéssel, lomtalanítással foglalkozó cégek is, akik ilyen módon spórolnak a hulladék leadásának költségeivel. Mennyibe kerül ez a fővárosnak? Ezt az ingyenes lomtalanítást úgy ahogy van meg kéne szüntetni, mert csak a probléma van belőle évről évre! Meg lett mondva a lakosságnak, hogy veszélyes hulladékot ne tegyenek ki, és csak este 6 után kezdjenek el kipakolni, de a sok proli ezeket az intelmeket lesz@rja..

  2. Lennox szerint:

    Mi ez a cigánytanya? Borzalmas. Kinek a dolga rendben tartani, megakadályozni, hogy szeméthegy nőjön itt bárhol?

  3. Johnny szerint:

    A múlt héten és a héten is elnéztem ezeket a balkáni állapotokat.
    Láttam én FKF-es és helyi köztereseket is és úgy szartak a 18:00 előtti kipakolásra, ahogy azt kell. Megoldás? Akji fizet kukát, annak egy évben, egyszer X m3-t elvisznek, társasházaknál pedig Y m3-t, mint Miklóson az Aries.

  4. Pilsner Urquell szerint:

    A Kossuth Lajos utca 144-146 mögött a Zrínyi utcában a keskeny zöldterületen most is ott bűzölög egy hatalmas lomtelep. Ma már kétszer jeleztem, úgy tűnik senkit sem érdekel, ott van jól. Nyilván az ott lakók szerint is ez a helyes; el ne vigye valaki! Csepeli hangulat, helyi specialitás.

Itt lehet hozzászólni !