Új orvosokkal bővül az urológia és a fül-orr-gégészeti rendelés a Tóth Ilonában

Csepel.hu

A közelmúltban egy urológus doktornő kezdte meg a munkáját a Tóth Ilona Egészségügyi Szakszolgálatnál és visszatért egy, a korábban a szakrendelésen már dolgozó doktor is, aki előreláthatóan július végétől áll munkába.

A jelenleg heti négyszer 6 órában működő urológiai rendelés így bővül, heti öt alkalommal várják majd a betegeket az urológián.

Változás lesz a fül-orr-gégészeti szakrendelésnél is. Itt az eddigi rendelési idő két orvos munkába állásával háromszor 6 óra rendelési idővel bővül (hétfő, szerda, csütörtök délelőtti időben). Az egyik orvos már munkába is állt, a másik doktor pedig a jövő héten szerda délelőtt kezd dolgozni a szakrendelésen.

Csepel.hu

3 hozzászólás “Új orvosokkal bővül az urológia és a fül-orr-gégészeti rendelés a Tóth Ilonában” bejegyzésre

  1. csepeliÜgyeletes szerint:

    Már csak a csepeli ügyeletessel kell foglalkozni. Ahányszor voltam/voltunk ott mindig elégedetlenek voltunk (legalább 3alkalomra emlékszem elmúlt 2 évben)

    Legutóbb: egyik reggel a mellkasi fájdalmakkal mentem oda, kint a folyósón kezével a csuklómon megnézte a pulzusomat az ügyeletes orvos, és annyit mondott, hogy tök szabályos a pulzusa, nem tudok mit kezdeni magával. Nincs házi orvos, menjen hozzá?

    Házi orvosom nem rendel reggel, csak délután 16htól, így másik (magán) rendelőt felhívtam, fogadtak, megnézték az EKG-t, és azonnal beküldtek a sürgősségire, onnan meg a kardiológia intevzív osztályba küldtek, ott 3 napig tartottak…

  2. Strici2 szerint:

    Ez gyakori eset.
    Menjen a Del-pestibe ha a gyerek beteg menjen a Hein Palba

  3. Strici2 szerint:

    Heim Pal

Itt lehet hozzászólni !