Újabb fejlesztések Csepelen

Csepel.hu

Alighogy megnyitott Csepel több száz millió forintból felújított strandfürdője és a megújult Kalózhajós Játszótér, máris újabb fejlesztés veszi kezdetét a kerületben.

Június 25-én hétfőn a Rákóczi Kertnél vonulnak fel a munkagépek, ahol a munkaterület átadására kerül sor. A munkálatok előreláthatólag több hónapig zajlanak majd.

Június 13-án elindult a Táncsis Mihály utcai rendelő és az ottani gyógyszertár épületének a felújítása is. A kétütemben zajló beruházás első ütemének befejezését – ami energetikai beruházás – október közepére ígéri a beruházás előkészítését és annak lebonyolítását végző Csepeli Városfejlesztési Nonprofit Kft.

Zajlanak a munkálatok az Arany iskolánál is. Az intézmény udvarán tereprendezést végeztek, öntözőrendszert építettek, elkezdték a kert szegélyének megépítését, villanyoszlopokat betonoztak és megkezdődött a térkövezés. A KRESZ pálya felújítása pedig hamarosan a végére ér. Csepel folyamatosan fejlődik!

Csepel.hu

5 hozzászólás “Újabb fejlesztések Csepelen” bejegyzésre

  1. Oregedobandi87 szerint:

    Már az első fél év eltelik,de abeharangozott Királyerdő úton még egy kapavágást sem történt.Ébresztő őnkormányzat.Ne legyen igaz a balodalnak,hogy ez ois választás blöf volt.

  2. genovéva szerint:

    A Rákóczi Kert milyen jó lett volna a (szintén elbontott) napközis tábor helyettesítésére, és a szegény kölköket nem kellett volna iskolaépületekben “felügyelni” nyári tábor címén. Ez a két hónap még beleférhetett volna.

  3. admin szerint:

    Teljesen új napközis tábor épül, megújul a Rákóczi kert és az Arany János Iskola udvara is, ahol gond nélkül megtartható a napközis tábor. Nem olyan nagy gond ez, inkább öröm, hogy ennyi minden megújul, fejlődik – szerintünk.

  4. öregedöbandi87 szerint:

    Admin!Te is csak arról lefetyelsz,hogy mit fejleszetenek a belterületeken,de már egy éve,hogy Királyerdőben sem a postánál,sem a Királyerdő úton nemtörténik semmi.Ugyan az van mint a balliberálisok idején,nesze semmi de fogd meg jól.Arról nem is szólva,hogy még más felé el megy 3-4 busz,addig a 152.es,csak 1.

  5. Johnny szerint:

    Azért az EU csatlakozás óta komolyan mondom, hogy értelmes fejlesztést egyik kormány sem hajtott végre, pedig a II. VH-t követően “járó”, de fel nem vett Marschall-segély, átszámított összegének háromszorosa jött már ide. 🙂
    Kátyúzva van az M1-es és az M3-as autópálya?
    Vicc…

Itt lehet hozzászólni !