Vízimentő OB: megint sikerült előre lépni!

Csepel.hu

Csepelen a strandfürdő területén rendezték meg június 10 -én a 2018. évi medencés Vízimentő Országos Bajnokságot. Természetesen a Csepeli Öttusa VSE sportolói is rajthoz álltak.

A gyerek, serdülő, junior, ifjúsági és felnőtt kategóriákban szép számmal vettek részt a versenyzők az ideális időjárási körülmények között rendezett megmérettetésen, ahol 200 méteres akadályúszásban, 100 méteres babamentésben uszonnyal, 50 méteres babamentésben és 100 méteres babamentésben hevederrel és uszonnyal hirdettek bajnokot. Hét egyesület több, mint 60 versenyzője mérte össze tudását a Magyar Élet és Vízimentő Szakszövetség által lebonyolított eseményen.

Belák János utánpótlás szakvezetőnk értékelése: – Egyesületünk 16+1 sportolóval vett részt a hétvégén megrendezett OB-n. A plusz 1 sportoló egyesületünk egyik nevelőedzője Rajszki Péter volt, aki példát mutatva a fiatalabb versenyzőinknek eredményesen teljesített több versenyszámot is. A délelőtt folyamán rendezett akadály úszás, babamentés és uszonyos úszás érdekes és jó hangulatú próbatételeket nyújtott sportolóinknak. Sikerült több korosztályban is országos bajnoki helyezést elérnie versenyzőinknek, megerősítve bennünk, hogy szakági versenyeinkre való felkészülésünk jó minőségben halad a hónap végén sorra kerülő következő Magyar Kupa fordulóra.

Csepel Öttusa Média

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !