Ha kint esik, bent csurog: ilyen volt a buszmegálló

Youtube

Felháborodott kommentárral került videó a netre egy csepeli buszmegállóból. Ebben azt látjuk, hogy a zuhogó esőben a buszmegálló belsejében is mindenhol csurog, csöpög, folyik, sőt spriccel a víz.

Ha esik, nincs egy száraz pontja sem! CSEPEL ÁT LETT VERVE, VAGY TUDATOS VOLT A VÁLASZTÁS? Szerintem az első, és nem is tudnak erről a problémáról!

Lapunk utánajárt: Csepelen egy buszvárónál jelentkezett ez a fajta hiba, amiről tud az üzemeltető. A hibát javítani fogják, a kellemetlenség miatt pedig elnézést kérnek.

Frissítés: a csapadékvíz-elvezetésnél volt eltömődés, a hibát javították.

Csepel.info

3 hozzászólás “Ha kint esik, bent csurog: ilyen volt a buszmegálló” bejegyzésre

  1. Bercsik Károly szerint:

    A hétfői napon a kivitelező cég munkatársai megnézték a helyszínt. A buszvárónak van csapadékvíz-elvezetése, de sajnos egy eperfa alatt van, aminek a termése teljesen eldugította a lefolyást. A dolgozók kitakartották a lefolyót, és egy nagyobb keresztmetszetű lefolyócsövet is felheggesztettek a váróra. Továbbá plusz tömítést tettek az üvegek alá a visszafolyás gátolására. A jövőben jobban oda kell majd figyelni a rendszeres takarításra, de a jó hír hogy nem általános konstrukciós hibáról van szó. Sajnos akár a falevél is eltömítheti, tehát ha hasonlót látnának, akkor jelezzék nekem az alábbi elérhetőségemen.

    Bercsik Károly
    önkormányzati képviselő
    közterület-fenntartási tanácsnok
    bercsik.karoly@fidesz.hu

  2. Johnny szerint:

    Beszarás. 😀
    Csilliárdokért eldugul egy vízgyújtő?
    Nagyobb átmérő, hogy a gigászi ererfalevél is elférjen?

  3. Pilsner Urquell szerint:

    Fenntartani kéne a dolgokat – ez az, ami soha sehol nem megy ebben az országban. Mert az is – további – pénz, és nem lehet ünnepélyesen átadni.

Itt lehet hozzászólni !