Lemondott a Párbeszéd csepeli politikusa

MTI, Csepel.info

Hudák János

Lemondott önkormányzati képviselői pozíciójáról Hudák János, a Párbeszéd csepeli önkormányzati képviselője. Megüresedett helyéről a 2014 őszén listát állító pártoknak kell majd dönteniük – közölte az MTI.  

A Párbeszéd politikusa a csepeli önkormányzat testületi ülésének kezdetén kért szót, és jelezte, hogy az ülés végén bejelentést tesz. Borbély Lénárd polgármester kérésére, hogy ezt akár azonnal is megteheti, Hudák János közölte, hogy lemond a képviselői tisztségéről. Indoklása szerint nincs értelme a további képviselői munkájának. Csepel polgármestere megköszönte eddigi munkáját és az együttműködést. A Párbeszéd politikusa ezt tudomásul vette, bár jelezte, hogy csak a testületi ülés után akart lemondani – közölte az MTI.

A Csepel.info úgy tudja, hogy a politikus hosszasan magyarázkodott arról, hogy szerinte mennyire nincs semmi értelme annak, amit csinál, és nincs demokrácia és párbeszéd sem. Ennek ellenére akart részt venni a testületi ülésen, hiszen – mint mondta – azt tervezte, hogy csak annak végén mond le. Lapunk úgy tudja, hogy Hudák valószínűleg így nem kap teljes tiszteletdíjat.

Borbély Lénárd polgármester a politikus által hiányolt párbeszéd kapcsán megjegyezte: például a kalózhajós játszótér kibővítését Hudák János javasolta, így nehezen érthető a magyarázata. Hudák megüresedő helyéről elvileg a pártja dönt majd a 2014-es lista alapján, ám ha így lesz, akkor nem értenek egyet a politikus döntésével. Ugyanez igaz arra az esetre, ha a politikus csak egy másik pozíció miatt mondott le a képviselőségről. Információink szerint Kulinyi Márton a legesélyesebb a megüresedett pozíció betöltésére: ő régebben az SZDSZ politikusa és polgármester-jelöltje volt.

MTI, Csepel.info

20 hozzászólás “Lemondott a Párbeszéd csepeli politikusa” bejegyzésre

  1. Qqriq szerint:

    Ez a Hudák ugye LMP-s volt korábban? Ha ez se jó, az se jó, akkor tényleg a legokosabb dolog inkább bedobni a törölközőt. Lehet menni pl. irodát takarítani és a Tesco szárazáru osztályán is szeretettel várják az új árufeltöltőket.

  2. Lovas szerint:

    LMP, Együtt-PM, PM, P, jelenleg zéró. Eddig ez volt a pályája röviden, ha nem tévedek. 😁

  3. Ábel Attila szerint:

    De tévedsz.

    2010: LMP
    2014: PM, Összefogás 2014
    2014 ősze: MSZP-DK-Együtt-PM
    2014 után: Együtt-PM
    Még később: PM
    Aztán: P
    És most majd kiderül.

    Ahogy néztem, párszor elvigyorogta magát a diktatúrázás közben: arra tippelek, hogy egy másik pozíciót kapott, és azért muszáj ez a komolytalan színjáték. Hudák addig követelte az önkormányzati üvegzsebet is, amíg nem került szóba az óvodák átvilágítása. Onnantól azt követelte, hogy ne legyen átlátható az óvodák működése. 78 millió oka volt rá: http://csepel.info/?p=45688

  4. bagoly szerint:

    A nulla csak a matematikában jelentős!
    Politikában szart sem ér !
    Mint a mellékelt helyzet is mutatja ….

  5. velemeny szerint:

    Ábel Attila: Gondolom megtette a feljelentést. Ha nem, akkor nem képviseli jól Csepelt és akkor miért is van ott?

    Persze, ha nincs igaza, akkor ez egy rágalmazás. Mindkét eset jó, egy politikus biztos bukik. 🙂

  6. Ábel Attila szerint:

    Miért tettem volna feljelentést? Én teljes mértékben etikátlannak és elfogadhatatlannak tartom azt, amit Hudák tett, de nem bűncselekmény. Ha egy fideszes tett volna ilyet, hónapokig lettünk volna az újságok címoldalán.

  7. velemeny szerint:

    Most az óvodai néptáncoktatásról van szó? Sári néni zseniális volt. A gyermekem imádta. Utána következő oktató nagyon gyenge volt.

    Illetve egy kérdés: Mennyi pénzt kapott a néptáncoktatásért az önkormányzattól? Ha kapott, akkor beszélhetünk etikátlanságról.
    Ha nem akkor sajnos meg kell állapítanom, hogy a Miskolci Egyetemen nem vette fel közismereti tárgyként az Etikát. 🙂

  8. Ábel Attila szerint:

    Szándékosan nem érti. Nem baj, akiknek van eszük, értik miért etikátlan, hogy egy képviselő családi cége milliókat kaszál azokból az óvodákból, ahol képviselő, majd amikor üvegzsebet, átláthatóságot akar az önkormányzat, diktatúrát kiált és tiltakozást szervez.

  9. velemeny szerint:

    “Nem baj, akiknek van eszük, értik miért etikátlan” 🙂

    Ha jól tudom az oktatás már azelőtt folyt, hogy képviselő lett volna. Az oktatás nem volt kötelező. Aki akart menni, mehetett. (pl. A tenisz oktatás sem kötelező.) Az önkormányzat engedélyével folyt. (Ebben az esetben ki engedélyezte? Mert az illető szintén etikátlan az ön felfogása szerint.)

    Engem meglehet győzni, észérvekkel.

  10. Tóth kati szerint:

    Kulinyi úr a csepeli szdsz oszlopos tagha volt,feleségét be is nyomta a Gombos téri suliba igazgatónak.Borzasztóan sz..r vezető volt.Remélem már nincs ott!Száz szónak is egy a vége,Kulinyi elvtárssal nem vagyunk kisegíve.Mindegy nekik melyik pártba lépnek át,a lényeg valahonnan meglegyen a lóvé.Csepel érdekében semmit nem fog tenni,sőt.Még mindig meglepődök,hogy új arc az nincs.Az szdsz réme még mindig itt van köztünk.Aztán Kulinyi úr mi van azzal az 500 milkával amit az szdsz adósságként itthagyott nekünk?Csak nem azért fog dolgozni,hogy ezt törleszthesse?

  11. Tóth kati szerint:

    Kivánsi vagyok kisbuzi melyik pártba fog átugrani?

  12. propaganda szerint:

    Ábel! “Nem baj, akiknek van eszük, értik miért etikátlan, hogy egy képviselő családi cége milliókat kaszál azokból az óvodákból, ahol képviselő”

    Hudák óvodákban képviselő? Ezt nem is tudtam.
    Egyébként javíts ki, Ábel, ha tévedek, de nem úgy volt az, hogy a Hudák-féle cég termet BÉRELT az óvodákban, tehát az óvodáknak (és ezzel az önkormányzatnak) BEVÉTELE, nem pedig kiadása származott az üzletből? Magyarán a pénzmozgás itt Hudák felől az önkormányzat felé történt, nem pedig fordítva. Azzal meg mi a probléma?

    Amúgy egy ellenzéki önkormányzati képviselőnek mégis miféle hatalma van szerinted Csepelen? Lényegében csak biodíszletként van jelen.

  13. Fogarasi László szerint:

    Ha egy fideszes képviselő családi cége keresne évi 75 millió forintot – többek között – a csepeli óvodákban, naponta számolna be erről az RTL Klub híradója– reagált Ábel Attila alpolgármester a történtekre – évekkel ezelőtt.
    Ábel Attila azért nem tett feljelentést mert tudja jól, hogy Hudák János cége nem a csepeli óvódákból szerzett 75 milliót, hanem egy korábban is működő vállalkozás árbevételeként, amely nem azonos az eredménnyel. Ezért is szúrta be a mostanra már elfelejtett “többek között” kitételt.Azt is tudja, hogy a képviselő felesége fakultatív foglalkozásáinak az óvódák csupán helyet adtak – bérleti díjért.
    Amit viszont nem tud, az a következő: Nem baj az, ha valaki rendelkezik saját egzisztenciával, így nem kell megtört gerinccel, izzadó tenyérrel minden szarságot kiszolgálnia

  14. Pilsner Urquell szerint:

    Tóth Kati! Elaludtál? Már rég átugrott az LMP-be. Már mindent kipróbált. Hogyhogy még nincs tánciskolája?

  15. Tóth kati szerint:

    A tánciskola nem jó,ott hajar kiderül,ha valaki botlábú és lóvé sincs benne.

  16. Qqriq szerint:

    Hudák visszaélt a ténylegesen nem létező, vélt hatalmi helyzetével szégyent hozva ezzel a képviselő testületre. Az óvodavezetők ugyanis nem nagyon mernek ellentmondani egy helyi politikusnak, mivel a polgármesteri hivatal a kenyéradójuk. És ugyebár nem lehet előre ismerni a politikai széljárást sem.

  17. propaganda szerint:

    Qqriq, hibádzik az elméleted, mivel Hudák felesége már 2007-től oktatott néptáncot a csepeli óvodákban, míg Hudák csak 2010-ben lett képviselő.
    Abban viszont igazad van, hogy az óvodák nem mernek ellentmondani a politikusoknak (a fideszeseknek), ezért politikai nyomásra meg kellett szabadulniuk Hudák feleségétől, és helyette drágább és képzetlenebb néptáncoktatókat kellett befogadniuk.

  18. […] hogy megszűnt a csepeli önkormányzatban a Párbeszéd frakciója, miután képviselőjük lemondott a mandátumáról, és a helyét a baloldali káosz miatt egy MSZP-s politikus foglalhatta el […]

  19. […] Egyszemélyes csepeli szervezetük Hudák Jánosban merült ki. Hudák viszont május végén bejelentette, hogy kiszáll a politikából. Mivel pedig a Párbeszéd csepeli szervezete ezzel kiürült, Losonci Róbert MSZP-s politikus […]

  20. […] is egyesülve. A három pártot megjárt, fáradt és pártfüggetlen vándor a politikából színpadiasan távozott 2018. május 31-én. Informátorunk szerint csak azért, hogy hamarosan makulátlanná varázsolt, teljesen […]

Itt lehet hozzászólni !