Nyári napközis tábor: idén új helyszínen

Csepeli Hírmondó, Mr. Gabee

A nyári napközis tábor egy nagyberuházás miatt idén nem a megszokott helyen, a Hollandi úti Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontban lesz, hanem két általános iskolában. Az egyik az Arany János Általános Iskola, a másik a Mészáros Jenő Speciális Általános Iskola. Az intézmények július 2-a és augusztus 17-e között fogadják a gyermekeket.

A Mészáros iskolába a tanévben is oda járó gyermekeket várják, az Arany iskolába pedig a kerület egyéb iskoláiba járó gyermekeket. Június 18-29-e között, valamint augusztus 21-31-e között a gyermekek felügyeletét az iskolák látják el, ők biztosítják az ügyeletet. Az erre az időszakra vonatkozó étkezési térítési díjak befizetése és az étkezés az iskolákban történik.

A napközis tábor hétköznapokon 8 órától 16 óráig tart nyitva. Az ügyeletet hétköznapokon 6 órától 8 óráig, illetve 16 órától 17 óráig biztosítják. A gyermekek táborba történő eljuttatása, illetve a hazajutás biztosítása a szülő feladata, az idősebb gyermekek csak szülői engedéllyel érkezhetnek és távozhatnak egyedül a tábor területéről.

A táborba való jelentkezési lapot június 8-án 12 óráig lehet leadni a gyermek iskolájában az étkeztetési munkatársnál. Az étkezési térítési díjat a beszedési napokon lehet megfizetni. Az ingyenesen étkezők esetében a szülők a tábori irodában az étkezési befizetési napokon az étkezési díjat beszedő munkatársnál jelezhetik gyermekük részvételi szándékát. A napi háromszori étkezés díja csepeli iskolás gyermekeknek 603, nem csepeli iskolás gyermekeknek 933 forint. Az étkezést legkésőbb az étkezés előtti napon délután fél 1-ig lehetséges lemondani telefonon, vagy személyesen a befizetés helyszínén. Hiányzás esetén az étkezés lemondásának kötelezettsége az ingyenesen étkezőkre is vonatkozik.

A táborban a programokat a csepeli önkormányzat ingyenesen biztosítja.

16 hozzászólás “Nyári napközis tábor: idén új helyszínen” bejegyzésre

  1. csak úgy ... szerint:

    “egy nagyberuházás miatt” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Senki nem kérte azt a nagy beruházást. Miért nem nevezik a nevén, hogy szilárd birkózócsarnoka?!

  2. mutyi szerint:

    Bíztam benne, hogy csak vicc és nem a gyermektábor helyére kell építkezni, de sajnos pont oda. Annyi szabad hely és terület van végig a Hollandin, de persze az, hogy a gyermekek a szabadban, “retró” tábori környezetbe töltsék a nyíri szünidejük egy részét csak másodlagos.

    Ha már a birkózócsarnokot nem lehetett máshová építeni, miért nem alakítottak ki a gyermekek számára az építkezés előtt egy hasonló területet? Nem is értem.

  3. Johnny szerint:

    mutyi!
    De egy Lovas néven írogató valaki meg azt állítja egy másik cikkben, hogy a komcsik megfúrják a nagy terveket. Én sem értem. Őt! 😛

  4. Pilsner Urquell szerint:

    Nyári tábor az iskolában? Jesszusom. Az nem nyári tábor, hanem dutyi. Emberkínzás. Tanárnak és diáknak egyformán. (Tapasztalatból mondom.)

    “…miért nem alakítottak ki a gyermekek számára az építkezés előtt egy hasonló területet? Nem is értem.” – Én sem értem, kedves mutyi! Vagyis igen: így ócsóbb.

  5. Horváth János szerint:

    Mit nem értetek?
    Eddig nem vettétek észre, hogy amint az önös érdekük úgy kívánta, átgázoltak mindenen?
    Ez a hely közel van Németh házához, reggelente átsétál, és rohadtul utánozza a munka-
    végzést. Még egy apróság: az alapítvány Németh Szilárdé, az épület az alapítványé, akkor
    kié is lesz az épület? Elgondolkodtatok már azon, hogy a felcsúti akadémia Orbán földjén
    épült, s ha csak papíron is, de megszűnik az akadémia, vagy lejár a földbérleti szerződés,
    minden jog a földtulajdonosra száll?

  6. csak úgy ... szerint:

    “A 2018-as évet Magyarország Kormánya Családok évének nyilvánította”

    Polgármesterünk tudja ezt?

    A korábbi nyári tábor megszüntetése, pont ezt támogatja!

  7. Lovas szerint:

    Nyilván azért épül új Napközis Tábor a komcsik által kinyírt és eladott régi helyett, mert a komcsik tök jó fejek, hogy mindent elloptak és leromboltak, a Fidesz meg aljas, mert mindent felújít, meg a gyerekeknek épít új sport és szabadidős intézményeket 🙂

  8. Horváth János szerint:

    Majd szólj, ha épül!

  9. Strici2 szerint:

    Ez a kijelentes nem egyszeruen butasag hanem hazugsag.

    Ha mindent elloptak mit lehet felujitani?

  10. Nagyapó szerint:

    Strici2 Az óvódásnak külön kell magyarázni, ugyanis a szocik elhanyagolták, majd eladták a zúttörőtábort, ellopták a pénzt, a jelenlegi önkori pedig visszavásárolta a csepelieknek és felújítják! Most már érti?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  11. Katalin szerint:

    Nagyapó! A szocik nem hanyagolták el a régi napközis tábor területét, hanem egyszerűen nem volt már rá igény. Amikor én általános iskola alsó tagozatos tanuló voltam, akkor több százan voltunk a nyári napközis táborban, mert a szüleink dolgoztak. Aztán jött a munkanélküliség, vagy a gazdagság és a szülők vagy így, vagy úgy megoldották a nyári szünetet! Aki munkanélküli szülő volt azért, mert otthon volt, tudott a gyerekkel lenni és még fizetnie sem kellett érte, mert nem is lett volna miből. Aki pedig tehetősebb volt, lett az egyéb más táborokba fizette be gyerekét. De ha már ilyen jól informált, árulja már el, hogy a szocik kinek adták el napközis tábort? Mert ugyebár két külön dologról van szó! Volt egyszer egy napközis tábor – a strand utáni területen, és volt az ifjúsági tábor a Fekete cukrászdával szemben! A jelenlegi önkori kitől, mit és mennyiért vásárolt vissza? És mit újítanak fel?

    Ceterum censeo … A fideszes ha kinyitja száját, hatudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  12. Katalin szerint:

    Apropo! Ha az önkori visszavásárolta a csepelieknek a területet, akkor miért nem oda épül a birkózó csarnok vagy mi, az közelebb is lenne NSz lakhelyéhez 🙂

  13. Tóth kati szerint:

    Katalin szerint tök jó volt a munkanélküliség a szocik alatt,mert tudtak nyáron vigyázni a gyerekre oszt nem kellett a napközis tábor.Most meg dolgoznak azok a fránya szülők és kell napközis tábor,csakhogy szocimód jól le lett pukkasztva.Építeni kell,sokmindent.Szoci tóth csak pusztított,hagyott mindent tönkremenni.

  14. Johnny szerint:

    A napközis tábor, az a volt úttörő tábor.
    A másik, amit eladtak, az volt a napközis tábor.
    Előbbin van mit felújítani, de már eddig is toltak bele lét, de mégis mindig üres.
    A másikon nincs mit felújítani, mert rommá lepukkant, azért adták el.
    Nem ott lesz NSZ demagógiája?

  15. Strici2 szerint:

    Szerencsetlen bohoc!
    Megint megjelent egetni magat.
    “Mindent elloptak es leromboltak”.
    Amit elloptak az nincs.
    Amit leromboltak az sincs.
    Nem lehet felujitani. Lehet masikat epiteni.

    Nagyapo sokadik hazugsaga a forumon!
    Vagy sokat emlegetett tudatlansaga.
    Mindenbe beleszol de fideszes kepviselokent semmit nem tud csepelrol.
    Az hollandi uton talalhato csepeli uttorotabort soha senki nem adta el.

  16. Katalin szerint:

    Tóth kati! Nem írtam semmi olyasmit, hogy tök jó volt a munkanélküliség a szocik alatt, nem kell kiforgatni a szavaimat! Figyelmesen kellene olvasni a sorokat! “Szoci tóth”, akinek a nyomába emberségből, tisztességből sem Németh Szilárd, sem Borbély Lénárd, de sorolhatnám tovább, senki sem léphet! Nem kell állandóan mocskolódni! Nem mindig egy valamire kell hagyatkozni, egy valaminek, valakinek kell hinni! Mindig meg kell hallgatni a másik felet is! Tóth kati csak fröcsögni tud az elődökre, de halvány fingja sincs sok mindenről!
    Nagyapó agymosott!
    Mégegyszr leírom: “Mert ugyebár két külön dologról van szó! Volt egyszer egy napközis tábor – a strand utáni területen, és volt az ifjúsági tábor a Fekete cukrászdával szemben! A jelenlegi önkori kitől, mit és mennyiért vásárolt vissza? És mit újítanak fel?”
    Hitelt érdemlő választ úgysem kapok itt senkitől 🙁

Itt lehet hozzászólni !