Országos bajnok lett az Island Rock Csepel TSE táncosa

Csepel.hu

Április 28-án és 29-én, a Pestszentimrei Sportkastélyban, 980 akrobatikus rock and roll versenyző mérte össze tánctudását 2018 első országos bajnokságán, köztük 47 Island Rockos versenyző, akiknek sikerült kvalifikációt szerezni, erre a rangos versenyre.

Felnőtt C páros kategóriában Meskó Alex – Csipes Nikolett az Island Rock és Meteor közös párosa a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel.

Két nagyformációnak sikerült döntőbe kerülnie, ahol a Fame (serdülő) a 4., a Viaggio (children) az 5. helyet szerezte meg. A Truváj felnőtt nemzeti kisformációban (Rockin Board – Island Rock) Tramontini Bianka bronz érmet vehetett át.

 

Sok értékes helyezés is született:

8. hely Mazsik children kisformáció és Kovács Bence – Paukovics Kata felnőtt B páros

9. hely Non Stop serdülő kisformáció

12. hely Prime junior kisformáció

13. hely Meskó Patrik – Magyar Luca junior páros

14. hely Barthos Bence – Ambruzs Kinga serdülő páros

15. hely Nagy Balázs – Nagy-Végvári Lilien serdülő páros

 

Ezen a versenyen vehették át 2017 legeredményesebb versenyzői, a Magyar Táncsport Szövetség minősítéseit is. Büszkék vagyunk, hogy Island Rockos táncosok is részesültek ebben az elismerésben. Ezüst minősítést kapott: Nagy Balázs és Nagy-Végvári Lilien

Bronz minősítéssel jutalmazták: Kovács Bencét – Paukovics Katát, a Fame és a Firts Ladies nagyformációkat valamint Tramontini Biankát a Truváj kisformáció tagjaként.

A táncosok az Eötvös József, a Herman Ottó, a Katona József, a Kölcsey Ferenc, a Móra Ferenc, a Vermes Miklós Általános Iskolák valamint a Jedlik Ányos Gimnázium tanulói.

Edzőik: Klima-Ladányi Dorottya, Tramontini Bianka és Tramontini Péter.

Forrás: Island Rock Csepel TSE

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !