Álhír a milliós lakáskorszerűsítési támogatás!

Csepel.hu

A napokban többen is megkeresték az önkormányzatot a 2,5 millió forintos lakás korszerűsítési támogatással kapcsolatban, ilyen támogatás nem létezik. Alábbiakban a Magyar Energiahatékonysági Intézet közleményét olvashatják. 

Hetek óta álhír terjed olyan hiteltelen internetes oldalakon és közösségi média profilokon lakossági energetikai támogatások kapcsán, melyek sem impresszummal, sem kapcsolati információval nem rendelkeznek.

A Magyar Energiahatékonysági Intézet elhatárolódik a tartalomtól és azt javasolja mindenkinek, hogy ellenőrizze az információ forrását, mielőtt tovább terjeszti a hírt.

Hosszabb idő óta újra és újra használják különböző, hiteltelen portálok saját tartalmuk olvasottságának növelése érdekében azt a hírt, mely szerint lakossági korszerűsítési támogatást lehetne igényelni.

A hír alapjaként a Hazai Hatékonyság programcsomagot jelölik meg.

A Magyar Energiahatékonysági Intézet elhatárolódik a hír terjesztőitől, és felhívja a figyelmet arra, hogy ez egy álhír.

A hírt terjesztő internetes oldalak és közösségi profilok tudatosan ferdítik el az eredeti információt saját olvasottságuk és népszerűségük növelése érdekében.

Kérjük jelentsék az illetékes hatóságoknak mind az álhírt terjesztő portálokat, mind a közösségi oldalak profiljait.

Forrás: mehi.hu

2 hozzászólás “Álhír a milliós lakáskorszerűsítési támogatás!” bejegyzésre

  1. Johnny szerint:

    “Hetek óta álhír terjed olyan hiteltelen internetes oldalakon és közösségi média profilokon, … melyek sem impresszummal, sem kapcsolati információval nem rendelkeznek.”

    Ez csak nem a csepel.info?

    Ezek itt sem fellelhetőek.

    🙂

  2. Nagyapó szerint:

    Vizesre röhögtem magam Johnny elmés trollkodásán! Ez igen! Igaz a szerencsétlen el sem olvasta a bejegyzést, mert akkor láthatta volna “Forrás: mehi.hu”

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !