Sikeresen telt a negyedik nyugdíjas táncverseny

Csepel.hu

Örömteli hangulat és nagy érdeklődés kísérte ismét a negyedik alkalommal megrendezett nyugdíjasok táncversenyét. Április 14-én a Királyerdei Művelődési Házban 13 táncospár lépett színre, többek között rockyval, bugival, keringővel, tangóval, salsával és country tánccal is lenyűgözték a közönséget.

A zsúfolásig telt felújított színházteremben Borbély Lénárd polgármester köszöntötte az érdeklődőket. „Csepelen jó nyugdíjasnak lenni” – hangsúlyozta. A különböző rendezvények sikerének eredménye s a pozitív visszajelzések arra sarkallják a városvezetést, hogy tovább folytatódjanak a színes programok a kerületben – tette hozzá. Utalt a nyugdíjasok népszerű hajókirándulására, az ingyenes strandbelépőre és a díjmentes sóterápiára. A polgármester a táncverseny kapcsán megköszönte még a Csepeli Városkép minden munkatársának aktivitását, legfőképp Babics Sarolta főszervezését.

A rendezvényt a 2017-es év győztes párosa, Liptai Katalin és Hevesi József nyitották meg. Ezután a versenyzők két fordulóban mutatkoztak be, lelkes produkciójukat ismét a közönség szavazatai alapján értékelték. A műsorszámok közben olyan közkedvelt vendégfellépők szórakoztatták a nagyérdeműt, mint Túri Lajos, Molnár-Buliska Edit, Péter Anna és Pál Attila. A szavazatok számlálása alatt a 100 Tagú Cigányzenekar zenészeiből válogatott zenekar Kökény Csaba vezetésével cigány- és magyar zenével mulattatott. Páratlan muzsikájukkal fergeteges hangulatot teremtettek, hamarosan meg is telt táncosokkal a színpad.

Az eredményhirdetés már az estébe nyúlt, a díjakat Pintér Józsefné önkormányzati képviselő és Noé László idősügyi tanácsnok adták át. Negyedik helyezést ért el tíz pár, a dobogó harmadik fokán Juhász Erzsébet és Juhász Péter végeztek, második lett Nagyné Szattler Mária és Orbán Ferenc, a győzelmet Oravecz Mihályné és Zsiga Imre nyerték.

Csepel.hu

 

Itt lehet hozzászólni !